Пъзели 68

• 20 927
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
На загадки съм аз, казах ли ви Satisfied
Catching a Break!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

След като вече ми минаха известно количество през ръцете мисля мога със сигурност да кажа, че тези на Paul Gibbs са ми любими Smiley
Скоро ще мога май да различавам авторите само като ги погледна Satisfied

# 631
И аз съм на загадки. Satisfied Моите са доста по-старички, но също толкова забавни.
Любим ми е и на мен Paul Gibbs, но повечето му са супер лесни и не разбираш кога са приключили.

Christmas Chaos
Wasgij Christmas 4
Jumbo 1000

Решението:
Скрит текст:

# 632
И от мен една загадка Simple Smile За съжаление с липса
Jumbo Wasgij Retro Original 1: Sunday Drivers! - 1000 части

Скрит текст:

Вчера приключих и една загадка на Ravensburger от серията What If?, но снимка ще кача като я снимам

# 633
Бих се пробвала на пъзел загадка, но от 500 части, а не намирам такива. Но пък много ми хареса, че Buffalo Games имат допълнително вътре в кутията сгъната "карта" на пъзела.

# 634
Блу, точно тази, която Nalsi показа съм я редила във вариант от 500 части, но е доста стара и не знам къде може да се намери. Като цяло доста отдавна спряха да произвеждат малки загадки, в ebay има няколко, но и цените са доста високи.

# 635
Брех, много загадъчно стана тук, я аз да продължа веригата Satisfied

Best Days of our Lives!
1000 части
Falcon/Jumbo

Този беше много, много ретро, сглобката кошмар, картинката скучновата, но като за такъв пъзел се нареди неочаквано лесно Smiley
Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 636

А от мен един обикновен класически пъзел, правен по поръчка с наша снимка за подарък за свети Валентин. Снощи го приключихме и днес ще бъде рамкиран.

# 637
То и аз редя загадки. Завърших загадката, която Бухтичка е качила😆, много ретро, и съвсем различна сглобка и части за Falcon. Тя ми я беше разделила на две и беше много приятно за редене.
В тази връзка имам три наредени, ако тук има някой желаещ за тях, може да ги кача във Фейсбук форума.

# 638
  • София
Момичета, отдавна не съм писала. Не бях и чела от близо месец, та малко ви наспамих с лайкове.
Идвам да ви питам, смятате ли да ходите и тази година на световното? Предвид това маниакално направо редене на загадки очаквам доста да задобреете и като време. Yum

# 639
Все го забравям ebay. В нашия има загадки и от 500, и от 150, дори от 54. Дори има и нови. Ще пробвам 150 тогава, така протоколно и такъв да съм редила но първо ще погледна из градските чарити магазини дали няма загадки.

Японската ми градина след силен старт сега напредва много бавно, а до утре сутрин трябва да съм я наредила.

# 640
  • София
Засега нашия отбор нямаме планове за световното и по-скоро клоним да го пропуснем. А загадките са по повод едно състезание, на което ще ходим другия месец.

# 641
  • Варна
Аз си поръчах скромно. Нямам търпение да дойдат. Напоследък не съм редила, че се прибирам скапана (не знам дали съм се похвалила, че преди няколко месеца ме повишиха, което е чудесно, но и работата ми нарасна неимоверно много и като се върна предпочитам да се опъна на дивана със слушалките и да изпадна в музикален екстаз за 2-3 часа, докато стане време да си лягам). Но с новите попълнения ще се изкуша да отворя някой. Ето ги, избирах си ги с мерак и мисля да не ги продавам, а да си ги задържа. Първите два са хилядарки, а другите два са по 500.

# 642
HighSpeed, този втория с пилетата и аз от доста време го заглеждам.
От мен една други пилета, но с 1 липса.

# 643
Едно Вретено от мен

# 644
От мен ще е кафето с пъзел,или пъзелът с кафе!

Общи условия

Активация на акаунт