Предстои ми ИНВИТРО/ ИКСИ - Да поговорим - тема 90

• 34 805
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, искам да попитам как премина при вас първият цикъл след пункция? При мен започна с 2 дни зацапване, както обикновено, след това 2 дни беше много, много обилен и изключително болезнен, след което спря напълно и сега, 3 дни по-късно отново започва нещо като нормален цикъл. Предполагам, че е заради всички хормони, но въпреки това се притеснявам, при някой имало ли е нещо подобно

При мен първите 2-3 дни беше доста по-обилен от обичайно, после понамаля и беше ок. Най-вероятно е от хормоните.

# 661
Здравей,а какво ви изписа да пиете ,след като е висок Прогестерона ,и моя трансфер се отложи поради същатата причина ,.Сега пия Регулон .
Изписаха ми дуфастон и фракспирин за 10 дни .

# 662
Аз все още го чакам моя първи цикъл след пункцията. След пункцията пих 10 дни Регулон, последното хапче го изпих в неделя. Очаквам да ми дойде до четв/петък.

Тези от вас, които са пили Регулон след пункция, след колко време ви дойде след спирането му?

# 663
Забравих да добавя пуснахме и микробиология . Има ли смисъл тъй като започнем със процедурата пак ще пуска същите изследвания .

# 664
Vanq Ivanova, микробиологията важи 1 месец.

# 665
В коя клиника сте? На мен в България (Надежда) никога не са ми търсели актуална микробиология за пункция/трансфер. Иначе разбира се е полезно да имате такава преди процедура.

# 666
Клиниката в Плевен.

# 667
Не знаех, надявам се всичко е ок със здравето.
Добре казано за почивката на яйчниците, не съм чувала, но това е успокоително.
Силна съм!! Heartpulse
dragon.fly, този труден път, а и сблъсъкът ми с рака, ме научиха да прощавам на хората и да съм над тези неща. Трудно е, но полезно. Така че, нека си говорят 😊
Преминавам на "ти" и бързам да те успокоя, че съм била на дълъг протокол с блокираща инжекция Резелиго. Няма страшно! Тя беше с действие един месец, след което започнахме стимулацията. Нейната функция е да постави яйчниците малко "на пауза" да почиват и да имат повече енергия след това по време на стимулацията. Никакво изпотяване не съм имала, единствено поне по 2 пъти на ден плачех от радост или от тъга, а след две минути започвах да се смея. Не ме е натоварило, беше весело и за половинката ми 😄 Повтаряй си, че си силна и го правиш в името на дечицата! С такива думи всяка болка и неразположение избледнява 🌻

# 668
Здравейте, знаете ли колко цикъла се чака за следваща стимулация?

# 669
Тези от вас, които са пили Регулон след пункция, след колко време ви дойде след спирането му?
Два - три дена след спирането ми идва цикъла на мен.

# 670
Здравей,а какво ви изписа да пиете ,след като е висок Прогестерона ,и моя трансфер се отложи поради същатата причина ,.Сега пия Регулон .
Каква е логиката да се изписва още прогестерон при завишен такъв? 🤔

# 671
В коя клиника сте? На мен в България (Надежда) никога не са ми търсели актуална микробиология за пункция/трансфер. Иначе разбира се е полезно да имате такава преди процедура.

На мен точно в Надежда са ми искали преди по-малко от година, сега си проверих историята. Но не ме изненадва, че вече не искат. Там лека-полека отпадат изследванията. Назрява моментът, в който от вратата ще връчват рецептата за стимулация и ще викат жените директно за пункцията. Grinning
Не съм чувала за друга клиника, в която не искат микробиология. До колкото са ми обяснявали от други места им трябва дори чисто документално и по закон. Няма нужда да коментираме, че инвитрото е достатъчно тежка процедура, че да си позволят да я компрометират заради някоя тривиална бактерия.

# 672
И аз това се питам .. Просто нищо не можем да кажем дават ни да пием само лекарства и инжекции и като се ходи на преглед все нещо е объркано..

# 673
Възможно е да зависи и от лекаря. Аз бях при Цветков през 2024, за 3 пункции не ми е искал микробиология. Само вирусология с 3 месеца давност.

# 674
И аз това се питам .. Просто нищо не можем да кажем дават ни да пием само лекарства и инжекции и като се ходи на преглед все нещо е объркано..
Стискам палци всичко да е наред 🙏

Аз от утре трябваше да започна Дуфастон, заради задържан фоликул, но днес бях на преглед и за мое щастие съм успяла да го "пукна" само с хранителни добавки (Ovaboost и Аврамово дърво). Много се радвам, че поне това си спестих на този етап, че после така или иначе няма как..

Общи условия

Активация на акаунт