От кредитите, няма прошка. Банката не я интересува че изгорял имот за 1 милион, дължиш ѝ 300 хил, и тя си търси тях. И когато имота е на кредит и има застраховка, може застраховката да е само за дължимото към банката.
Тя не каза това, но няма смисъл, явно така ще си остане да се носи в пространството.
Понеже не смятам американците за толкова тъпи, че да оставят важен ресор неглижиран и особено по такива причини, потърсих някаква информация, която според мен е добре обобщена тука . И за дамските чанти, дето уж гейовете пожарникари гасяли с тях и други дивотии, лошото е, че май Тръмп и Мъск тиражират в изказванията си също някакви неверни неща.
https://boulevardbulgaria.bg/articles/pozharite-v-los-andzhelis- … t-falshivi-novini
За мен е жалко, че такова бедствие се използва за изблик на хомофобия и политически интереси, което явно ще се отрази зле на работата на службата занапред. Но да му берат гайлето Лос Анжелисци.
А тая, между другото е яка женка, аз не знам какво искат хората, да не е нежна жена, мъжкарана също не може...