С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 33 457
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета излезе ми резултата от чхг

Просто незнам немога да повярвам, след чутото от аг че е паднало. Но имах надежда и се оказах права.
👼🍀🙏

Здравей ! В коя седмица си ? Днес съм на преглед при АГ заради кафеникаво зацапване, което започна на датата на МЦ и стискам палци всичко да е наред. Уж трябва да съм 6+1, ще видим дали ще видим нещо. Ако е само сак мисля да пусна чхг да видя какво се случва.

# 151

Просто незнам немога да повярвам, след чутото от аг че е паднало. Но имах надежда и се оказах права.
👼🍀🙏

Здравей ! В коя седмица си ? Днес съм на преглед при АГ заради кафеникаво зацапване, което започна на датата на МЦ и стискам палци всичко да е наред. Уж трябва да съм 6+1, ще видим дали ще видим нещо. Ако е само сак мисля да пусна чхг да видя какво се случва.

Здравей днес влизам в 7 седмица.
Аз поисках АГ да ми смени дуфастона с утрогестан и значително намаля зацапването

# 152
  • София

👼🍀🙏

Аз поисках АГ да ми смени дуфастона с утрогестан и значително намаля зацапването

Да аз пия утрогестан от понеделник. Ще видим днес в 11:30 какво ще кажат.
Иначе си взех болничен от миналата седмица, толкова отпаднало никога не ми е било. Ходя и залитам и съм постоянно гладна. Дано всичко това да е на “хубаво” 😂

# 153

👼🍀🙏

Да аз пия утрогестан от понеделник. Ще видим днес в 11:30 какво ще кажат.
Иначе си взех болничен от миналата седмица, толкова отпаднало никога не ми е било. Ходя и залитам и съм постоянно гладна. Дано всичко това да е на “хубаво” 😂

Ще е стискам палци🍀👼🙏

# 154
Здравейте момичета🌸
Включвам се с първа бременност за мен!
Вчера видях положителен тест.По мои сметки,ако всичко е наред съм с термин края на м.Септември.Живея в чужбина и в понеделник тепърва ще звъня на лекар за нужни изследвания.Желая лека бременност на всички вас.🐣🍼

Оказа се,че има проблем с профила,понеже съм имала още няколко.Поисках всички да бъдат забравени и ето ме с нов.Надявам се последен, за да си пиша на воля  Sweat Smile
Изтеглила съм приложението Pregnancy+ ,по него трябва да съм 5+4.В държавата,в която живея нещата стоят малко по-различно.Първи преглед за мен (кръвни и тн.) ще бъде на 24.02.А скан ще има на 10.03.
Като аз съм решила да отида на ранен скан след около 2 седмици и няколко дни,когато ще бъда в 8 седмица.За сега се чувствам добре,като единствения проблем е ,че се оригвам доста и увеличих приема на вода Sweat Smile
Може ли да изпратите линк към групата във фейсбук и на мен? Innocent

# 155
  • София
При мен в 6г.с точно още не се вижда нещо в плодния сак. Самият той е пораснал в сравнение с миналата седмица. Пуснах кръвни, довечера след 6ч ми казаха, че щели да излязат. Да видим там какво ще си покаже. В понеделник пак трябва да пусна, за да се види дали нараства и на 31ви пак на преглед. Да видим …. Умирам от притеснение, но ще почивам и се надявам всичко да е наред.

# 156
Аз пък преди малко получих като леко кървене, сега нямам. Докторката вчера ми каза че е нормално понеже съм с двурога матка и реално бременността е в единия рог, а другия е празен и се мъчи да има нещо като цикъл не разбрах точно обяснението и, но постоянно се притеснявам....

# 157
Babyboo, и при мен в 6+2 не се видя ембрион и ми казаха след седмица пак на преглед, което е утре. И аз съм много притеснена, предвид че вече веднъж имах кухо яйце и сега направо изтръпвам. Стискам палци за твоя преглед да видите бебчо и всичко да е наред.

Radito, а вие на прегледа успяхте ли вече да видите ембрионче?

# 158
Babyboo, и при мен в 6+2 не се видя ембрион и ми казаха след седмица пак на преглед, което е утре. И аз съм много притеснена, предвид че вече веднъж имах кухо яйце и сега направо изтръпвам. Стискам палци за твоя преглед да видите бебчо и всичко да е наред.

Не все още не успяхме тъй като то едва успя да намери сака, но се надявам сега в събота да успеем да го видим най накрая

# 159
  • София

Ембрион или жълтъчно мехурче ? Защото при мен нищо освен сака не се вижда.

# 160
При мен се видя жълтъчно мехурче. Но то и предния път го имаше, пък се оказа кухо яйце … та наличието на жълтъчното мехурче общо взето не е гаранция.

Стискам палци на всички момичета, които чакаме да видим точицата! Дано всичко бъде наред! 🤞🤞🙏🙏

# 161
Смятате ли,че 8а седмица би се видяло вече ?

# 162
Здравейте,момичета.Дали ще е възможно да ме добави някой във фб групата? Благодаря Simple Smile

# 163

Ако бременността се развива добре, би трябвало в 8ма седмица да се вижда съвсем ясно вече. Но принципно, ако имате съмнения в точната дата на зачеване (нередовен цикъл или късна овулация) може реално забременяването да е станало по-късно и бременността да отговаря на по-ранна седмица, съответно ембриончето още да не се вижда.

# 164

Ако бременността се развива добре, би трябвало в 8ма седмица да се вижда съвсем ясно вече. Но принципно, ако имате съмнения в точната дата на зачеване (нередовен цикъл или късна овулация) може реално забременяването да е станало по-късно и бременността да отговаря на по-ранна седмица, съответно ембриончето още да не се вижда.

Мисля,че знам точната дата.Бебето ни е планирано,но това беше единствения месец,в който изобщо не очаквах липсващ цикъл и положителен тест 😅

Общи условия

Активация на акаунт