Португалия - 4

• 7 189
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Спорем мен, самото "справяне" на летището е възможно, не е трудно. Проблем би било едно закъснение на първия полет, което да изяде времето между двата.
С оглед на това под 3 часа престой ми се струват рискови.
Ето, сега като пътувахме до Лисабон, на отиване полетът ни закъсня около час. Само че закъсня втория полет, от Милано до Лисабон, и не ни обърка особено. Но ако беше първият полет. от София до Милано, при закъсение 1 час и оригинално време между двата полета 2 часа, нещата вече бяха рискови. Докато слезеш, докато те извозят, докато стигнеш до другия гейт, ами ако нещо там се обърка с багажа, който трябва да чекираш и за втория полет (какъвто е въпросът на потребителката)...
Винаги е риск, така го виждам.
Ако на човек му харесва адреналина- да го прави по-често.
Ако пък не- както съм аз, тогава се презастраховаш с по-дълги престои и загуба на време по летищата и така.

# 121
  • Свищов
Нама ли възможност да пътувате без чекиран багаж. Все пак се очаква времето тогава да е топло. Ние ходихме края на септември с ММ служебно за 1 седмица, съответно си бяхме взели и сака, рокли, обувки и се справихме с по 1 малкараничка и по 1 малък куфар без да чекираме багаж. Даже място за подаръци за на връщане имаше. С малко повече оптимизация, мисля че нещата може да се ок. Така поня няма да се налага да се чака куфар и да се чекира наново. Иначе летяхме до Лисабон с Луфтханза през Мюнхен и не мога да дам мнение. Поради факта, че беше служебно, не искахме да рискуваме с нискотарифните компаниии и несигурната в този случай връзка.

# 122
  • Някъде по Дунава
По принцип мислехме едната от нас да е и с чекиран багаж и да си поделим разходите. Бихме се справили и с малък куфар, но бутилките вино за подаръци къде ще сложим после Joy
Засега най - изгодно ми е с турските авиолинии. Дори багажът е прекалено много. Но цената е ок.

# 123
Аз бих препоръчала полет с Луфтханза. Полета е с прикачване в Мюнхен или Франкфурт, но билета е един. Това значи че слизате на грйта и се прикачате на гейта, не излизате от там. Чекирания багаж авиокомпанията има ангажимент да ви го прехвърли и си го взимате чак в Португалия. При закъснения на полет персонала се уведомява и следващия полет изчаква, стига да е в рамките на нормално закъснение може би до час, аз съм чакала около 40 мин закъснял пътник от полет.

Общи условия

Активация на акаунт