Модни консултации -78

• 72 079
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
„Отпред късо, отзад модерно“ се казва. Laughing

# 466
Аз веднага направих асоцияция с Флашданс.
Освен това-лъскави клинове със степенка,обувки  с ток, блузони..

# 467
  • Някъде там
Здравейте! Отдавна не съм питала, но сега имам въпрос относно обувките на Nine West — като цяло удобни ли са? Харесах си едни сандали на ток и обмислям да рискувам с поръчка.

# 468
По мои спомени бяха удобни, но все пак зависи и крачето. Преди около 10г съм имала техни обувки, още имаше магазин на Витошка 😀

# 469
Много е индивидуално с обувките. Каквото съм пробвала тяхно, никога не ми е било комфортно. А и все са китайско производство (то какво ли не е вече, но за обувки не ми допада, особено за такива на ток).
Въпреки резервите си, бях поръчала и буквално скърцаха при ходене. Върнах ги. Нямам нито един чифт точно заради гореспоменатото.

# 470
Не са ми никак удобни.

# 471
Имам няколко техни, но от “време оно”, удобни са ми.

# 472
Дървени ми идват на Nine West, каквото съм пробвала не е удобно.

# 473
  • в пералнята
Имам едни разкошни обувки на nine west. Но са страшно неудобни. Обувала съм ги 2 пъти Sad

# 474
Здравейте. Моля за помощ на тема  с какви обувки си ходят дънки тип "wide leg"?

Отдавна нося предимно дънки и само слим/скини модели. За разнообразие пробвах такива, харесах се и сега са ми фикс идея. Конкретно набелязах и такъв тип индигово сини за работа /линковете/. На живо изглеждат между панталон и дънки и наистина ми стоят добре. Проблемът - на приятелка, по снимки в сайтовете и навсякъде най ми харесват с някакъв ток, от бота до сандал, дори да е дебел и не много висок. Обаче аз от години НЕ нося токове в ежендевието. Имах болки в кръста, работех в неформална офис среда, после не ходех на работа, цялото това време си ходех кежуъл на ниско с боти / кецове / сандали. Сега искам дънките, но не знам с какви обувки да комбинирам освен семпли бели кецове. Така и така ще трябва да купя нещо че нямам достатъчно, моля за идеи за удобни пролетни варианти. Търся спортно-елегантна визия.

https://www.stradivarius.com/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-% … element=430431812

https://www.stradivarius.com/bg/d77-%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0% … element=428745440

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-wide-l … 159427&v2=2419239

# 475
  • София
... но сега имам въпрос относно обувките на Nine West — като цяло удобни ли са?
Върнах два чифта Sad: много красиви, но ниският ток беше прекалено тежък и в съчетание с отворената пета ми бяха невъзможни за носене. Още ме е яд.

# 476
За мен обувките на Nine West не са за хора с широк крак. Наскоро продадох техни сандали на ток с каишка, които на дължина на стъпалото ми бяха ок, но бяха изключително тесни отпред при кожената лента на пръстите и това ги правеше неудобни.

# 477
  • В полите на Пирин планина
Аз нося широки панталони със сникърси с малко по-висока платформа, примерно 5-6 см, или с лоуфъри.

# 478
Miss_Kaprisse, това е чудесен вариант:

Nine west са като Guess – на визия го докарват супер, на изпълнение – не. Не съм с широк крак, напротив. Просто обувките не са изпипани.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт