Модни консултации -78

• 72 105
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
При майка нямах много пространство, но тя се сети за стелаж, който поставих в спалнята и покрих, там наредих голям процент от обувките /държа ги в кутии/. Ботушите държах под спалнята.
Сега при мъжа ми имам ниша, отново употребих стелаж.
Като казах "големите" и рециклиране имах предвид, че много от нещата, които изхвърляме разделно не стигат до рециклиране.
Достатъчно ми е, че почти не изхвърлям вещи, а предавам нататъка за ползване. Пластмасови опаковки и батерии нося в ДМ.
С всички изисквания на ЕС са ни достатъчни опаковките на продуктите. Това вече глобално не е еко. Хлябът в детството ми идваше без опаковка, олио, кисело мляко беше в стъкло...🤐

# 421
  • FRANCE
Тези които нося редовно са в коридора. Другите, почистени и в кутии под леглото.  Не си признавам точната бройка Sunglasses

# 422
  • Berlin
Аз имам 2-3 чифта кецове, които нося редовно. Имам и 2-3 чифта несполучливи, които чакат някой да ги хареса, напр. Адидас Самба - освен че ги купих късно и в най-стандартния цвят (след като им мина хайпа или по-скоро когато се напълни с тях),  се оказаха и за тесен крак, неудобни са ми и си седят… Освен това мисля, че не ми подхождат на фигурата, не знам. Наскоро си купих и Адидас Хамбург, които се оказаха пак за тесен крак и много ме хвана яд, понеже имам още един такъв чифт, който пък е най-удобната обувка, която съм носила напоследък (последните 2-3г. ги “скъсвам” от носене) и исках да имам още един чифт (но в друг цвят). Откъде идва тази разлика в модела, не разбирам.
Един бял чифт кецове имам, които се поизносиха и бих подновила. Скоро си купих черни лоуфъри и кафяви оксфордки, за да имам и някакви други обувки, да не ходя само с кецове. За спорт отделно два чифта май. Туй е, сега за зимата искам само едни хубави боти или ботуши.

# 423
Ако не искам на босо да сложа тези обувки, какъв вариант имам? Без чорапогащник, моля.

# 424
Тези обувки се носят на босо.

# 425
Може би с някакви такива чорапи само за пръстите. Виждала съм и тънки подобни. Колко са удобни е дали не се свличат нямам идея...

# 426
Има
чорапки половинки.

https://gatta.bg/foots-23-chorapi-tip-terlik-bez-peta.html

В китайските сайтове също има много видове.

аз
нося като тези, показани преди моите.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 18:39 от ДХ3

# 427
Ооо, не знаех за тези миниатюрни чорапки Simple Smile Благодаря!

# 428
Моля за съвет: много харесвам тази рокля, но ме притеснява логото, прекалено ли е?

# 429
Моля за съвет: много харесвам тази рокля, но ме притеснява логото, прекалено ли е?
Ами то повече от това, няма накъде.

# 430
Даже много прекалено

# 431
Страшна безвкусица.

# 432
И според мен в прекалено. Дори и без лого, роклята е вулгарна за моя вкус..

# 433
Еми то кое и харесвате на роклята...,ужасна е за мен. Освен,ако не ви плащат да сте ходеща реклама.

# 434
Тази рокля  на Versace е дръзка и ярка – изисква стройна фигура и увереност за стайлинг. Аз си я представям като част от аутфит за някакво тематично събитие без значение по кое време на деня ще е. В комбинация с по - семпли палто , обувки и чанта може да изглежда много добре.
Примери:

Подобен модел го има без лого и в черно :

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:53 от •MERA•

Общи условия

Активация на акаунт