Модни консултации -78

• 72 108
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
  • В полите на Пирин планина
Аз имам 7-8 чифта, като нося всички, освен един чифт, който ми е голям и трябва да подаря.
Каквото не харесвам вече или остарее го махам.

# 406
Гледам да си купувам качествени неща, за да не трупам боклук за природата.Избягвам бърза мода.Мисля, че ако спрем да сме консуматори, ще спре и това свръхпроизводство на боклучави еднодневки.
Малко офтопик, но такива
 мисли ме вълнуват спрямо моите количества вещи Simple Smile

# 407
Мисля , че не беше нужно да се споменава марката и цената на всеки чифт кецове, който притежаваме.
Иначе съм съгласна за консуматорството .
А боклуци има все повече предвид рециклираемостта и устойчивостта.
И не зависят от марка и цена все повече.

# 408
Всичките ми кецове (и обувки) са втора употреба, освен 2 чифта подарени. Иска време, избиране и дезинфекция. Изобщо не ми е гузно, че имам толкова, така и така са били произведени вече.

# 409
  • София
Какво ще кажете за New Balance 530? Удобни ли са?

# 410
на мен нищо на Н.Б. не ми е удобно.

всяка година си купувам по 1-2 чифта маратонки за тичане, не изтрайват повече от 5-6 месеца.

За ходене си имам любими марки, взимам си в бяло и черно, задължително кожени отвътре. Гледам да не преигравам с бройки

# 411
  • Пловдив
С моето общо количество обувки, докато съм жива няма да мога да ги износя до боклук. През няколко години, което не съм слагала скоро подарявам/продавам. Нямам гузност за консуматорство, всичкото това рециклиране и как "големите на деня" мислят за планетата са абсолютни глупости.
Иначе пазаря и от втори употреби, нямам скруполи.

# 412
  • Somewhere far away
Големите може да не мислят, точно затова е хубаво ние да  мислим поне малко.

# 413
Аз също предпочитам качеството над количеството. Държа на кожата, стелката  и  комфорта . Освен това съм привърженик на класическия стил с модерен туист. Не притежавам много като количество обувки, но за сметка на това винаги имам какво да обуя според случая и аутфита на деня.

# 414
при мен със спортните кецове, маратонки и изобщо подобен род обувки имам голям проблем, наскоро редуцирах няколко чифта и пак имам много, последния път едвам си тръгнах без да купя нови маратонки.... ужасТ

# 415
Колекционерките на обувки предполагам живеят на широко? Моето жилище не ми позволява количества, въпреки това някой път се подхлъзвам. Тези дни харесах два чифта черни обувки, естествена кожа, проверена марка, поръчах.

# 416
В никакъв случай не съм колекционер, дори прекалените количества ме задушават, но ние имаме таванско помещение точно над апартамента ни и там държим обувките. И още 829191 неща 😂

# 417
Ох, и ние имаме таванско, но аз не се качвам, а ММ вижда голям зор с постоянното качване и сваляне на куфари , зимни/ летни дрехи от там. Ако добавя и обувки сигурно ще ме накара сама да си ги качвам / свалям . Не знам при вас как е с чистенето, но аз имам и навика да почиствам обувките след носене та може и затова да не трупам 🤪

# 418
Да, по-ограничено пространство е силен лимитиращ фактор.
И като няма настройки, гардероби в антрето, таван, къщата на мама/баба/на село и т.н., искаш, не искаш избираш внимателно какво и колко купуваш.

Куфарите за пътуване стоят в мазето празни, с по една китка лавандула вътре.

# 419
  • Mediterraneo
Не е като да нямам маратонки. Винаги разполагам с поне 5-6 налични чифта. Отделно 2-3 чифта платненки. Сега поръчвам поредните 2 чифта маратонки, но миналата седмица пенсионирах два, така че просто запълвам липси.

Общи условия

Активация на акаунт