Модни консултации -78

• 72 054
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Цвета на показаното цвете също би подхождал. Като цяло варира и при растението. Зеленото е много благоприятен за съчетаване цвят.

# 556
  • Бургас
Аз имам четири плисирани поли, купувани още когато излязоха на мода. Трите са хубава кройка  и не ме правят като балон в кръста, все още мога да ги нося. Едната обаче я махнах.
Не съм сигурна, но солей дали не беше и самата кройка като кръг. Моите са  полукръг .

# 557
Имам 3 поли солей и една рокля, която е солей от кръста надолу.
Солей по принци значи, ситно плисиран плат, няма отношение към кройката.
Мерила съм доста поли солей, някои ми стоят ужасно, други супер. Много зависи от това как са оформени в талията, да не е стегнат ластика, ако са с ластик, защото като е стегнат прави коремче и прищипва. Също съм забелязала, че има значение дебелината на плисетата и как се разширяват надолу и също голямо значение има материята, трябва да е тежка и да пада добре.
Според мен биха стояли на всеки, ако си намери своя модел. На мен са ми любими за носене, особено в движение ги обожавам... как се веят на вятъра... Heart Eyes

# 558
Имам 3 поли солей и една рокля, която е солей от кръста надолу.
Солей по принци значи, ситно плисиран плат, няма отношение към кройката.
Мерила съм доста поли солей, някои ми стоят ужасно, други супер. Много зависи от това как са оформени в талията, да не е стегнат ластика, ако са с ластик, защото като е стегнат прави коремче и прищипва. Също съм забелязала, че има значение дебелината на плисетата и как се разширяват надолу и също голямо значение има материята, трябва да е тежка и да пада добре.
Според мен биха стояли на всеки, ако си намери своя модел. На мен са ми любими за носене, особено в движение ги обожавам... как се веят на вятъра... Heart Eyes
Би ли показала какви модели носиш ти? Grinning

Тези ситно плисирани поли от лигав плат изобщо не ми стоят добре.

По принцип нося повече по-къси поли, защото повече миди дължини, които ми стоят добре, пък изобщо не са ми удобни за вървене. Прикачам снимка обаче на миди модел пола, който е елегантен и в същото време удобен.

Подобна форма няма как да се постигне със солей пола или? Rolling Eyes Аз харесвам когато има поне малко подчертани извивки Grinning

# 559
Показвам част от моите, но пак казвам, за всеки е различно, това че на мен ми харесват и стоят, не значи, че на друга фигура ще са ОК.
Едната пола е подобна на тази
Скрит текст:
Роклята е тази, но в друг цвят
Скрит текст:
Розовата пола е много красива и елегантна. Не мисля, че такъв силует може да се постигне с пола солей.
Съвсем различни са като модел и излъчване. Примерно тази пола не си я представям с кожени кецове или друга по-спортна/ежедневна обувка, а само с елегантни токчета.
Докато полите солей аз си ги нося и с кецове в ежедневието.

# 560
  • Бургас
Не съм сигурна, но солей дали не беше и самата кройка като кръг. Моите са  полукръг .
Това е клош.
А в това видео 3мин е направна разиката между  плисе и солей
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/moda-kakva-e-razlikat … lise-i-solej.html

# 561
Здравейте ,може ли малко на помощт някой да е виждал някъде тип"дънково бюстие или корсет, (crop top )нещо такова, ако ви се е мяркало някъде да споделите ???🙂

# 562
Здравейте ,може ли малко на помощт някой да е виждал някъде тип"дънково бюстие или корсет, (crop top )нещо такова, ако ви се е мяркало някъде да споделите ???🙂
Разгледайте в Зара, там видях скоро дънков корсет.

# 563
  • Berlin
Преди време бях направила тема специално за такива въпроси, гледам, че до номер 4 е стигнала по някое време - Шопинг консултации

# 564
  • София

За такива се сещам аз:

https://www.g-star.com/en_bg/shop/women/shirts/d26184-d956-001

https://www.g-star.com/en_bg/shop/women/shirts/d25396-d945-001

https://www.g-star.com/en_bg/shop/women/shirts/d26430-d788-h126

https://www.g-star.com/en_bg/shop/women/shirts/d26131-c106-g476

# 565
Разгледайте в Зара, там видях скоро дънков корсет.
и аз наскоро видях точно в зара

# 566
  • София
Може ли помощ от къде мога да купя интересен тоалет/рокля за сватба за 12 год госпожица.
Сватбата е през юни, вечерна, в нормален/не прекалено изискан ресторант/.
Проблемът е, че тя иска нещо по като за жена, а пък си е е още с тяло на 8-9 год дете (140 висока, 30кг) и нищо не й става от дамски секции, а от момичешките всичко й се струва детско./детинско

Та ако може да ми дадете идеи и подходящи сайтове, ще съм много благодарна.

# 567
В zara има предостатъчен избор за момичета от 6 до 14 години. В next също.

# 568
  • Пловдив
Дънково бюстие с чашки доста ефектно преди години бях взимала на Мис Сиксти.

# 569
Благодаря ви,момичета ще погледна в Зара 😀

Общи условия

Активация на акаунт