Модни консултации -78

• 72 016
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Според тези съвети за пълни хора, по-широкият колан даже прикрива леко корема.

https://www.wikihow.com/Dress-when-You-Are-Fat

# 601
  • София
Аз съм 40 кила и нямам корем, но някои модели колани, както и дънки (особено с копчета) с много висока талия стоят някак подуто отпред и акцентират или създават илюзията за коремче. Масово си се носят обаче и явно или не им пука на хората, или не се оглеждат в профил Joy Важна е също и стойката. Ако си изгърбен - коремЪТ е гарантиран.
Иначе много зависи от типа фигура. Ако има леко коремче, за мен не е удачно да се акцентира точно там. Всеки си има и хубави, и не чак толкова, страни.. Никой не е съвършен Simple Smile Важното е да съумеем да подчертаем хубавите и да поприкрием другите Hug

# 602
Искрица,много хубава талия,браво! И колана я допълва добре.

# 603
Аз съм 40 кила и нямам корем, но някои модели колани, както и дънки (особено с копчета) с много висока талия стоят някак подуто отпред и акцентират или създават илюзията за коремче. Масово си се носят обаче и явно или не им пука на хората, или не се оглеждат в профил Joy Важна е също и стойката. Ако си изгърбен - коремЪТ е гарантиран.
Иначе много зависи от типа фигура. Ако има леко коремче, за мен не е удачно да се акцентира точно там. Всеки си има и хубави, и не чак толкова, страни.. Никой не е съвършен Simple Smile Важното е да съумеем да подчертаем хубавите и да поприкрием другите Hug
Точно това не им харесвам аз на дънките с високи талии. Уж би трябвало да вталяват, но реално става още по-зле.

# 604
  • Някъде там
Така като сте започнали колани, на дебел корем дали неудачно да лепна един колан?😂 По принцип всякакви съвети, които ми попадат, почти винаги включват и един колан, за да направи един аутфит малко по-така. Обаче на моята обиколка не мога да си представя дали ще дава същия ефект.

В pinterest съм виждала доста  успешни съчетания и изглежда, и стои добре. Затова е добре да пробвате и да прецените дали ще ви хареса.

Точно това не им харесвам аз на дънките с високи талии. Уж би трябвало да вталяват, но реално става още по-зле.
До сега не се бях заглеждала. Снимах се и наистина сякаш стои леко издуто, но не е нещо, което да ме дразни.
Aз много харесвам дънки с висока талия, както и бански костюми с висока талия.

Искрица,много хубава талия,браво! И колана я допълва добре.
Благодаря, позагубила съм форма, но това са „ бели кахъри “.

# 605
Според мен за голяма талия трябва да подбирате по - широки колани и с по- изчистен вид и цвят.
Аз съм фен на тесни ярки колани, много елегантни ми изглеждат. Широките колани не са моето.
Имам и ластичен в нещо като верига отпред, той е чудесен за поли, рокли, пола- панталон.

# 606
То няма как катарамата да не придава лек обем,но когато талията е тънка,се вижда ,че е от катарамата.
Моята вече за жалост не такава и казвам,че е от колана издуването. Simple Smile

# 607
  • София
То няма как катарамата да не придава лек обем,но когато талията е тънка,се вижда ,че е от катарамата.
Моята вече за жалост не такава и казвам,че е от колана издуването. Simple Smile
То и да се вижда, пак не стои красиво според мен. Ако талията на дънките не е чак толкова висока и типът колан не е като този на Guess, стои много по-добре Simple Smile

# 608
  • Berlin
Мерси, аз не съм фен изобщо на колани, така че май ще си ходя с обикновен аутфит.😀

# 609
Тази мацка носи XL :

Тази я намерих случайно:

И тези са от инстаграм ( по повод стайлинг с колани):

# 610

Смятам да поръчам поредните Бианки. Но тези са с перфорация и не знам как ще стои с терлички-чорап. Имате ли такива изрязани модели и седят ли добре на живо?
П.с Не обичам сандали и това е вариант за топлите дни….Sad

# 611
Плетени папуци, но от кожа. И като добавиш и чорапи, не виждам какъв вариант е за топлите дни.

# 612
  • Berlin
Аз си намерих няколко Инстаграм модела с фигура, сходна на моята и оттам си взимам идеи.

# 613
Здравейте! Искам да си направя една консултация за този тип панталони от Зара.

1. Докъде е дължината им, според Вас? По-скоро, докъде трябва да е? На това момиче е доооста по-къс, отколкото на моя величествен ръст от 158см.
2. С какви обувки се носи този панталон, когато е студено? Ботуши ясно, че не, но какви боти? Докъде трябва да са високи ботите? Обикновено нося flare дънки и панталони и никога не съм съобразявала колко трябва да е височината на ботите (не на тока).. С кецове тези панталони носят ли се? Ама на 158см моделът мисля, че прави лоша услуга на фигурата, ако се съчетае с кец..

Та ей такива неща умувам. Благодаря за мненията 🌷

# 614
  • Berlin
Ами според мен на 158см този панталон ще е точен.😀 Аз много ги обичам такива, защото аз съм 156см и такива панталони, които за другите са 7/8, на мен са ми точно (т.е. не са ми дълги). Може ли линк, да го погледна и аз?
Това не е ли тънък панталон? Не мога да си го представя с боти. Повече ми идва наум сандал, като гледам снимката.

Общи условия

Активация на акаунт