Как да започна комуникация с него?

• 10 442
  • 241
  •   1
Отговори
# 180
Така .....доста особен  , вън от матрицата, не ти хваща намеците........сега ако добавиш ,че е и студен , сдържан, сериозен.......ще е интересно са обсъдим твоите проблеми

И защо те привлича ......дали не ти се струва мисия невъзможна и точно това да те хваща......да го променяш с любов.

Приключила съм с ролята "спасителка на нещастници" още когато следвах 😄
Особен си е човека, има си особености... Харесва ми, защото е много сериозен и респектиращ, а в същия момент има нещо мръснишко в него...

Женен с деца не е! Телефон, модерен - няма! Такъв си е човека, но аз познавам още много такива хора, които не използват подобни технологии. Мая ме уби 😄, особено с изречението "... цяла тема за един убитак.." 😄

# 181
  • Пловдив
Мда......що ли си го и мислех..   сериозен,  особен ....и толкова си впечатлена.....според мен се върни на идеята за сутиена , набутай се в тази връзка и ела пак след година.

Тогава да обсъдим особеностите му 😁😁

Абе душата.....ако един мъж те харесва/иска ...хич не му трябват твоите знаци , закачки и челни стойки.....досега да ти е изровил и телефона и мрежите и всичко

# 182
Ми права е Мая. Пуска ти въдички този мъж, ти кълвеш и той се отдръпва. Насочи се към по-зрял индивид.

# 183
  • Somewhere far away
Какво като е странен, може пък точно това да й харесва.

# 184
Сериозен, респектиращ и особен. Нещо като хер Флик от Гестапо? Joy

# 185
Авторката е фенка на 50-те нюанса, чак сега схванах къв е проблемът. Само че там "сериозния респектиращ и особен" проявява устойчив маниакален интерес към лирическата героиня. Той я гони, не тя него. А тоя тука си е убитак, не е Мр Грей. Осъзнай се.

# 186
На авторката, ако се съди по всичките ѝ теми, никой не ѝ връзва, макар че тя само страстни нощи иска от тях - нито професорът, нито този 35-годишният, който очевидно няма как да е професор, но тя крее ли, крее по тях.

Много разминавания има в различните теми. За няколко месеца по едно и също време лудо влюбена в професор, преследвана от преследвач и се опитва да накара трети да излезе на кафе с нея. Не съвпадат и нещата с учене и докторантури с друг град, същевременно живеейки при родителите, нито з работата при преследвача. Ама поне е ясно, че кандидати и за нещо несериозно с авторката липсват.

# 187
... но това за преинсталирането на компютъра е силен коз, стига да разбираше от технологии, че ползва телефон с копчета и е лишен от социални мрежи... 😄
Ами точно по това се разбира, че е съвсем наясно със съвременните технологии. Само тези, които хабер си нямат от компютри, си пишат доброволно досиетата в социалните мрежи и месинджърите. Техническият директор на един от големите клонове на "Информационно обслужване" например изобщо няма мобилен телефон. И никога не е имал. Познай защо? Wink

И аз нямам! Даже и лепенка съм си лепнал на камерата на лаптопа, като Цукерберга. Казвайте къде търсят директори?

# 188
  • Somewhere far away
Това да имаш телефон не означаава да си плеснеш цялата лична информация в него!

# 189
  • Out of the Mix
Ааа, ма така кажете, сега се сещам. Лизбет ти не беше ли на 25 "малката сладурана", дето писмо щеше да пращаш...откъдето тръгна лафът и няколко мои закачки със съфорумки? JoySweat Smile

# 190
Ааа, ма така кажете, сега се сещам. Лизбет ти не беше ли на 25 "малката сладурана", дето писмо щеше да пращаш...откъдето тръгна лафът и няколко мои закачки със съфорумки? JoySweat Smile

Точно същата е темата даже... Просто възкръсна от пепелта... 😄

Даже аз съм "малката сладурана, дето и се препотяват дланите от притеснение", какво беше там 😄😄😄 И аз те помня! 😄 Култови лафове имаш!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 23:05 от Elizabeth17

# 191
  • Out of the Mix
JoyJoy

Влажните крачета и стъпала, и препотените мишници.

Сетих се.

Къде ти се развиват тия драми, в кой град?
Софето?

Викаш не си стигнала момента на "самопредлагането" все още...има време, млада и горда си... Smile
Ама май със сегашния, така се получава...ти имаш аспирации, той май не, а казваш, че си хубавка. Thinking
На всеки може да се случи.
Но с годините и опита се научаваш да не се натискаш, където не те желаят, разбираш, че трябва взаимност, и тогава няма чудене, а лекота. Wink

# 192
  • По света и у нас
Това да имаш телефон не означаава да си плеснеш цялата лична информация в него!
А къде да си плесна цялата информация?? На хартия ли?

# 193
Може да е от 3та мъже, които познавам с нокии с копчета.
Обикновено са екстраординарни и не са стари. Макар да си мислят и искат.
Но предвид мненията на авторката, по-скоро бих се учудила подобен тип мъже да комуникират с нея с цел секс или любов. По-скоро такива мъже търсят валидации, че изобщо жени им обръщат внимание.

# 194
Може да е от 3та мъже, които познавам с нокии с копчета.
Обикновено са екстраординарни и не са стари. Макар да си мислят и искат.
Но предвид мненията на авторката, по-скоро бих се учудила подобен тип мъже да комуникират с нея с цел секс или любов. По-скоро такива мъже търсят валидации, че изобщо жени им обръщат внимание.

Може и това да е, минавало ми е през ума, че просто иска да се чувства желан...

Общи условия

Активация на акаунт