Ancient Aliens / Извънземни в древността

• 5 885
  • 135
  •   1
Отговори
# 45
Е, ако стане трета световна. Но дано не никога!
А защо се крие толкова третото пророчество от Фатима?

# 46
Или някакъв много мащабен атентат, не е задължително да е война.

По едно време твърдяха, че третото пророчество било, че българин ще застреля папата - голяма глупост!
Изглежда е нещо, което би могло да предизвика хаос в обществото, но ако е много скандално, едва ли някой ще повярва.

# 47
  • София
Чак тая вечер се сетих да се усъмня... Снощи беше пролог-епизод и накрая си пишеше "произв.2025". А защо си мисля, че го даваха преди седмица? Беше ми познато почти 30-40 мин. и отидох да гледам за НЛО-тата в другия канал.

# 48
Да не би да ги повтарят? Случва се да объркат надписите.

# 49
  • София
Може. Аз на телевизионното ми EPG много доверие нямам. Но реално тия 30-тина минути ги бях гледал вече. Още от стартовата сцена с тримцата, седнали около масата се усетих, че ми е дежавю.

# 50
Те имаха няколко такива епизода с конференции, включително един с Уилям Шатнър.
Аз напоследък гледам откъси от предаването в канала им в Ю туб и е странно, защото някои не са ми познати, а мислех, че съм изгледала повечето епизоди.

# 51
Дейвид Духовни ще води документален сериал за разсекретени тайни по Хистори ченъл: https://deadline.com/2025/03/david-duchovny-henry-winkler-ving-r … annel-1236311206/

Стана им навик да наемат актьори. Този с Уилям Шатнър не е лош, но другите сериали, които напускаха - единият май беше за свещени реликви, а другият (с ловеца на духове) - за странни случаи, не са много интересни.

# 52
  • София
Преглед на хипотези и конструкции, които "говорят" за цивилизация преди 10 хил.години (макар и без непременно да щъкат извънземни; но пък кои са им били боговете на древните?):
Имало ли е напреднала цивилизация преди 10 000 г.? Натрупват се умопомрачителни доказателства
Повечето археолози отдавна се присмиват на такава идея, прехвърляйки я в сферата на лудите фантазии. И все пак каскада от скорошни открития – паметници, по-стари от самата история, потопени руини, шепнещи за удавени светове, артефакти, които не подлежат на обяснение – отварят сандъка на общоприетата мъдрост. Възможно ли е една напреднала цивилизация да е процъфтявала хилядолетия преди ние да смеем да мечтаем? Доказателствата нарастват и превръщат миналото ни в изкушаваща енигма.
https://www.actualno.com/interest/imalo-li-e-naprednala-civiliza … news_2412778.html

# 53
  • София
Гледах снощи за пирамидите. Май този сезон "Произход" ще се връщат (и ползват) към стари неща - не просто теми, а посещения и снимки - от предишни сезони. Това не ми е ОК. Дано обаче вкарват и новостите в развитието на отделните елементи (сюжети) от разните краища на света.

# 54
Мислех да го сваля от Пиратите, за да не се налага да чакам повторения.

Дали имат имейл, на който мога да им предложа сюжет за епизод, като фен на предаването?

# 55
Може да сте видели новината - италиански учени твърдят, че под пирамидите в Гиза има подземен град, но други египтолози го отричат.
https://tribune.com.pk/story/2535959/experts-dismiss-viral-claim … ath-giza-pyramids

# 56
  • София
Аз го четох другаде, но да - даже вече не е само от един изсл.екип, а от проучвания на поне 2 "експедиции"; с георадар и сега със спец.софтуер. Възбуждащо интересно е.
Естествено мошеникът Заки Хауаз рекъл, че няма нищо такова и... им забранили повече волности наоколо.

# 57
Този човек е пълен клоун. На него му е все едно дали ще рекламира ню ейджа или ортодоксалната археология, стига статуквото да се запази и нищо да не се проучва.

Допълвам с една новина - спирала е видяна в небето над цяла Европа (статията споменава Великобритания, снимката отдолу е от Германия):

https://news.sky.com/story/glowing-spiral-appears-in-night-sky-a … ly-cause-13335297

Обясняват го с остатък от ракета на Мъск.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 13:21 от pppqqq

# 58
  • София
Документ на ЦРУ твърди, че Ковчегът на завета е намерен
30 март 2025, 08:00 часа
/.../ Един от тези тестове включвал участник, идентифициран като Дистанционен наблюдател № 032, който бил тайно натоварен да намери Кивота на Завета (не му било казано какво търси, а само да види какво може да открие на определени координати).
Това, което описал човекът, изглежда, отговаряло на описанието на Кивота и сесиите му били счетени за успешни. Този дистанционен наблюдател привидно потвърдил, че Кивотът е бил скрит някъде в Близкия изток.

https://www.actualno.com/interest/dokument-na-cru-tvyrdi-che-kov … news_2421544.html

# 59
  • София
Не мога да ги разбера тия от Х.Канала? Преди малко свърши епизод на АА от 2022, след Шатнър идва епизод от 2023 (според програмата). Къде отидоха уж премиерните от 2024-а? Че те не бяха и 5, мисля, че отбелязах общо 4 без повторенията (имаше 2-часов).

Общи условия

Активация на акаунт