С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 31 664
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Аз ако не се боядисвам ще съм като бабичка. Чисто бяла коса ми расте, та при мен си е необходимост боядисването, не просто суета. На гел лак си ходя и не мисля да спирам. Другата част от месечната поддръжка ми е кола маската. С предишната бременност нямах проблеми и сега не мисля да спирам.
Най-вероятно сме изложени на далеч по-вредни влияния от малко амоняк в боята, така че не мисля да се лишавам от това удоволствие. А за всички продукти които се водят био (не само козметика, но и храна и каквото още се сетите) аз съм с едни на ум, че истината понякога е далече от написаното на етикета.

# 571
Има ли някоя от вас със сърцебиене? Пия Еутирокс 25мкг*1, след няколко дни ще пускам профилактично ТСХ, не знам дали е от него. Четох, че уж е нормално, писах на АГ и чакам отговор. Confused В 11+2 съм.

Аз споделих на АГ за сърцебиенето,тъй като аз си имах сърцебиене преди бремеността,имай предвид че като започнах да пия магнезий и то премина,така че дано и при теб вече да е преминало и да си по спокойна. 😊☺🍀

Аз също пия магнезий вече 2-ра седмица и мисля, че също се нормализира положението. Ходих все пак на кардиолог, който не видя нищо притеснително.

# 572
Дами, вие първо си направихте БХС и после отидохте на ФМ или обратното?

На мен АГ ми обясни, че първо трябва да дам кръв за БХС и след това с резултатите да отида на ФМ, но получих информация от някои лаборатории, че първо се прави ФМ и след това се дава кръв за БХС.
Така де, отидох в Софиямед и там ми направиха пакет "ранен биохимичен скрининг", който ми показа единствено резултати за 3 хормона: бета ЧХГ, Papp и PLGF без референтни стойности. В понеделник имам ранен час за ФМ.

# 573
Ради, все още не съм била. Имам записан час за 20 март следващата седмица в Надежда при д-р Михова. Комбиниран скрининг се води. По телефона ми казаха, че първо минава ФМ и след прегледа вземат кръв за БХС.
Мисля, че и друга мама имаше записан час при д-р Михова. Може ли да сподели впечатления, ако е минала вече преглед.

# 574
Първо минах ФМ, след това веднага БХС. Изказвам отличните си впечатления от др Димитрова в МЦ Марковс. Прекрасен човек и специалист. Живот и здраве следващата ФМ пак ще ми е при нея.

# 575
В Щерев, където ще правя аз, първо е бхс, после скрининг.

# 576
Ради, все още не съм била. Имам записан час за 20 март следващата седмица в Надежда при д-р Михова. Комбиниран скрининг се води. По телефона ми казаха, че първо минава ФМ и след прегледа вземат кръв за БХС.
Мисля, че и друга мама имаше записан час при д-р Михова. Може ли да сподели впечатления, ако е минала вече преглед.

Аз съм със записан час при д-р Михова, но на 24 март. Очаквам отзиви😀

# 577
Здравейте, бях на ФМ при доктор Мирчева в София мед. Пита ме дали имам кръвни за Бхс и понеже нямах ме прати след ехографа да ми вземат кръв. Единственото неодобство от това е че трябваше да отида и на следващия ден за да ми съобщи вече комбинираните резултати. Имайте го предвид, особено тези на които им е трудно да отсъстват от работа.

# 578
Много благодаря на всички за отговорите!

Lolia, и аз ще съм при д-р Мирчева понеделник, така че това ще е и моя случай.

# 579
Момичета, при мен за жалост нещата не се развиха добре. И ФМ и пренаталния са положителни за Даун и в понеделник ще влизам в Майчин дом за биопсия и евентуално прекратяване на бременността. Пожелвам ви леки и успешни бременности и здрави бебета! До нови срещи!

# 580
Момичета, при мен за жалост нещата не се развиха добре. И ФМ и пренаталния са положителни за Даун и в понеделник ще влизам в Майчин дом за биопсия и евентуално прекратяване на бременността. Пожелвам ви леки и успешни бременности и здрави бебета! До нови срещи!
Искрено съжалявам Frowning1 Пожелавам ти в най-скоро време да ти се случи чудото отново и този път всичко безпроблемно.

# 581
Много съжалявам! Дано всичко мине по възможно най-лекия и благоприятен начин.

# 582
Да си споделя и аз мнението от Оскар за първата фетална и за скрининга. Значи чакането е лудост, чаках 3,5 часа да вляза и накрая ме прегледа специализантката и Стратиева дойде за две минути.. в началото за женската консултация ми премериха кръвното изключително невежо и то два пъти по мое желание, защото аз съм с ниско кръвно и ме изкарват с някакво 140 кръвно, което е абсолютно неестествено за мен. Заради нескопосаното мерене на кръвно ме изкараха с преекламсия и сега съм при Леков и се надявам да се установи, че нямам риск. Доста големи очаквания имах.. явно неоснователно.

# 583
Момичета, колко тежат вашите бебоци? Вчера за пръв път измериха моето в грамове - 93 грама, всичко е наред засега! Hug
В 14г.с. съм и от няколко седмици забелязвам, че кожата на лицето ми е страшно суха и все едно се бели макар и с прием на Витамин Д и комбинирани витамини. Има ли някоя друга със сходен проблем и каква козметика използвате?

# 584
Моето в 15 седмица без 1 ден го измериха 118 грама Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз от около 2 години ползвам серум за лице на La-Roche, този който се води ултра концентриран хидратиращ, не знам какъв си. Точно за такава суха кожа през бременността ми повлия много добре. По едно време ми беше толкова суха, че не можех един фондьотен да си сложа

Общи условия

Активация на акаунт