Модни консултации -78

• 72 106
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
На мен ми харесват и двата модела и най-вече цветовете 😍

# 316
  • София
Зелените

# 317
Аз съм за бежовите, зелените с тази платформа не ми допадат изобщо.

# 318
Ментовите ми харсват,ако са естествена кожа. Не виждам каква марка са. На мен подметката ми харесва. Мразя да усещам всяко камъче. Ъези на CK каква кожа са,дървени ми се виждат?

# 319
Ментовите ми харсват,ако са естествена кожа. Не виждам каква марка са. На мен подметката ми харесва. Мразя да усещам всяко камъче. Ъези на CK каква кожа са,дървени ми се виждат?
Converse  са не са кожа по летни са плат.Като цяло съм пробвала такъв модел в бежово ,бяло и са супер леки въпреки,че изглеждат масивни.Седят добре и на крака ,а моят е тънък крак и се съобразявам.Дават и височина 😀то на мене ми трябва с 159/160 см като съм😂

# 320
  • Mediterraneo
Аз с Конвърс никога не се спогодих, няколко чифта купувах и връщах, адски тежки са ми.

# 321
Нито един от двата.

# 322
Вторите ми допадат повече, а този модел на Concerse  е много лек, комфортен и с омекотена стелка

# 323
Момичета, с каква връхна дреха бихте носили тази рокля и изобщо всички подобни рокли, които са пролетно-летни и дори през деня да става да си само по тях, рано сутрин си е хладно дори по-голямата част от лятото Hug

# 324
В пролетния сезон нося много често къси кожени якета от естествена кожа над рокли в ежедневен стил.

# 325
И шлифер става.

# 326
  • София
С кожено яке. Или кремава жилетка за по- романтична визия.

# 327
  • Street of Dreams
Имам 4 дънкови якета и две кожени за роклите, жилетките изхвърлих нацяло, кожените почти вече не слагам, а дънковите ми омръзнаха. Следя за някоя нова, по-оригинална идея.

# 328
  • София
Аз обичам да нося рокли с кожено яке. Дори и доста по официални, харесва си ми.
Въобще не обичам да слагам сака върху рокля, но и това е опция.

# 329
Освен връхната дреха ,проблема на носене на такива,а и не толкова летни рокли пролетта за мен е в обувките ,ако трябва да се носи с чорапогащник.... И обокновено се отказвам от носенето на рокля,ако се очаква през деня да е над 22 градуса,а сутринта 7. Иначе ми харесват варианти с кожено яке и велурени ботуши (каубойски),с кецки (но без чпрапогашник) Вариант с елегантни обувки не ме кефи..

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 23:29 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт