С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 33 406
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Какво точно искате да правите? Работя в тази сфера и мога да бъда полезна със съвет.
Момичета, на зъболекар може ли да св ходи? 🫤

# 256
hris98 приемам Пролутекс и Циклогест и двете по 3*1 .

# 257
Какво точно искате да правите? Работя в тази сфера и мога да бъда полезна със съвет.

Счупен зъб, има и болка.

# 258
Здравейте момичета, днес мина и моят преглед, видяха се ембрион и сърдечна дейност, и въпреки това, притеснението продължава да го има. При вас така ли е ? 🥹

# 259
Желателно е да отидете. Кажете, че сте бременна, би трябвало да Ви питат в кой месец/седмица сте и да направят подходящото лечение. Не стойте със счупен зъб и особено с болка, нещата може да се влошат и тогава лечението става още по-трудно.

Счупен зъб, има и болка.

# 260
Здравейте момичета, днес мина и моят преглед, видяха се ембрион и сърдечна дейност, и въпреки това, притеснението продължава да го има. При вас така ли е ? 🥹

И аз съм много тревожна. Казах си, че след сърчицето ще се успокоя, но къде ти - все мисля, премислям, чета, ровя се, настръхнала съм за всичко. Confused Знам, че така по никакъв начин не си помагам, но не мога и не мога.
А вие казахте ли новината на семействата си? Ние вече казахме на родителите си.

# 261
И аз се притеснявам постоянно дали всичко е наред. Следващия ми преглед е чак на 10.02 и направо не знам как ще издържа дотогава.
Иначе, ние казахме на родителите ни, на 1-2ма по-близки приятели и на шефа ми (за да мога да работя от вкъщи). Решили сме да не споделяме на по-широк кръг поне до 12та седмица, предвид лошия ни опит от миналата година. Не че тогава сме го обявявали, но след аборта някак си предпочитам да знаят колкото може по-малко хора, поне докато бременността не бъде вече очевидна. Че после ако се случи нещо лошо, да не се изказват неподготвени с разни въпроси от сорта кога ми е термина и дали сме избрали име.

# 262
Момичета ходих вчера на преглед и малко се притесних, видя се жълтъчно мехурче но нямаше ембрион в 6 + 3 г.с. съм ,търси и пулс, но нямаше. Каза, че към момента нищо освен мехурчето и сака не се вижда.

# 263

И аз се притеснявам постоянно. Имах преглед миналата седмица и лекаря каза че съм 4с + и е рано нещо да се види. Вече с един мисед от миналата година, не спирам да се притеснявам и да мисля какви ли не лоши и негативни неща, но се опитвам да бъда по позитивна и да мисля че всичко ще е наред. Следващият ми преглед е на 6 Февруари и  се надявам нещо да се види.. предполага се че ще съм 6 седмици +

# 264
Тъй като нямаше как да не кажа на колегите си, защото сме малък екип и работим с рентген, първо те разбраха, и решихме,  е ще е несправедливо да не кажем и на родителите си - поради тази причина още преди 2 седмици им казахме.
Иначе аз още след като разбрах казах и на най-близките си приятелки - но като цяло на останалите ни приятели и на семействата ще изчакаме първата фетална морфология, живот и здраве, защото не бих искала постоянно някой да ме разпитва и т.н. …

И аз съм много тревожна. Казах си, че след сърчицето ще се успокоя, но къде ти - все мисля, премислям, чета, ровя се, настръхнала съм за всичко. Confused Знам, че така по никакъв начин не си помагам, но не мога и не мога.
А вие казахте ли новината на семействата си? Ние вече казахме на родителите си.

# 265
Момичета, усещате ли нещо като болки или и аз не знам как да го опиша точно…некомфортност, спазми ниско долу и понякога около пъпа. Наистина е странно, не е типичната болка, но пък се тревожа дали е ок в ранна седмица - дали е възможно от сега матката да започва да се уголемява? Аз съм 7+4. Rolling Eyes

# 266
Аз също имам леки болки и спазми ,като повечето пъти са по-остри след някаква физическа активност.. придърпване, подуване на корема, леки болки в кръста имам също понякога.
Аз съм 5+5
надявам се това да са нормални симптоми.

# 267
Момичета за жалост при мен всичко приключи. Оказа се че ембриона се е захванал за шийката на матката и трябваше да се махне. Имаше опасност да прокарва зверски и да се наложи и премахване на матката, което слава богу не се наложи. Сега вече съм добре, очаквам да ме изпишат и ще видим занапред какво ще стане.
Пожелавам ви много успех и да си гушкате бебоците септември месец.
Леко бременеене и при всеки момент в който имате съмнение вървете на лекар, но читав!
🍀👼🍀

# 268
Радито, пожелавам ти бързо възстановяване и нека следващият път всичко да бъде наред Heart

# 269
Ради, съжалявам да го чуя.
Пожелавам ти много скоро да видиш отново двете чертички и този път до финал ❤
Пази се и се възстановявай бързо.

Момичета за жалост при мен всичко приключи. Оказа се че ембриона се е захванал за шийката на матката и трябваше да се махне. Имаше опасност да прокарва зверски и да се наложи и премахване на матката, което слава богу не се наложи. Сега вече съм добре, очаквам да ме изпишат и ще видим занапред какво ще стане.
Пожелавам ви много успех и да си гушкате бебоците септември месец.
Леко бременеене и при всеки момент в който имате съмнение вървете на лекар, но читав!
🍀👼🍀

Общи условия

Активация на акаунт