Модни консултации -78

• 51 507
  • 575
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички,
С какви обувки на среден ток бихте носили това комплектче

Благодаря предварително

# 481
Момичета, може ли да се включа с едно въпросче-консултация, тук?
Купих си много красива (за мен) и романтична, червена плетена рокля, доста мой стил, въпреки че съм над 40 г.
Ноо, не мога да реша, как да я нося..
За мен е невъзможно да се носи без сутиен отдолу, защото пада доста надолу (а и нямам никакъв бюст да я държи). Идеята ми е дали има някаква опция да я нося с нещо отдолу, според вас?
Роклята си е и доста къса, но понеже съм 163 см, за мен дължината е ок, но проблема е в горната и част.
Прилагам снимка на модела:
Скрит текст:

# 482
Ами със някакъв червен бралет, с нестандартна презрамка, не типичните за сутиените, за да изглеждат като двойни презрамки, като част от роклята.

# 483
  • Някъде там
Купих си много красива (за мен) и романтична, червена плетена рокля, доста мой стил, въпреки че съм над 40 г.
За мен е невъзможно да се носи без сутиен отдолу, защото пада доста надолу (а и нямам никакъв бюст да я държи). Идеята ми е дали има някаква опция да я нося с нещо отдолу, според вас?
Роклята си е и доста къса, но понеже съм 163 см, за мен дължината е ок, но проблема е в горната и част.
Скрит текст:

С малък бюст съм, когато си позволявам подобен тип деколте използвам самозалепващ се сутиен . Имам нюд и черен, закупени са от HM, споделям и линк:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0492892001.html?imwidth=264

Мисля, че с подобен сутиен ще стои добре.

Също така искам да ви попитам, не е точно модна консултация, а по скоро да ми помогнете в избора на нов часовник. Харесах си часовник на Fossil  модел Raquel.
Нося бижута от бяло и жълто злато, както и сребро.
Колебая се между златист и  две разновидности на сребрист.

# 484
Бих скъсила презрамките на роклята, така, че деколтето да се усеща комфортно.

Часовника - сребро.
"Златното" покритие се изтрива дори при по- скъпарски часовници, след което изглеждат зле.

# 485
Ами със някакъв червен бралет, с нестандартна презрамка, не типичните за сутиените, за да изглеждат като двойни презрамки, като част от роклята.
Това ми звучи, супер идея, благодаря Purple Heart
Бих скъсила презрамките на роклята, така, че деколтето да се усеща комфортно.

Часовника - сребро.
"Златното" покритие се изтрива дори при по- скъпарски часовници, след което изглеждат зле.
Това, със сигурност ще го направя, но все пак видимата част е доста голяма и трябва да се сложи нещо отдолу.

# 486
Златният часовник определено!

# 487
Тези Toms удобни ли са? Имам слаб и тънък крак. Леко по-дълъг палец. Нося 37, но заради палеца понякога 38. Притеснява ме да не са твърди и дя правят рани. Има лоши коментари в сайта на томс, но знам ли колко са истина.

# 488
  • София
Casio имат почти идентичен модел. И са часовникарска фирма, а не "модна". Само казвам.
Аз лично се спрях на златистия.

# 489
И аз съм за златистия часовник, имам негово копие от Тему за под 10 лв.😀

# 490
Имам Томс, но с различна подмедка. Супер удобни да ми.

# 491
Обикновено нося стелка 23.3 до 24.5. Дали да взема 37.5 като размер? Имате ли представа кяк са като зължина техните?

# 492
  • в Кошера
Скрит текст:
Скрит текст:

Красива рокля за морски воаяжи и тен! Подходяща точно за малък бюст.
В случая - леко скъсяване на презрамките и подобен сутиен. Peace

Искрица, в моите очи - вторият.

# 493
  • Бургас
Сутиен тип бандо няма ли да стои добре на червената рокля?
Нещо такова, но по-скоро гладка материя.

# 494
Привет, привет!
С молба за помощ - дали някой е срещал он-лайн или във физически магазин подобни по-отворени балеринки с каишка през глезена. Ако пък са и лъскави, така че да са като акцент към семпло като стил и с неутрален цвят облекло ще е супер. Цената е без значение.

По принцип много харесах тези които показвам (от сайт за боси обувки), но няма наличност в моя 37 номер.
Благодаря на отзовалите се.

Общи условия

Активация на акаунт