Отговори
# 510
Здравейте!

Леле, мале, как сте се филмирали не е истина. Карайте по-спокойно!
Според мен е имало между Суна и Ферит така нареченият петинг/сексуална игра/, но не е имало коитус/полов акт/, защто Сейран ги прекъсна, може и да е Ферит.

Би било много интересно, ако е имало коитус дали Суна ще забременене, може би да, защото тя го искаше това много с Ферит и тогава ще стане мазало. Но в реала има и такива случаи, както при нашите - едната от сестрите има проблем със зачатието и другата сестра се вклинява между двамата и ражда. Изходът от такава галимация е много сложен и зависи от психиката на всеки и от отговорите къде е по-голяма любовта? при неродилата, или при родилата сестра.
Честно да ви кажа мисля, че продукцията има в главите си и такъв вариант и явно психотерапевтите-консултанти на сериала ще си кажат тежката дума.
Тъй като в реала има доста случаи на намесване от балдъзата в семейството на сестра й, моята баба винаги казваше, че сестрите трябва да се разделят и да не общуват често, когато едната е със съпруга си. Винаги има сравнение между двете, коя е по-добра и т.н, особено, когато съпрузите са скарани. И ако зетят се оплаче на балдъзата и си поприказват двамата на чашка алкохол на сестрата и не само на нея, а и на двамата им падат задръжките. Това е животът. Често има удари от най-близките хора, които се установява, че не познаваш .Нещо такова казва и Халис.

# 511
Дори "само" целувка да е имало - това си е предателство. Но в момента не мога да кажа със сигурност какво е било. И от продукцията точно това искат - да сме объркани или да хулим този или онзи герой. Да кажем, че Ферит е бил пиян, направил е простотията, а после... Не го вярвам и това си е. И не защото Феро е някое ангелче, а защото колкото и да е бил ядосан на Сейран, не ходил да си ляга с някоя жена, а сега ни пробутват това и то със Суна.
+1 Рени🌷
И аз не мога да се примиря с това, в какво се опитват да превърнат сценаристите Ферит...
Ама има и 1 и 2 сезон...Макар и  герой в сериал, все пак той трябва да има що годе последователен и логично изграден образ...
Как пък от всички жени досега около Ферит, Суна излезе най-неустоимата...Айде бе 🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬...

Пак съм адвокат на дявола (Ферит) 🤣🤣🤣

# 512
Чашата believe, демек ще си ходи.
За мен са важни въпросът на Суна и отговорът на Ферит. След този отговор какво може да са "преживели"
Понки, преживели са това, което натрапчиво смущава съзнанието на Суна, а Ферит се опитва да затваря темата. И визуализация има. И понеже някои казват, само целувка, се сещам за една подобна случка от турски сериал. След целувка (пак страстна) героят взе, че рече да забравели. А героинята му отговори (по памет!): Не искам да те виждам. Този, който ме е целунал,  е докоснал  душата ми.

Суна по принцип се излага, а пък в случая той се извинява, но не мисля, че Суна има душа.

# 513
# 514
Мерт въобще не ми харесва
Какво се случи с това слънчево момче?

# 515
Единственото хубаво нещо е че в този труден период на снимане са си упора един на друг.

# 516
Хич "умурумда" какво са правили Ферит и Суна, аз съм за Сейран, жалко ще е за нея.
Очернили били Ферит, е нали трябва да стигне дъното, че да стане бял.

# 517
Мерт въобще не ми харесва
Какво се случи с това слънчево момче?

Нормално е да е в лошо настроение на сета, след като двамата с Афра си вършат отлично работата, обаче срещу себе си имат такъв малоумник като Шнура, който съсипва трудът им.😷 Абсолютна подигравка е да снимат часове наред, а накрая да им изрежат сцените. 🤬

# 518
Първият по време е първи по право - важният акцент от Римско право, валиден и до днес в правния мир.
Това се отразява и във възпитанието на поколенията. Винаги се говори за първото дете, за първия син.
Да се внимава по-малкото дете да не прежени по-голямото. Тези разбирания съществуват и до днес.
Та какво да искаме от Суна, която по право, възпитана така, е считала и смята, че е откраднат късмета й от сестра и, въпреки, че знаеше истината, но семейните и обществените предразсъдъци я рамкираха да мисли така.
Беше бита, заплашена да не излиза от къщи, че какво ще кажат хората и т.н. Кязъм почна да й търси жених веднага, че да не остане стара мома при това положение, че малката е преженила кака си. Тази ситуация Суна някъде скри дълбоко в съзнанието си, но винаги един проблясък от спомен се промъкваше в душата й и я правеше гневна. Не можеше да преодолее тази според нея несправедливост. Тя друго не знае. Разбира сестра си, но тя е първата и сватбата с Ферит е била отредена за нея.
Ако Суна не беше заминала за Истанбул и после да живее в имението, за да е близо до сестра си , надали щеше да има ситуации, които виждаме в нейното поведение. Тук баба ми е много права, че сестрите трябва да се разделят, когато едната се ожени и да общуват само двете, без да се намесва често зетят. Това е съвет на мъдрата ми баба, който е много валиден. Всяко  често общуване  на тримата води до сравнения и т.н.

# 519

Мечтаех така да видя Сейфер. Сега вече мечтая да видя така Афрам. Дали в реалният живот или в следващ техен общ проект - филм, сериал, реклама. Няма значение, просто искам да ги видя щастливи и създаващи едно ново семейство, което ще издържи на всичко до край Simple Smile

# 520
Не се притеснявайте за Мерт. Сигурно е в роля , нали снима депресиран и нещастен Ферит. Сигурно чак у дома излиза от роля.

# 521
Актрисата която играе Айшен е написала, че последни три дни на сета.

По принцип актрисата играеща Айшен е студентка по актьорско, с finaler да няма предвид изпити свързани с унито, че и времето е подходящо. Ще разберем скоро 😃

# 522
  • Яко в Матрицата...
Ох тия фенове като почнат да лепят деца в реала и в сериала 🙄 Това е Божа работа, когато - тогава.

# 523
Боже мой. Красота ,красота 😘

# 524
Айшен сигурно ще става метреса на Аби,в дома на майка му

Общи условия

Активация на акаунт