Любители на котки - Тема 203

• 23 579
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
Честита бебка!❤

# 31
Честито козле на Part ❤️ Много радост да им носи!
Моето вчера стана на 17❤️

# 32
  • София
Честито козле на Part ❤️ Много радост да им носи!
Моето вчера стана на 17❤️

И моето малкото е козле... преди дни стана на... 44.

Честито да е порасналото ти тийн- че! ❤️

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:09 от AnyHr

# 33

Сина, след посещение при вет. Докладвам - 4, 560 кг. Послушен много. На гърба на едно място, до опашката, има едно "петънце" - док каза от скука или стрес,  по-вероятно второто. Боцна го и му даде едни  хапове - котешки транквилант.  Сега ще се чудя как да се оправям, защото новата прахосмукачка го побърква, по стените налазва.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:21 от cardhu

# 34
Здравейте! Моля за препоръка за качествена и икономична котешка тоалетна. И също за килимче за под легенчето. Благодаря!
Най- икономични са мини пелетите (за отопление). Не задържат миризма, а разпрашеният субстрат се изхвърля в тоалетната. Под съда със субстрата съм положила пластмасова форма с вълнообразен релеф, в който обтрива лапите. От физически зоомагазин е купена, но не помня кой.
Благодаря ти за отговора! Такива ползваме сега, но става страшна мизерия, а и мисля, че запушват тоалетната. Затова мисля за смяна.

# 35
Честито бебче на Part of Me! Да расте здраво и щастливо!

Честит рожден ден на всички пораснали деца!

Честит рожден ден и на Аш!

# 36
  • До хладилника, който обичам
Честито бебе, Part of me! Много да ви радва!

# 37
  • София
Честито бебче на Part of me.
Ред, да ти е жива и здрава тийнката. Моят тий май месец ще направи 17.
Как лети времето.

~Tony~, пробвай царевичните постелки. На моята дъщеря ѝ миришеха и спряхме да купуваме. От Зооплюс купувах.
Аз се върнах на Jozy.
Миналата година купувахме иглолистни пелети и много ми харесваше как ми мирише банята. Изчезнаха от магазините през топлите месеци. Сега би трябвало да са ги пуснали пак и мисля да взема.
Моите пишкат на каквото им постелиш Joy

# 38
Миналата година купувахме иглолистни пелети и много ми харесваше как ми мирише банята. Изчезнаха от магазините през топлите месеци. Сега би трябвало да са ги пуснали пак и мисля да взема.
Има в строителните хипермаркети - Бриколаж, Практикер...И на мен ми харесва миризмата на смола. А отработената постелка никога не изхвърлям наведнъж в тоалетната (опасение, че запушват). Разпадът е до дребни стърготини, които дори първоначално водата да сбие, се разпадат и потичат по канала като дребен отпадък.

# 39
  • София
Ние до "Топливо" на Сливница ходихме. "Имаме друга табела, но сме Топливо" Joy
След това купувахме от Вилаз (строителен магазин) до нас, но го затвориха.
Имам работа до Бриколаж и ще накарам ММ да проверим и за пелети. Благодаря.

# 40
Благодаря ви 😍 Дара е изместена в 1 постройка точно срещу входната ни врата. Ползваме я като склад. Прорязали са дупка в стената и и вътре и е къщичката и тоалетната. Че даже и духалка и пускат. Стой си вътре, но излиза и на вън. После пак си се връща. Абе не и е толкова лошо. Тази вечер ММ за малко я е пуснал вътре при него и пак е излязла после. Само това ми пратиха като снимка, че ги подлудих от болницата да ми дават отчет какво се случва с нея. В постройката се чувства сигурна, а и и е по-топло така. Утре се прибираме с беба и ще се запознаят

# 41
Ред, честита и успешна да е тийнката ти.

Моята това лято ще навърши 14 год. Днес държеше да влезе и тя със Сина и баща й при ветеринаря. Нали сменихме клиниката - семейство ветеренари, към 55-60 годишни. И ми направи впечатление колко много  хора  купуваха храна за потомците си именно от там, а не от магазин. Малък град и хората са лоялни към тези, които лекуват животинчетата им., нещо че в магазините има същите храни.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:45 от cardhu

# 42
Ех, че хубава новина! Честита радост, Part_Of_me, да е жива и здрава бебка!
И къщичката на котанка е супер, сега ти желая бързо възстановяване!
Red, да е живо и здраво и твоето момиче, да има безброй мечти и да ги постига!
Днес доживях да видя как Линош се прибира сама от терасата, без да я подканям, явно ѝ беше студено. После набегом в кухнята, застана срещу духалката на топло и запремигва от кеф.

# 43
Честито на всички - на Парт:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus, на дъщеричката на Ред, на сина на АниХр, на Аш и всички, имали повод за празник!

Тази тема е мястото ми за разтуха! Тон на добронамереност и топлота.

# 44
Първият сняг в Пловдив! 😲😲😲🥰

Общи условия

Активация на акаунт