Модни консултации -78

• 72 044
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
Има ли почитатели на велурените якета и колко капризни са за поддръжка?
От няколко седмици си мисля за това велурено яке за пролетта - ще пасне идеално с гардероба ми - но този светъл велур ме притеснява. Ще го напръскам с предпазващ спрей, това е ясно, но не съм сигурна че ще бъде достатъчно

# 211
Имах светло розова велурена чанта, естествен велур, скапа се ужасно бързо там където опира в дрехите. Опитах се да я чистя, но никога не стана каквато беше като нова и я изхвърлих.
А аз не бих рискувала с яке светъл велур, дори и с тъмен не бих, по сгъвките ще се зацапа и излъска грозно.
Иначе е красиво якето, естествен велур ли е?

# 212
Имам велурено яке на Bata, много твърда здрава тъмнокафява кожа с контрастен външен шев, не е мръднало и не е протрито. Заедно с него си купих сандали на висок ток - велурени тънки каишки, те се протриха и заминаха. И още едни обувки - небесно син велур, те са като нови, нямат грам амортизация. 3 продукта от един и същи магазин (не от БГ) на един и същи бранд - различна степен на износоустойчивост.
Аз много обичам велур и през годините съм имала всякакъв. Поддръжката е важна и задължителна, но не може да се каже кой ще издържи във времето - въпрос на късмет.

# 213
Велуреното яке е красиво.
Колко ще изкара в хубав вид зависи от това как е обработено.
Не може да се пере, чисти се само на химическо.

# 214
Благодаря за мненията, много са ми полезни. Ще продължа да разглеждам пролетните колекции, с надеждата нещо друго да ми открадне сърцето Smile

# 215
Някой може ли да разпознае какви са очилата на Бела Хадид от снимката?

# 216
Някой може ли да разпознае какви са очилата на Бела Хадид от снимката?
Очилата са на Le Specs.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 16:54 от Dewi D

# 217
очилата приличат на Maui Jim Makaha tortoise H 405-1
или пък
ray ban 3183

# 218
  • в пералнята
Бела какви неестествено големи стъпала има.
Дали е от маратонките или носи 45 😁

# 219
  • Бургас
И аз това си помислих-на тези пищялки какво голямо стъпало.

# 220
очилата приличат на Maui Jim Makaha tortoise H 405-1
или пък
ray ban 3183

Благодаря, погледнах и двете предложения, но ми изглеждат различни.

Le Specs са - благодаря на Dewi de!

# 221
Белла Хадит носи размер 39 по официално инфо в нета, висока 175 см, и тежи 55 кг.. спрямо ръста си има нормално ходило..но някой модели спортни обувки допълнително уголемяват визуално ходилото.

https://www.imgmodels.com/los-angeles/women/909-bella-hadid

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 17:35 от SHE_IS

# 222
2025 Color Trends

butter yellow
powder pink
winter sky blue
cashew milk
mocha moose
burgundy
olive green
coco brown
bold red
mint green
orangeade

Честит 1 март! Бъдете здрави!

# 223
Всичките цветове от видеото ми харесват и имам поне нещо мъничко от тях и бих ги носила с удоволствие 🥰

Честита Баба Марта!

# 224
здравейте, имам един странен въпрос и не е свързан с модни консултации но е пак с дрехи.....
Когато мерите колко да се скъси панталон при шивач бос или с обувки се взима дължината?

Общи условия

Активация на акаунт