Любители на котки - Тема 203

• 23 224
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И Кити не беше много адекватна след кастрацията. Нормално е. Аз само гледах да не скача, защото упойката още я държеше и не се усещаше, а беше свръхвъзбудена. През нощта я прибрах в транспортната кутия, на другия ден спеше повече, на третия й нямаше нищо.

# 661
Кастрирала съм две женски и две мъжки котли. При женските е по дълъг процеса, по трудно възстановяването - по три дни им отнемаше. Мъжките, няколко часа след като ги прибера и биваха, на следващия ден не им личеше.
За мен не е тежка процедура, но доста необходима.

# 662
Ако и днес не излезе я изкарайте от там.
На сестра ми котката вдигна температура след кастрацията и само спеше.

# 663
Мимчето комшийката и тя стана много проклета след кастрацията.
Преди даже досаждаше на Мишо, вреше му се, галеше му се, а сега ръмжи, бучи и чак вибрира дори отдалече като го види. А той е много кротък и дебел🥰
Ето го, най-редовно ми позира.

Това е последното и дете Бобчо и него съска и гони, но чичо му Мишо го прие и си го гледа.😆 Доскоро се криеше като партизанин и само ухо или опашка виждах, но вече сме си близки😍

Ето я и проклетията, като я викна, идва с бавна стъпка и ако не и сложа храна отделно и надалече от тях, се врътва и си тръгва. Много важна стана😆

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 16:27 от Чи лу

# 664
Здравейте, всичко е наред, излезе, мърка, гушка се, хапва и конците си изглеждат както трябва! Благодаря ви за утешителните думи снощи, имах нужда. Здраве на всички вас плюс на вашите котенца, котани и котараци 😊

# 665
Не мажи с риванол! Само наблюдавай да не се ближе много.

# 666
Ама много пък е красива Мимчето, такава пухкавелка.
С Оливия имаме празник днес, три години откакто е вкъщи.
Ще сложа снимки преди и след, погледът му е коренно различен вече на котето.
Скрит текст:
    -преди

# 667
  • Между гори и планини
Оливия е по- голям роднина на Лео! Да е жива и здрава ❤️😽

# 668
  • София
Момичета, препоръчайте ми лечебна уринарна храна моля (за пикочните пътища, не за бъбреци).

# 669
  • София
Италианска- Лече котачка, тук са с характер.

# 670
  • София
Момичета, препоръчайте ми лечебна уринарна храна моля (за пикочните пътища, не за бъбреци).
https://www.hillspet.bg/vetessentials/cat
Имат уринарни, но не мога да ги намеря. Говори с ветеринар да провери и да ти препоръча. Да ти поръча и храната.
Аз купувам такава през ветеринар.

И Цистон. При лечение 3 пъти по 1. После може да се мине на по-ниска доза.

# 671
  • София
Портрет на доволен котарак. Става ми жал, като гледам колко неизразходвана дивотия има, но дали би приел каишка и кой ще го извежда навън, при толкова кучета...
Като не знаех за много болести, на младини пусках Бъго навън да броди. И доживя 19, имали сме късмет и двамата

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 16:26 от Cuckoo

# 672
Доня, Оливия и моя Оливър са като кака и батко на твоя Лео🥰.
Мноооого са красиви всички котета тук.💕💕💕💕💕💕💕❤❤❤💕💕💕💕💕💕

# 673
  • До морето...
Честит празник на Оливия!Погледът е щастлив ❤️
Cucko,и ние това си говорим с мъжа ми.Преди години като не знаех за многото възможни котешки вируси и си гледахме дълги години една котка,която хем излизаше на двора като бяхме на къщата,хем вътре си живееше. Но сега не смея да го изведа,а от друга страна ако бяхме го правили, можеше и да мрънка на вратата за излизане.В апартамент сме да уточня.Ако бяхме на къщата ,когато го взехме като бебе,щяхме пак да пускаме на двора,просто повече щях да го мисля.

# 674
Едно време сестрата на баба ми хранеше много котки в двора си. Хранеше ги с каквото остане от човешката трапеза. Котките си живееха здрави и щастливи. Защото не знаеха, колко е вредно за тях това,с което ги хранят. А сега, сега бизнеса с храни за животни процъфтява, а животинките ни все по-често се разболяват от рак, епилепсия и какво ли още не. И излизат ваксини за каквото се сетите. Като при хората.

Общи условия

Активация на акаунт