Модни консултации -78

• 72 071
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
*Ягодка* , Нети беше споменавала, че носи очилата на Clandestino.

Скрит текст:

# 256
Благодаря Ви много! 🍀

# 257
Не знаех за тези очила Кландестино.Интересни са. Някой носи ли такива,да сподели как са ,като усещане и качество.

# 258
  • Велико Търново
За прането на кецове/сникърси
Скрит текст:
Моят начин е-вадя стелките, слагам Циф/сапун против петна на намокрените кецове и търкам с четка за зъби, махам връзки, загъвам ги в кърпа и слагам в барабана.Слагам течен прах, спирам центрофугата и глася на 40 градуса.След като свърши пералнята, вадя и напъхвам вестници на топка в тях, спестявам половината време за съхнене, слагам ги върху простир като под тях съм сложила кърпа и да не са на пряка светлина.

# 259
  • София
Пера кецове на програма за фини тъкани. До момента нямам проблем. От Тему си поръчах едни калъфи за пране на кецове, ама още не съм ги пробвала.

# 260
Мастилото от вестниците не оцветява ли мокрите кецове ?
Винаги първо ги изплаквам в кофа, а ако е необходимо , с Медикс универсал и гъба/ без абразиви/ търкам мръсното. Връзките- със сапун за петна.
След като отмия прахоляка и третирам петна, пускам с пералня с прах/ по- рядко гел/ на 40 градуса и центрофуга 800.
Излизат като нови, суша на сянка навън.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 09:29 от Mateah

# 261
  • Mediterraneo
Аз тъпча сухи бели чорапи в изпраните обувки, вестник не съм пипала от сигурно 10 години.

# 262
Здравейте, имате ли препоръка откъде мога да си взема такъв модел и цвят шапка (да е хубаво наситено розовото)
Като бяхме в Италия разни продавачи на улицата предлагаха ама бяха някак побелели.

# 263
  • Street of Dreams
Така, дойде времето на чисто белите кецове, пък аз вече нямам, както знаете. Съответно не мога да сложа нито една от по-цветните си пролетно-летни дрехи.  Понеже нямам време да търся и разглеждам, първо реших да си поръчам пак от същите. Обаче сега не знам аз ли бях шматка, че ги пуснах на дългата програма, или кецовете ми не струваха. Наистина не мога да си спомня дали съм ги прала преди, много вероятно съм. Та имате ли изпробвана качествена алтернатива на това? Качествена значи мятане в пералнята без приготовления, вадене на връзки, оформяне после и тн.

Не че нямам маратонки - имам бели с шарено, бели с черно лого, чисто бели, но пък с плоска подметка, които не ми харесват в момента и други цветове, но ми трябват точно такива. Имам няколко нови рокли с шарки и златист панталон.

# 264
Аз ползвам програмата за памук, но я пускам с пред пране, като в съответното отделение слагам Вениш за бяло. Пера на 40°C. Връзки не махам, единствено почиствам подметките преди да ги сложа в пералнята, ако имат нещо грубо по тях.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 15:24 от •mimoza•

# 265
Така, дойде времето на чисто белите кецове, пък аз вече нямам, както знаете. Съответно не мога да сложа нито една от по-цветните си пролетно-летни дрехи.  Понеже нямам време да търся и разглеждам, първо реших да си поръчам пак от същите. Обаче сега не знам аз ли бях шматка, че ги пуснах на дългата програма, или кецовете ми не струваха. Наистина не мога да си спомня дали съм ги прала преди, много вероятно съм. Та имате ли изпробвана качествена алтернатива на това? Качествена значи мятане в пералнята без приготовления, вадене на връзки, оформяне после и тн.

Не че нямам маратонки - имам бели с шарено, бели с черно лого, чисто бели, но пък с плоска подметка, които не ми харесват в момента и други цветове, но ми трябват точно такива. Имам няколко нови рокли с шарки и златист панталон.

Аз имам този модел на Скечърс и ги пера в пералнята за деликатно пране 30 гр с центрофуга без притеснения,  нямат никакви поражения и са като нови.

# 266
Здравейте, имате ли препоръка откъде мога да си взема такъв модел и цвят шапка (да е хубаво наситено розовото)
Като бяхме в Италия разни продавачи на улицата предлагаха ама бяха някак побелели.

Имам такава шапка същия цвят на Ск потърсете.Може да ги има още в наличност някъде .

# 267

Изобщо не се сетих за Калвин Клайн. Мерси много Heart

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 17:58 от bubanka

# 268
  • Пловдив
Така, дойде времето на чисто белите кецове, пък аз вече нямам, както знаете. Съответно не мога да сложа нито една от по-цветните си пролетно-летни дрехи.  Понеже нямам време да търся и разглеждам, първо реших да си поръчам пак от същите. Обаче сега не знам аз ли бях шматка, че ги пуснах на дългата програма, или кецовете ми не струваха. Наистина не мога да си спомня дали съм ги прала преди, много вероятно съм. Та имате ли изпробвана качествена алтернатива на това? Качествена значи мятане в пералнята без приготовления, вадене на връзки, оформяне после и тн.

Пера ги в пералня, на кратка програма, 30% с центрофуга на 1200 оборота. В пералнята заедно с маратонките слагам и две хавлиени кърпи, които съм заделила само за тяхното пране. Веднъж пуснах едни найкове на 40 градуса и запетайките от червени станаха бели, та от тогава всички маратонки пера само на 30°.

# 269
  • Street of Dreams
Alessina, и ти ли този модел имаш? На два клика съм да ги поръчам отново, вероятно и аз съм ги прала вече преди.
SHE IS, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт