Модни консултации -78

• 72 060
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
На мен тези маратонки ми стоят доста спортно като за носене с пола, особено пък солей. Ако и полата е спортна по ми се връзва. Иначе маратонките не са лоши.

# 511
Аз също не мога да възприема маратонки с друга комбинация освен дънки или спортен екип. Най- много нещо от сорта, макар, че и това ми натежава малко.

Да е бяло, максимално изчистено и леко като визия, материал и обувка, да не е обемно, а максимално обрано по крака.
Тук питането е друго обаче 😉
Ако се държи на марката ето едни
https://trendo.bg/p/damski-kecove-skechers-eden-lx-top-grade_1611899
Обаче Пума, Адидас и тем подобни с крещящи лога 🤐

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 10:52 от •mimoza•

# 512
  • В полите на Пирин планина
И аз харесвам подобни на последните кецове за поли и рокли, ако ги нося аз самата.
Другите наистина ми идват доста спортни, но на някои момичета и жени им подхожда и такъв стил.

# 513
Да бе, подхожда им - скоро видях много красиво младо момиче с овърсайз лилав костюм и шарени обемни маратонки в стил '90-те. Приличаше на слязла от балкана повлекана- чувал, ама нали е модерно 😂

Но! Ако става въпрос да костюм с маратонка/кец  възприемам това и в моите очи изглежда женствено и елегантно.

# 514
  • Berlin
Аз затова писах - ако допадат. Това, че има лога, на мен лично не ми пречи, много зависи от цялостната визия. Както една чисто бяла и изчистена маратонка/обувка може да не изглежда добре, така и един спортен модел с цветен акцент може да се окаже добро попадение.

Тези chunky маратонки или има едни много типични Асикс/Найк/NB модели - те са съвсем друга категория и за мен са подходящи основно за младежи.

# 515
Обувка/кец/маратонка с цветен акцент и такава с лого /в повечето случаи голямо/ на известен спортен бранд не е едно и също.

# 516
зеления костюм ми харесва много повече от тесния светъл

Предложенията да обувки на abs ми харесват всичките

# 517
Зеленият костюм ми е като пижама с копчета.

# 518
  • Berlin
Логото определено може да е цветен акцент - при Адидас напр.
Скрит текст:

Ако не харесвате като цяло лога, нищо не мога да направя. Simple Smile
А и аз за момента залитам към по-спортните модели.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 11:26 от abs

# 519
Първите показани, за които е дилемата, са потрес.

Вторите не ми се отварят. Пола солей до земята или пък до коленете с такива никога не бих носила. Трябва много моден усет, за да изглежда добре съчетание на спортна обувка с ефирна пола.
А и не само. В повечето случаи стои повлеканско.
Поне да е кожа, но това плетено покритие и тоя текстил… за спорт може, но иначе…

# 520
Имам ето тези спортни обувки

Съчетават се добре със спортни и плетени поли и рокли.

Поли тип солей и миди не нося толкова и не знам как биха изглеждали. Като цяло обаче не мисля, че маратонките, колкото и да са удобни, изглеждат женствено и официално.

# 521
Скрит текст:
Логото определено може да е цветен акцент - при Адидас напр.
Скрит текст:

Ако не харесвате като цяло лога, нищо не мога да направя. Simple Smile
А и аз за момента залитам към по-спортните модели.
Нося подобни спортни обувки, но не бих ги обула със солей миди или макси пола. Бих с къса дънкова например или спортна до коляно.
Al Georgieva, обект на дискусия не е кройката на костюма, а комбинацията на точно този с обемни маратонки. Въпрос на виждане, много хора в стремежа си да бъдат модерни стават жертва на бързата мода и просто изглеждат нелепо.

Пп. Аз и солей пола не бих облякла, ама това е съвсем друга тема 😂

# 522
За солей пола трябва много тънка и издължена фигура, права като игличка, за да стои що-годе Ок.

Доста безформени са ми тези поли като цяло, но това си е мой вкус Grinning

# 523
Моите поли солей ги нося с изчистени бели кожени кецове. Веднъж пробвах и с маратонки, понеже ме чакаха много км ходене, не ми допадна.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 15:07 от Mateah

# 524
Поли солей и рокли нося с кожени кецове като показаните от •mimoza•
Спортните модели платнени маратонки на Скечърс не ми харесват как стоят с поли и рокли.

Общи условия

Активация на акаунт