Следродилна депресия или проблем със свекървата?

• 4 690
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
Извикай майка си да й обясни
Или направо покани майка ти у вас.

# 31
  • ВАРНА
Точно така,призови майка си да я "урочаса".Явно свекървата вярва,че сватята владее Силата.

# 32
  • Далечният изток
Това за солта, меда, майката на авторката педиатър и невъзможността да се изгони свекървата не сме ли го чели вече?!

# 33
Купувате й билет за неделя примерно и й казвате "взели сме ти билет за неделя, в 11 часа". Или мъжът ти й казва "ще те закарам в твоя град в неделя, тръгваме в 11 часа." Без право на възражение, ако направи панаир я предупреждавате, че дали ще си тръгне доброволно или с полиция зависи от нея.
В понеделник сутринта в банката, молба за ипотека на жилището, парите на бабата преведени задължително по банков път и смяна на ключалките.

# 34
Това за солта, меда, майката на авторката педиатър и невъзможността да се изгони свекървата не сме ли го чели вече?!

Може и да съм пускала тема подобна преди раждането …

# 35
  • София
Това с меда и маслото, не е трябвало изобщо да му дава, а за солта да не говорим - това са много остаряли разбирания от едно време. Мъжът ти да те подкрепи и мама-свекърва да си ходи. Трябва да ви остави сами да се оправяте, а не неопределено време д а живее с вас. Но мъжът ти да я обработи. Връщам се да чета.

# 36
  • София
Т.р. ти си била наясно какво предстои, но не си взела мерки!?
Или мъжът ти не е съвсем съгласен, както го представяш?

# 37
Ти си майка вече и това е от първостепенно значение. Поставяш в сериозен риск дъщеря си и си отговорна за нейното добруване.Помисли над това. Ключа и майната на енергийният вампир. Ако мъжа ти не иска да изгони маминка-ти си отиваш при твоята с дъщеря ти, докато се оправят нещата. Пари не бих върнала. Защо да го правя?

# 38
Не съм чела коментарите,ама какъв мед и масло на бебе на 2м.? Тази тема истинска ли е?

# 39
Колко годишна е тази свекърва?
Звучи като някоя 80-90-годишна по разбирания.
Моите баби са отдавна покойни, но те са ми разказвали как техните майки и свекърви са имали подобни практики (сол, мед).
Аз самата съм баба вече и не би ми хрумнала някоя от споменатите практики.
[/quote]

Нямате представа по малките градове (без да обидя никой) колко хора практикуват тези глупости. Аз имах проблеми с майкта на партньора ми с "урочасването" на сина ми. Много държеше да му мия очичките като се разплаче, при което аз побеснявах. Добре, че рядко се виждаме.
Та както и да е... И аз смятам, че трябва да се издължите на свекървището (най-много мразя да съм длъжна на някого), но преди това наистина е добра идея да заминете на почивка и да си я закарате вкъщи. 😉

# 40
Мед и масло във ваничката за къпане предполагам.

# 41
Мед и масло във ваничката за къпане предполагам.

Ами не,написала е,че му е дала. Аз го разбирам,че му е дала да яде. Макар,че твоето предположение е още по-странно Simple Smile Мед и масло във ваната...

# 42
Само предполагам, нека авторката да каже.

# 43
Само предполагам, нека авторката да каже.
Нахрани го с  лъжица мед
Както и разтопено масло

# 44
  • София
Ти кажи как реагира мъжът ти на това хранене, защото предполагам е наясно с рисковете и е разбрал, че майка му е опитала да убие детето му, без преувеличение.

Общи условия

Активация на акаунт