Модни консултации -78

• 72 098
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Не съм очаквала такова съвпадение! 😲
Канени сме на сватвба в началото на май и си купих същата рокля с идеята да съм с нея и нещо леко връхно тип болеро. Много е хубава, и е подходяща за сватба, но аз се чувствам дискомфортно с рокля без ръкави.
Смених изцяло визията, мога да помогна със снимки за ориентир.

Аз ще бъда с тази

# 301
Синята рокля е много хубава. С някакво  болеро,шифонена блуза,шал,трябва да се пробва просто..Може и с Шлифер,манто до мястот,ако е хладно. На мен ми харесва да е без ръкав роклята. Все пак на сватба се очаква да има танци,хора...
Мимоза,хубава е черната рокля. Ама за сватба не ми допада на мен.  Другата е по!

# 302
Без ръкави ок, но да бях 15-тина години по- млада. Просто не се чувствам удобно. Голо ми е някак. Иначе пък ми стои.
Роклята на BOSS e много лека и елегантна и ще бъде съчетана със сандали /не на ток/ и червена чанта. Още не съм решила голяма или малка. Смятам да разчупя стереотипите 😁 Не се наемам да изказвам мнение аз преди да съм видяла цялостната визия. Коментирам само въпроса дали тази рокля е подходяща, защото я имам.Да, въпрос на вкус и усещане. Всеки носи дреха по различен начин.
За синята, дамата да погледне в сайта на Немски център. Имат такива къси сакета / болера, ако и допада естествено.
Ето нещо такова, като може и да е по- късо или с дълъг ръкав вместо с 3/4.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:39 от •mimoza•

# 303
Joy
Само да допълня, че "умопомрачителните" ми идеи са на Christian Dior, Ralph & Russo и т.н.

# 304
Предложението на Кечър с пашмина в изображения като може да се изберат и други цветове и стайлинги:
Със сако:

С шлиферче:

Още предложения от мен:

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 07:49 от •MERA•

# 305
Благодаря на всички за предложенията, страхотни сте!
Пожелавам ви хубав уикенд Simple Smile

# 306
  • Street of Dreams
Joy
Само да допълня, че "умопомрачителните" ми идеи са на Christian Dior, Ralph & Russo и т.н.

Точно това ги прави умопомрачителни - колко хора ще вържат това на рокля за 200 лв (примерно, не знам колко струва), колко магазина на Диор има в България и изобщо колко хора могат да си го позволят, за едната сватба.

# 307
Дадох идеи (умопомрачителни за някои), с какво може да се съчетае роклята, а не от коя модна къща да си купи сакото. И само вметнах, че те (идеите ми) съвпадат с тези на Диор.

# 308
Момичета, всеки даде каквото можа като предложение на питащата съфорумка.
Да преминем на нова вълна  -  дали има някой български бранд, който да предлага ежедневно ( casual) облекло, което да не изглежда като облечено за спортни занимания или пижама ,но да се продава като сет ( co ord set) ?

# 309
Amia имат разни сетчета с полички и пр. Не знам точно какъв тип търсиш. Ако имаш и снимка на нещо сходно ще е супер.

# 310
Amia имат разни сетчета с полички и пр. Не знам точно какъв тип търсиш. Ако имаш и снимка на нещо сходно ще е супер.

Харесах си само едно сетче, но какво означава размер UNI? По мои размери ли го шият или предлагат само един размер , не разбрах. И материята не разбрах каква е.

Може и нещо такова, че предпочитам по - дълги горнища.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 23:05 от •MERA•

# 311
Скрит текст:

Харесах си сетче, но какво означава размер UNI? По мои размери ли го шият или предлагат само един размер , не разбрах. И материята не разбрах каква е.
Скрит текст:
UNI e UNIVERSAL /аз не бих купила дреха в такъв странен р-р/
Иначе пише състав: 95% памук 5% еластан
произведено в Полша.
https://varlesca.pl/en/clothes/sets/set-2in1-mileno-pink,p-39996

Синята рокля според мен е много подходяща за сватба. Моето предложение за връхна дреха към роклята:

В Peek & Cloppenburg има това и още подобни къси сака/болера.
https://www.peek-cloppenburg.de/de/damen/bekleidung/blazer/boleros?page=2

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 23:34 от Sweta

# 312
Аз имам подобна тъмносиня рокля ( без ръкав е, кройката е  малко по- различна, а в долната част има и  сиви детайли ) и точно на сватба съм я носила. Бях отгоре с късо, сиво, съвсем леко сатенирано сако и елегантни обувки в същия цвят.

# 313
Здравейте ,дайте глас за тези двата чифта,че пак ще купувам обувки ужас😍😍 🤣
1.
2.

# 314
Първите са много грозни. Вторите стават.

Общи условия

Активация на акаунт