Следродилна депресия или проблем със свекървата?

• 4 690
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тая свекърва на 54 години не работи ли? Като няма мъж, как се издържа без работа?

И аз се присъединявам към това питане.
Откъде се издържа тази жена, щом е от някаква северозапад ако село, а има и излишни пари за апартамента на сина си, пък стои с месеци у вас да ви дразни?

# 106
Май се пързаляме. Все по- неправдоподобно ми става всичко. Майка лекар, дъщерята не много грамотна. Свекърва на 54, не работи, няма мъж, повива бебето и го храни с мед и масло и раздава пачки.

# 107
Хубавото на пързалката е, че все някой може да научи нещо от нея. Ама авторката бая прекали. Много теми смеси в измислиците и стана тюрлюгювеч.
Какво повиване, мен не са ме повивали, а само са ползвали многократни пелени, хем преди 40+ години.
За меда и солта може и да ти повярвам, да топне хляб в манджичка на детето също, ама на два месеца да му дава масло и то разтопено, няма как. Просто щото няма за какво да се дава това масло.
А и чак да не можете да я изгоните ок. Но тогава аз си взимам багажа, щом другата баба е лекар, надали авторката няма къде да се прибере.
Но с този правопис, как да очакваме по-реална пързалка?!?

# 108
Тая свекърва на 54 години не работи ли? Като няма мъж, как се издържа без работа?

И аз се присъединявам към това питане.
Откъде се издържа тази жена, щом е от някаква северозапад ако село, а има и излишни пари за апартамента на сина си, пък стои с месеци у вас да ви дразни?

Работи без договор и е в “отпуск”заради бебето
Маслото го давали при запек.
И не пързалям никого.
Не е толкова лесно да напуснеш дома си и човека до теб, който обичаш.
Не искам да натоварвам и родителите си, че имам такъв проблем.
Не мислете, че не правя нищо по въпроса аз постоянно съм в скандали с нея и не допускам своеволия… но ето че за момент съм се разсеяла и тя го направи.
Измислени неща няма, това си е реалността.
Пък за правописа ми е малко глупаво да споменаваме ..за няколко ударения вече съм чак толкова неграмотна. Имам юридическо образование и правописа ми не е попречил да го завърша. Wink помолих за съвет, а не за упреци и ще се надявам модератор да закрие темата.
На тези който ме подкрепиха благодаря и желая всичко хубаво.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 11:17 от Simonakoleva791

# 109
  • София
Явно това нейното село е изключение за региона и високоплатената работа само чака кой да я работи.
И явно е трудно да спасиш детето си от тормоз, правейки скандали в собствения си уж дом.
Вярно е, че навън натрупа. Време е за шейните.
Охоооо, колега юрист, която не знае как да изгони свекърва си и е женена за мамин кротушан. Simple Smile

# 110
По какъв начин мога да закрия темата

# 111
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт