Модни консултации -78

• 72 111
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Мацки,колко броя маратонки/кецове имате?Онзи ден си поръчах едно бежови Конверс,но сега харесах и едни в искрящо червено.Само,че имам 7 чифта и..ужасна краста.

# 391
Аз нямам много.

# 392
Аз също. Мое "правило" е да купувам минимално обувки за максимално тоалети. Тоест - 3 бели чифта кецове категорично не ми трябват, защото ги нося на един и същ тип панталон, например! Един чифт са достатъчни. За другите видове панталони - други обувки и така 😀
С две думи не купувам повече от 1, макс 2 бройки от еднотипни и един и същ цвят обувки. 👌🏻

# 393
Мацки,колко броя маратонки/кецове имате?Онзи ден си поръчах едно бежови Конверс,но сега харесах и едни в искрящо червено.Само,че имам 7 чифта и..ужасна краста.

Аз имам 11 чифта повечето от Converse, Nike и Puma, кецове и сникърси различни модели и цветове и продължавам да се изкушавам, но лятото предпочитам сандали и чехли от естествена кожа..

# 394
  • FRANCE
Уф малката девойка ме запали по адидас spezial. И сега дебна къде са на промоция за още цветове. Супер удобни са ми.  Иначе имам още 5/6 чифта на други марки, но не са ми толкова любими

# 395
  • София
3-4 броя.
Едни маратонки за преходи, дълго вървене. Едни бели, едни черни и едни оборотни.

По- новите модели на Адидас court, които са с по- дебела, но равна подметка, ми повдигат на единия свод и ме боли, като ги нося дълго. Явно имам спадане.

# 396
При мен с обувките нещата са  out of control...🤭
От някои брандове по 6-7-8, но се намират и единични.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 22:00 от •mimoza•

# 397
  • Някъде там
При мен с обувките нещата са  out of control...🤭

И при мен беше така, но наскоро подарих всички обувки, които само заемат място. Оставих си едни черни, едни бели, едни спортни, плюс тези, с които тренирам.
Скоро ще направя същото и с дрехите.

# 398
Само едни черни Адидас, купих си ги миналата година, зор заман да се намират из нас, и съм ги носила макс 10 пъти.
Последният път, когато си бях купила маратонки, беше преди...15+год. 😂
Просто обичам и се харесвам да нося обувки, сандали, боти и ботуши  от естествена кожа.

# 399
Потвърждавам, голяма краста е. Аз имам 12 чифта Simple Smile) Обаче в своя защита ще кажа, че всичките ги нося много активно. Аз спортувам редовно и една част от тях са ми за различните спортни занимания. Другите са ми за носене в ежедневието и съм си ги съчетала с различни сетове. Освен това съпругът ми, който е бивш спортист и се интересува от спортни дрехи и обувки, много обича да ми купува такива. Така че някои от тях са негова заслуга Simple Smile Едни от най- удобните маратонки, които съм носила, са тези на Asics. А тези които са ми за фръц са няколко чифта Bianki, но и на други брандове.

# 400
Имам 4 чифта, всичките са Asics. Това са най-удобните маратонки по мое мнение. Все едно стъпвам в облаци с тях. Купувам ги от много години и за съжаление забелязвам спад в качеството. Един чифт не ми издържа дори едно лято.
Харесала съм едни на Пума, но такива не съм носила от дете и не знам дали са удобни. А да прибера още един чифт обувки да стоят не ми се иска.
Имам над 100 чифта други обувки, предимно стилето и съм на път да разчистя и аз като Искрица. Направо усещам, че ме задушава това количество.

# 401
Кецовете са ми слабост , но и аз редуцирах бройката като оставих модели и цветове, които са най- удобни и съчетаеми.
По едни бели, черни, екрю/ Пума естествена кожа, мой фаворит за удобство и лесно съчетаване с всичко/, сребристосиви на лека платформа и най - новите - съчетание от бяло и тревистозелено, тях още не съм ги носила даже.
От плат имам само два- кецове в цвят фуксия и маратонки екрю.
Напълно достатъчни са ми.

# 402
Аз имам страшно много, което го отчитам за голяма грешка….
Реално не ми трябват толкова и затова сега поръчах вече в черно и бяло на Бианки, ще си намеря и подходящи в бежово и всички други с комбинации от няколко цвята ще ги разчистя. Имам и три чифта NB- черно, бяло и бежово.
Обувките са ми мания, но ми идва в повече 🫣

# 403
  • Пловдив
Имам около 5 чифта кецове и 7-8 чифта маратонки, като от някои модели имам различни цветове.

# 404
Адидас -- 5 чифта, Найк -- 4 чифта, Vans 2 чифта, New Balance 2 чифта. Всичките са различни модели и цветове и всичките ги нося според настроението и цвета на дрехите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт