Модни консултации -78

• 72 068
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
  • в пералнята
Тази ми се струва подходяща и универсална.
https://de.intrend.it/p-8626044005042

# 181
Тази ми се струва подходяща и универсална.
https://de.intrend.it/p-8626044005042
Нещо такова си представям и аз. Само не с това деколте.

Аня, благодаря. За ВС изобщо не се и сетих.

# 182
Рошличка, може да погледнеш роклите на Daphne, те имат точно такива модели - семпли, рязани в талията, леко разкроени надолу и с прибрана вратна извивка. Имат от различни материи, а също и в разни десени. iv boutique също имат няколко много симпатични роклички, отговарящи на твоите изисквания Simple Smile

# 183
  • София
Catcher in the Rye благодаря ти!

# 184
Здравейте, купих си тези трите рокли, но съм много скарана с официалните обувки. Засега се справях с едни "официални" балеринки велурени тъмносини, на всичко ми ходеха😅
Може ли предложение за един чифт обувки, подходящ и за трите рокли, с които няма да мога да се пребия?😊

Например, тези?

# 185
Такива да, може и в цвят нюд.

# 186
  • София
Правилно си се ориентирала - такъв тип обувки са универсални, елегантни и удобни.

Аз идвам с въпрос за една роклА. Много исках рокля в змийски мотив и все не си харесвах, защото са в бяло и черно масово, а аз исках в бежово. И в крайна сметка взех тази заради десена, който добре ми стои на лицето и косата. Проблемът е, че роклята е обикновена, нормално, виждате, че е права, има цепки отстрани и ми е един номер по- голяма. Нямаше друг и понеже не искам да отделям пари за такъв тип десен рокля, я грабнах от намаленията в H&M.
Т.е. наясно съм с недостатъците ѝ, но я взех с голямо желание и искам да я комбинирам, така че да не стои като подарена нощница. Някакви идеи?

# 187
  • Някъде там
Правилно си се ориентирала - такъв тип обувки са универсални, елегантни и удобни.

Аз идвам с въпрос за една роклА. Много исках рокля в змийски мотив и все не си харесвах, защото са в бяло и черно масово, а аз исках в бежово. И в крайна сметка взех тази заради десена, който добре ми стои на лицето и косата. Проблемът е, че роклята е обикновена, нормално, виждате, че е права, има цепки отстрани и ми е един номер по- голяма. Нямаше друг и понеже не искам да отделям пари за такъв тип десен рокля, я грабнах от намаленията в H&M.
Т.е. наясно съм с недостатъците ѝ, но я взех с голямо желание и искам да я комбинирам, така че да не стои като подарена нощница. Някакви идеи?

Този тип рокли ми допадат съчетани така

Както и с маратонки и кожено яке

# 188
Здравейте, момичета! Влизам в темата с един бърз въпрос? Модерни ли са сега роклите под колената?
Чудя се под или над колената да взема. Струва ми се, че дългата ще е по-удобна при ветровито време.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 11:27 от maslenka

# 189
Е,чак пък модерни дължини! Според мен си купете тази,с която ще се чувствате добре.

# 190
  • в Кошера
Скрит текст:

Кубинки (на снимката не са, разбира се) + кожено яке?

Тениска или блуза отдолу (идея с друг енимъл принт)? С кецове/кубинки.

Дънково яке?

В H&M е представена по друг начин, видим в скрития текст, предполагам, че е видян и непасващ на конкретното търсене.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:21 от Tyra

# 191
  • Някъде там
Тази чанта с какви кецове(цветово) бихте я съчетали и изобщо с кецове дали ще е о.к да се съчетава?

# 192
  • София
Благодаря за идеите, момичета.
След като ги разгледах, установих, че просто роклята не ми стои добре, тъй като бюстът надига и надолу се образува като торба, понеже ми е един номер нагоре, което ме разширява.
Може би трябва да я стесня в горната част поне, за да придобие вид и да мога изобщо да я комбинирам с каквото и да било.

Наскоро си взех подобна като форма чанта, не е на Зарена. И я нося вече няколко пъти със синя рокля, както и с маслено зелена. С обувка, не с кецове.

# 193
  • София
Тази чанта с какви кецове(цветово) бихте я съчетали и изобщо с кецове дали ще е о.к да се съчетава?

Имам подобен модел чанта. Нося я с бели класически и с бежови Adidas Samba.

# 194
Здравейте момичета! ☺️
Имам 2 въпроса.
-може ли да помогнете. Търся тъмно синя къса рокля с права кройка,но по сайтовете които ми излизат немога да намеря.
- Давали ли сте бална рокля на химическо и какви са горе долу цените?

Общи условия

Активация на акаунт