С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 33 458
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Момичета да си направим група във фейса?

Здравей, получих на имейла да се присъединя към фейсбук групата, но нищо не ми излиза?

# 136
Момичета да си направим група във фейса?

Здравей, получих на имейла да се присъединя към фейсбук групата, но нищо не ми излиза?
Изпратих ви линк, опитайте от там.

# 137
Момичета, тсх ми е станало на 2,79 - дали е опасно високо за начална бременност, фт 4 е 14-15, фт 3 още не е излязло?

П. С. Стискайте палци и чхг да върви добре 🤞🏼🍀💖

# 138
Момичета идвам с уж хубава новина. Доктора ако мога така да го нарека е объркал, днес се видя плодния сак отговаря си на седмицата и размерите, за всеки случай пуснах чхг по предписание на другия лекар който успя да го види, за да видим дали се развива добре и в събота отново ме вика на преглед. Надявам се чхг довечера да излезе и да е добро и това да беше само един кошмар.
🍀🙏🍀🙏🍀🙏

# 139
Момичета идвам с уж хубава новина. Доктора ако мога така да го нарека е объркал, днес се видя плодния сак отговаря си на седмицата и размерите, за всеки случай пуснах чхг по предписание на другия лекар който успя да го види, за да видим дали се развива добре и в събота отново ме вика на преглед. Надявам се чхг довечера да излезе и да е добро и това да беше само един кошмар.
🍀🙏🍀🙏🍀🙏

Толкова се радвам 🍀🩷🤞🏼 Дано всичко е наред 🩷 и аз чакам чхг довечера 🤞🏼🙏🏼🍀

# 140
Ради стискам палци всичко да е наред.

Аз съм в петък на преглед да видим дали се е появило нещо в сака в 8гс. 😢 времето върви супер бавно.

# 141
Radito, Desi, стискам ви палци!

И аз съм на тръни дали ще видим ембрионче този петък или пак ще се окаже кухо яйце. Така се надявам да мога да остана в темичката!

# 142
Radito, Desi, стискам ви палци!

И аз съм на тръни дали ще видим ембрионче този петък или пак ще се окаже кухо яйце. Така се надявам да мога да остана в темичката!
Дай боже с всички всичко да е наред и да си гушкаме здрави бебчета!
🍀🙏🍀
 Пс довечера като видя чхг ще пиша пак.

# 143
Страхотна новина!
Стискаме палци 🙏🏻

🍀🙏🍀🙏🍀🙏

# 144
Моето чхг излезе - в понеделник беше 253, сега е 601 - какво мислите, както и ме притеснява дали са ок тсх и прогестерон?

# 145
Моето чхг излезе - в понеделник беше 253, сега е 601 - какво мислите, както и ме притеснява дали са ок тсх и прогестерон?

И прогестерон, и ЧХГ са супер! Честито! Heart

# 146
Момичета излезе ми резултата от чхг

Просто незнам немога да повярвам, след чутото от аг че е паднало. Но имах надежда и се оказах права.
👼🍀🙏

# 147
Страхотно!
Честито вече официално и едно здраво бебче ❤

Просто незнам немога да повярвам, след чутото от аг че е паднало. Но имах надежда и се оказах права.
👼🍀🙏

# 148
Благодаря ти и дано вече всичко да е наред. Имате ли вече фейсбук група да вляза и аз?
👼

Страхотно!

👼🍀🙏

# 149
Имаме, да.
Изпрати ми на лично съобщение имейл, за да се опитам да те поканя, тъй като групата е скрита Simple Smile

Благодаря ти и дано вече всичко да е наред. Имате ли вече фейсбук група да вляза и аз?
👼

Страхотно!

👼🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт