Подарък-бумеранг

• 3 212
  • 39
  •   1
Отговори
Мина Коледа, мина Нова Година...
И днес докато си карах колата на път за работа, чух така наречения термин "подарък-бумеранг".
Става дума за нещо, което някой, обикновенно съпруг или съпруга, ви подарява но вместо за вас - подаръка е по-скоро за подаряващия. Една слушателка се оплакваше, че мъжът е подарил секси бельо, някакви секс играчки и телевизор за спалнята. И жената се беше набрала, че подаръка не е грам за нея.
Вие имали ли сте подобни изненади? Аз се канех да подаря на жената един електрожен сега за Свети Валентин, от тея малките, дето може да си го носи навсякъде, но като да се разкандърдисах малко след това по радиото.

# 1
  • По света и у нас
Да, подарък бумеранг и аз съм подарявала и на мен са подарявали.
Освен това преподарявам и аз получавам преподарени подаръци.
Проверих днес колко от подаръците дето купих тая коледа са върнати - еми почти всичко... Другата коледа ще раздам по 50 кинта и това е. Писна ми да се занимавам

# 2
Това го правеха някога децата като подарък за 8 март на майка си - камионче, корабче, самосвал.. Сега, ако такова момченце не е пораснало и продължава в този стил, може и да му се поразсърдят в къщи. То нали казват, че мъжете не порасвали 😂
Ако колкото повече човек живее с жена си, и толкова по-малко уцелва какъв подарък би й доставил радост, тогава си струва да се поспре малко и да поопознае жена си, която при всички положения не е онази, откогато са се взели. И ще подбира подаръци, от които да има истинско удоволствие.

Не ми се е случвало да получа подарък бумеранг. Не мога да кажа как бих реагирала. Зависи от подаръка. Вероятно с чувство на хумор, такъв че подаряващият втори път няма да се излага така евтино 😂

# 3
  • Пловдив
Разбира се. Мъжът ми получи хлебопекарна, аз получих динамометричен ключ. Дотогава не знаех какво е динамометричен ключ Simple Smile

Първо аз подарих хлебопекарната за РД, след два месеца е моя рожден ден и получих динамометричния ключ Simple Smile

# 4
  • SF
Пътуване до Венеция брои ли се? Все пак  използвах 50% от подаръка. Simple Smile

# 5
Разбира се. Мъжът ми получи хлебопекарна, аз получих динамометричен ключ. Дотогава не знаех какво е динамометричен ключ Simple Smile

Първо аз подарих хлебопекарната за РД, след два месеца е моя рожден ден и получих динамометричния ключ Simple Smile

Янтра, това е ключ за хлебопекарната, да става хубав хляба 🙂

# 6
Една слушателка се оплакваше, че мъжът е подарил секси бельо, някакви секс играчки и телевизор за спалнята. И жената се беше набрала, че подаръка не е грам за нея.
Ама за него ли е бельото? Astonished
//
Не са ми подарявали бумеранг-подаръци, знаят какво харесвам.
Но, виж, искали са си подаръци. Само за една картина ме е яд, че си беше баш по повод и за мен нарисувана.
Но нищо, де. В добри ръце е.
Но виж общи подаръци за двойката/дома са ни подарявали.

# 7

Ха ха, Янтра, намерили сте се! Така се прави, браво на мъжа ти - вместо да мрънкаш за подаръка, връщаш жеста. 😂

# 8
"Бумеранг" може би не съм получавала точно, но за сметка на това много неща от типа "Щафета" , които ти се иска да можеше да прехвърлиш на друг или т.нар "Отбий номер". Ето например една роднина така и не разбра, че не обичам да ми подаряват пуловери. И всяка година си знае едно и също, та даже и като цветове се повтарят. И то от онези, които мноого трябва да внимаваш как переш.
Аз обаче съм подарявала такъв подарък "бумеранг" на майка ми. Тя никога нищо не харесва. Затова ѝ подарявам книги, които като прочете да ми даде да чета и аз.

# 9
Не се сещам за такъв подарък. Парфюм брои ли се? Защото какъвто и да е, след 5 минути вече не му усещам миризмата, а околните се прехласват "Ах, с колко хубав парфюм си". Мъжът ми много добре ми знае вкусовете за парфюми, но има такъв момент, че той има изключително силно обоняние, а аз много слабо. За себе си ли прави подарък?

Като подарявам на близките си дрехи, за себе си ли го правя, да ги виждам елегантно облечени? Или не разбирам много темата.

Да споделя, че аз съм от малкото жени, които се радват на подаръци за къщата и домакински уреди и неща. И то не защото съм голяма домакиня, а точно обратното, не съм и бих предпочела някой друг да ми подарява такива неща.И въобще не се трогвам, че не е личен подарък, съвсем като личен, си го приемам.

# 10
  • Out of the Mix
И аз смятам, че познавайки си партньора, е удачно да се подаряват такива неща.
Вече във връзка с години, нещата сякаш се коментират, обсъждат, ако не става дума за дреболии, въпреки че не обичам да трупам, и е така подаръци не ща.
Не смятам, че материалното, "размерът" е толкова важен, колкото жестът, отношението.

Валери, какво мислиш за "практични подаръци", от каквото имаш нужда да кажем, или спрямо порив, желание?
Имаш нужда от епилатор, примерно, избираш си, купувам ти. Smile

# 11
Вземам. Давай го тоя електрожен и него.

# 12
И аз смятам, че познавайки си партньора, е удачно да се подаряват такива неща.
Вече във връзка с години, нещата сякаш се коментират, обсъждат, ако не става дума за дреболии, въпреки че не обичам да трупам, и е така подаръци не ща.
Не смятам, че материалното, "размерът" е толкова важен, колкото жестът, отношението.

Валери, какво мислиш за "практични подаръци", от каквото имаш нужда да кажем, или спрямо порив, желание?
Имаш нужда от епилатор, примерно, избираш си, купувам ти. Smile

Revoker,
тези неща жените си купуват сами 😁
А и да те открехна, отдавна е модерен лазер.
На мен има кой да ми купува, но мерси за шегичката. 🙂

# 13
Revoker, видя ли какво стана.
Епилатора е вече подарък-бумеранг. Уж на жената, обаче де факто е за мъжа.
Докато ние още стържем с бръснарските ножчета или касапския нож като Дънди Крокодила, жените са няколко обиколки напред с обезкосмяващите технологии.

# 14
  • out of space
Подарих му тостер, защото ми писна да чистя котлоните след като си е пекъл филийки там

Общи условия

Активация на акаунт