Модни консултации -78

• 72 054
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
И аз тези Скечърси не ги виждам с поли и рокли.
Бели кожени кецове наистина най-добре.

# 526
Благодаря за мненията.
Имам кожени кецове и белите скечърси, показани от Abs,  но ми се искаше и нещо подходящо за по-топло време, затова залитнах по тези мрежи. Може би ще заложа на едни сандали за лятото и това е Нещо такова
. Разгледайте този продукт на Obuvki https://obuvki.bg/p/sandali-skechers-bobs-desert-kiss-31440-ofwt … m_content=product
Имах такива и може би ще заложи на пак на тях.

# 527
Ммм велкро и дебели ластици, въобще не ми харесват на мен тези сандали.
Бих предложила нещо по-нежно, примерно:
https://obuvki.bg/p/espadrili-tamaris-1-22319-44-kafiav-0000304652493
https://obuvki.bg/p/sandali-lasocki-wi23-foxi-89-bezhov-5906751116913
https://obuvki.bg/p/sandali-marco-tozzi-2-28720-44-kafiav-0000304969959

# 528
Честно казано нито мрежестите маратонки нито сандалите Скечърс ми харесват /като цяло, а и за описаните съчетания с поли/... Въобще на марката за мен визията не им е сила и масово са ми грозновати или твърде спортни, не знам. Чела съм много мнения, че са удобни и може би това им вдига популярността, но при този дизайн честно казано не бих ги избрала. Откак веднъж мерих и се оказах някак и между 2 номера и не ми бяха добре, съвсем приключихме.

# 529
  • Mediterraneo
Скечърс купувам заради удобството лично аз. Ако търся някакъв по- пипнат дизайн, няма да са Скечърс. Но удобството им е ненадминато за моите крака. Ей днес обух едни чисто нови Ню баланс, дървооооо! Красиви са много, но са дървени. На всичкото отгоре заваля и бях като с кънки по плочките.

# 530
С всичко върви полата солей, трябват само смелост и око за детайла. Ако си фен на Skechers, грабвай едни изчистени бели Skechers Uno (някой назад ги показа), или пък в бяло с цветни акценти и си развихри фантазията!

Солей с chunky маратонки и маратонки с лого:

Пак с chunky:

За всеки вкус - chunky vs много изчистени бели. Очевидно и двете стоят еднакво добре при правилно подбрани детайли:

Много изчистени за женствена визия:

Страхотна комбинация с любимия ми модел New balance 327 ❤️ :

С видими контрастни цветни детайли:

Със златничко, ако искаш (аз си обичам блясък, пък!):

И дори с Vans-ки 🙃:

Няма невъзможни комбинации.

# 531
Старомодна съм явно - нищо от показаното не можах да харесам. Каша от стилове.  Изглеждат сякаш са отворили гардероба в тъмното и са дръпнали каквото докопат 😂 А тази с буфан ръкава и шапката...ми е "фаворит" 🤐
Нищо, и това ще мине 😂
В моите очи аутфит със солей пола изглежда така
Скрит текст:

Всеки сам си преценя 😜🙃

# 532
На всичките горни снимки жените изглеждат късокраки, кривокраки, те май някои наистина са, и изобщо с кофти тела.

Някакъв един такъв запуснат немърлив вид.

# 533
Аз не съм сигуена ,дали изобщо харесвам пола солей.. Ама се чудя,като искаш да си с маратонки,защо ти е да си с пола солей.. Има толкова много неща,които са чудесни,както с маратонки,така и с кецове. Ако имаш само пола солей,да,,ама при наличнието на доста дрехи в поччти всеки гардероб..

# 534
Толкова са ми грозни тези поли солей на мен, че с каквото и да са хм..обути, все ми е нелепо. Но това си е мое субективно виждане. Но още по-грозно е панталон солей. Това чудо просто не се сещам на какъв човек би отивало.

# 535
  • Berlin
Ех, ако можеха кривите крака да се коригират, че да не дразнят уважаемата публика...

Не разбрах защо само за тази пола говорим. Едва ли потребителката, която пусна въпроса, има само една пола и само нея ще носи с маратонки. Аз харесвам и уличния стил, и елегантните варианти, зависи от натурата на човека все пак кое ще предпочете. Не можем да накараме някой да носи солей с маратонки или стилето с пола и поло в ежедневието, ако това не е неговото. Затова и предлагаме различни варианти според нашия вкус (най-вече) и така има избор.

Харесах обувките от снимката преди "Със златничко".Laughing

# 536
Изобщо не съм съгласна, че няма невъзможни комбинации...
А пък тази пола с Ню Баланс е върха на сладоледа просто! 😅 Страшна еклектика. Като цяло този супер известен модел на NB изобщо не ми харесва и не виждам с какво може да се носи освен с клин по път към фитнес залата...

# 537
  • В полите на Пирин планина
Линията между еклектиката и кича често е много тънка.
Аз нося по-спортни рокли със сникърси и кецове, но не толкова откровено да са спортни самите обувки (като за тичане и фитнес), защото на себе си не харесвам подобен стил. Считам, че не ми подхожда на излъчването.
На други жени ми харесва. Не на всички, естествено.
Солей пола не нося, защото ме закръгля подобаващо.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 10:44 от Lady Brinne

# 538
Обсъждаме полата, защото се търсят маратонки точно за нея. Няма как да не породи дискусия в което всъщност няма нищо лошо.
Очаквам някой влогър да се появи с анцуг и стилето или сандали и да вкара нова мода сред почитателите си.  За мен е аналогично на солей пола с маратонки и бейзболна шапка.
Уличния стил /casual/ съвсем не олицетворява недомислиците от Tiktok и Instagram.

# 539
Te вече се появяват из рекламните страници. Ето няколко примера с невъзможни комбинации:

Общи условия

Активация на акаунт