Пъзели 68

• 20 927
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна

Един от няколкото, които купих от Джъмбо. Хубава картинка, приемлива цена, различни по форма парченца, колко му трябва на човек да се чувства добре, докато реди.
Започнах новия на Alipson, наредих рамката. Не съм очарована от сглобката, безумно хлабава. Дано само това остане кусурът на пъзела.

# 616
  • София
И четвъртия плик е готов

# 617
  • София, България
Florida, аз бях редила един на марката и той замина след това за Highspeed и си беше супер, на мен много ми хареса. Даже супер много съжалих, защото в началото всички пъзели в пъзел де на Alipson бяха пуснати на смешни пари, буквално по 3 евро, а аз не взех, защото си мислех, че са някакви китайчета. Наскоро гледах пак, вече са скъпи.

# 618
Един много приятен за редене пъзел на Master pieces от 1000части

Mimi_Demi, страхотна картина, а днес почвам Ravensburger-a.

# 619
  • гр.София
Радвам се, че ти хареса Hug Имам още един от тази серия, но още не съм по подредила. Напоследък почти не редя.

# 620
Искам да споделя с вас нещо, което ми стопли сърцето днес.
Поръчах си  пъзел от една жена. Получавам днес пратката, а в нея ми е изпратен още един пъзел подарък и мартеничка с мила бележка.
Радвам се, че все още съществуват тези хора и съм благодарна, че съм имала допир до такъв човек! Доброто съществува! Heart

# 621
  • София
Eurographics 500 части - Тотем
Стандартни части, големи, не съм очарована

# 622
  • Габрово
Един пъзел на Enjoy - Saint Basil's Cathedral Moscow от мен Simple Smile Хареса ми. Доста стегната сглобка, даже изисква лек натиск, за да си влезе на място. Приятна матова повърхност. Ще си купувам с удоволствие на тая марка... Гледам, че преди време са имали много по-голям избор, но... каквото-такова Simple Smile

# 623
Страхотен Enjoy!!! Аз съм извадила един Haye с човечета, много ми е забавен, ама толкова хлабава сглобка - лекичко да бутна и се разрушава. Липсва ми Enjoy. Grinning

# 624
Poetic time 1000 Cherry pazzi

# 625
  • Габрово
Страхотен Enjoy!!! Аз съм извадила един Haye с човечета, много ми е забавен, ама толкова хлабава сглобка - лекичко да бутна и се разрушава. Липсва ми Enjoy. Grinning

Мдааа, Heye наистина са доста хлабави, но аз пък там им се кефя, че буквално го пускам като перце парченцето и ако е на мястото си, само се закача Satisfied Така да се каже, търся си постоянно причини да им се радвам на пъзелите, каквито и да са....

# 626
Един Ravensburger от мен

# 627
Евето е машина с големия пъзел Smiley Аз този плик не помня колко седмици го влачих Smile

Най-сетне качих малко снимки, че да мога да покажа.

Sushi
300 части
Ravensburger

https://www.instagram.com/reel/DFPvQIVoLg1/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

От януарското ни инстаграм състезание, иначе не купувам по 300 Smile
Тук бях първа с време от 26:43, то било готино да наредиш пъзел за под 30 минути Satisfied
Катрин го беше наредила повторно и си беше подобрила времето с доста, та реших и аз да пробвам на следващия ден, но моето почти не падна, с около 2 минути бях по-бърза само.

# 628
Хубави пъзели бързо редене- машини сте☺️
Vese. Vese страхотен пъзел. Право в сърцето,толкова уютно ми стана 😍
FloridaM страхотен е този пейзаж👌
Аз съм много бавна. Това редих последно

Днес започнах един който си направих по поръчка 2000 части. Надявам се до два месеца да е готов 🤭

# 629
  • София
Schmidt - Котенца в кафето, 500 части

Общи условия

Активация на акаунт