Модни консултации -78

• 72 049
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
  • Berlin
Тази комбинация вече даже е остаряла.Laughing Бела Хадид, 2016 и Ким К., 2022.
Скрит текст:
А и едно още по-голямо недоразумение на Блейк Ливли, 2024:
Скрит текст:

# 541
  • В полите на Пирин планина
Солей пола или по-романтична рокля лятото бих носила със сандали. Може на съвсем ниско токче 2-3 см и ще е съвсем удобно. Или еспадрили на малка платформа.

Или примерно подобни мрежести обувки:

https://obuvki.bg/p/obuvki-caprice-9-22501-44-ekriu-0000305309815

или посочените по-горе обувки с отворена пета, а може би и с някакви нежни кецове с дупки, за да е прохладно на краката.

На мен така ми е по-хармонично.

# 542
Само една солей пола съм имала . Облякох я веднъж със сако и колан на кръста подобно на един от моделите , които показа •mimoza• . След това я дарих с благотворителна цел. Може и аз да съм малко старомодна, но тия миш-маш стилове не са ми по вкуса.

# 543
Мацки, отидете в Милано да се нагледате на невъзможни комбинации Joy

# 544
Което поражда въпросите
- кой диктува модата
- защо масата няма собствено мнение и приема нелепици за еталон на подражание
- колко трябва да си се изчерпал да привличаш внимание по този начин в социалните мрежи и на улицата

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 11:15 от •mimoza•

# 545
Така като гледам, е даже обратното - изобилства от собствени мнения, често изказани по начин с доста епитети, кои нормални, кои хапливи, женска група, какво да се прави 😅. Моето собствено мнение е това, което показах - разнообразна естетика, градска и смела. Който харесва високи токчета с пола, ясно, че ще избере тях и да си ги носите със здраве и с кеф! Това не означава, че пола с висок ток е ОК за всички хора и за ежедневието им, нито че с маратонки е безумие, грозотия и т.н. Който ходи много пеша, но не смята да живее само в клинове и дънки, нито иска да жертва комфорта, токчетата няма да ги предпочете. Ще си сложи бейзболна шапка и маратонки с полата и ще си изглежда супер. 😊

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 18:51 от Amazing Amazing

# 546
Amazing amazing, това  е и моето мнение.
Естествено, че нямам само пола солей в гардероба, но нямам възможност за 100 чифта маратонки, обувки и т.н.  Не мога да ходя с токчета, искам по - универсални маратонки, които да стават със всичко, да са удобни за дълго ходене и да са проветриви за лятото. Отделно съм и с голям номер - стелка 28 см.
Благодаря за дискусията и мненията!

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 12:17 от Шефът Антонио

# 547
  • В полите на Пирин планина
Аз отдавна изоставих високите токчета, защото кръстът ми е по-важен и изобщо не ми се ще да ме боли.
Избирам обувки първо по удобство, след това по красота.

На мен предложенията на Amazing Amazing ми харесват даже повече от солей полата с токчета. С токчетата ми е някак твърде изпипано и в един момент може да придаде малко лелчински вид (не се обиждайте - аз съм на такава възраст, че бягам от подобно излъчване с 200 Grin)

# 548
  • Пловдив

Такова ярко тревисто зелено виждате ли го с цикламена обувка?
Питам само цветово.

# 549
Зависи от точния нюанс на цикламата - с някои да, с някои не.

# 550
Обувките на ток са една от многото алтернативи. Аз също не ходя на ток.
Вариант са сандали на равна подметка и еспадрили.
Да, това зелено ще стои чудесно с цикламена обувка /цвят магента/ а може и да се добави цветен аксесоар или бижу /не задължително в циклама/, за да стои визията завършена и балансирана.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 12:46 от •mimoza•

# 551
Amazing amazing, това  е и моето мнение.
Естествено, че нямам само пола солей в гардероба, но нямам възможност за 100 чифта маратонки, обувки и т.н.  Не мога да ходя с токчета, искам по - универсални маратонки, които да стават със всичко, да са удобни за дълго ходене и да са проветриви за лятото. Отделно съм и с голям номер - стелка 28 см.
Благодаря за дискусията и мненията!
Със стелка 28 см маратонки ще обуя точно никога.

Те повечето маратонки правят стъпалото да изглежда два номера по-голямо отколкото другите типове обувки.

Ако искаш спортни обувки - равни едноцветни платнени кецове. Без платформи и разни допълнителни украси, привличащи внимание и допълнително визуално увеличаващи стъпалото.

# 552

Такова ярко тревисто зелено виждате ли го с цикламена обувка?
Питам само цветово.

Хубаво ще стои според мен, този цвят цикламено имам в предвид:

Показвам цвета, защото някои хора наричат цикламено яркото розово, а други имат в предвид това лилаво, да не стане объркване:

# 553
Много хубав контраст се получава между зелено и циклама, редовно нося блуза и чанта в двата цвята.
На мен ми харесват солеите и показаните комбинации, аз съм човек с нужда от обем в облеклото. Наистина краката не изглеждат ОК с такава дължина.
Много зависи от материята на полата с какви обувки да бъде съчетана.
Освен бели кецове, нося с равни или с нисък ток сандали или обувка тип пантофка, но с по- дебела подметка. Харесва ми и със сандали с платформа или еспадрили . И въпреки, че съм висока и нося 37/38, пак изглеждам големички.

# 554
И на мен много ми харесва комбинацията от зелено и циклама.

По темата с полата солей, аз също си бях поръчала с идеята да я нося с бели кожени кецове, но тази пола просто не е за мен 😹 стоеше ми ужасно и я върнах. Та да, само ще се радвам другите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт