Любители на котки - Тема 203

• 23 230
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • Между гори и планини
Вижте как мъжът ми си открадна бебето ми!

За следобедният сън, Лео отиде да се гушка с него 😓

# 646
  • София
Някой използвал ли е UrinoVet и има ли мнение за добавката?
Хубави са.
Хари не ги одобряваше, но Аш само като видеше капсулата и започваше да нарежда "искам го сега и веднага" Simple Smile

Доня, браво на детето.
Къде е 500, къде е 2,500 Joy Още толкоз ще стане Simple Smile

# 647
  • на брега на морето
Скрит текст:
Значи, лятото идвам, ще си нося килимче за полягане до растенията, за да раздавам съвети без да се напрягам. Вече имам идеЙ за гозбите.

# 648
  • Между гори и планини
Килимчета има, хамак има, сянка има, идвай 😜

# 649
Селската банда не ми закача растенията. Нямам поразии от тях. Като се има на предвид, че 4 от тях бяха игриви бебета лятото си е цяло чудо.
Обичат да са с мен в градината. Особенно Томчо  е постоянно с мен. Върви пред мен и мяука кратко. Все едно ми обяснява през седмицата какво е правил😁

Обаче от Блеки имам няколко припаднали цветя  и успя да убие 15г драцена🤭

# 650
Момичета, дайте ми съвет, моля. В края на всеки месец обезпаразитявам вътрешно Линош, сутринта имаше нормална наденичка твърда, но  следобед  беше рядко щастие демек разстройство, еднократно до момента, а обикновено ходи по веднъж. И въпреки, че ме преследваше гладна, я оставих по - дълго без храна. Чак сега дадох и заспа (имах гастроинстинал пауч на Роял Канин и дадох него). Да изчакам ли да видя утре как ще е да не бързам с празимекса, да не я объркам нещо?
Иначе учи детето с кака и е доволна от присъствието ѝ по цял ден. Забавлява и съучениците ѝ като им се показва на камерата.

# 651
  • София
Аз не съм фен на Празимек.
Мед. сестра от кабинета каза "вътрешно - на 3/4 месеца". За дом. котка всеки месец ми се вижда много.
Аз обезпаразитявам с капки, вътрешно и външно. В студените месеци по-рядко, може би на 2-3м.

# 652
  • Бургас
В студените месеци изобщо не обезпаразитявам. Но дойде ли април, почвам всеки месец Цестал за вътрешни паразити и капки Фронтлайн на вратлето. И винаги, винаги има разстройство в деня на обезпаразитяване.

# 653
Здравейте! Днес кастрираха женското ни коте, на година и 3-4 месеца някъде е. От малък град сме, няма стационар и когато се събуди, звъннаха да си я вземем. Прибрахме се, залиташе (нормално, зная), стресирана е обаче много!! Бяга от нас. Преди няколко часа се набута зад/под/във дивана (той има калъфи и механизми) и не е излязла. Взех да се притеснявам много. Дадоха ми лечебна храна, от която сложих близо до дивана, ами пак не излиза. Обясниха ми да промия с риванол, ами как да стане като аз още не съм я докоснала милата котчица. Sad
Нормално ли е такова поведение? Обикновено е много гальовна.

# 654
Ох, Доня, щях да ти крадя килимчето, но вече имам желания да посетя и обера градинката Sparkling Heart

Иначе, отдавна не бях влизала тук, та наваксах набързо да ви разгледам сладурковците Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Аз ви казвам здравейте отново с едно "велико произведение на изкуството" Хели и част от Мими ... Sweat Smile  

# 655
  • София
Lusia, аз съм фен на Празимек С. Давам през месец дозата за екзопаразити и през масец капя с пипета, когато Блеко живее в къщата т.е. е контактен.
Като сме в София давам дозата за ендопаразити и то по- рядко.
Моето мнение е да не я обезпаразитяваш, докато не се нормализират нещата (предполагам не е спешно).
Много сладко това Линушче! 🥰😻

# 656
  • Между гори и планини
Селесте , напълно нормална реакция и поведение. Не се притеснявай, остави животинчето да се съвземе. До утре трябва да излезе и да хапне.
Моите обикновено залитайки винаги отиваха до тоалетната и да пият вода. Само Лео сгъна две купички с храна, мамин прасчо. После седяха някъде, но винаги обърнати с гръб към мен, да покажат, че са сърдити. До ден, два и сръднята минаваше.
На майка ми женската фучеше в клетката на връщане, голям звяр, не котка , а лъвица! После се пъхна под дивана и ръмжеше от там. Но глада е по- силен от тока и след ден изпълзя и забрави да ръмжи 😊

# 657
Селесте, и аз си мисля, че до утре ще се съвземе котанката💕. Не се тревожи, знам, че е мъчно да я гледаш безпомощна. И нашия залиташе, но напъваше да се качва на дивана, падна от там, блъскаше се в какво ли не, но на другия ден вече си беше предишния котарак. Явно по различен начин им действат упойките.

# 658
Благодаря ви ☺ да, знам, че може да е като “пиян морков”, но повече се притеснявам, че се е скрила, не можем да я извикаме никак, наистина все едно ни е сърдита и не ни иска!
Последно се беше намърдала буквално във вътрешността на дивана, виждам, че спи, но не виждам дали не си е направила нещо на раната на корема, ох, дано излезе по-скоро оттам.

# 659
  • Между гори и планини
Нищо няма да си направи. Животните имат силен инстинкт за самосъхранение. Ще ближе, да си го почисти и толкова. Аз дори не бих мазала с нищо, защото пак ще го оближе и няма гаранция, пе това няма да ѝ навреди. Освен външните шевове, имат и вътрешни, все пак е коремна операция и дори да хапе външните ( което малко котки правят), няма да се разпори, спокойно.
Знам, че се притесняваш, но недей, до ден, два и тя ще забрави.

Общи условия

Активация на акаунт