Декемврийски бебета - тема 1

• 21 885
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
При мен е същото с косопада, но съм убедена, че срещу хормонален косопад няма какво "мазило" да помогне, просто това, което не е падало определен период ще си окапе сега 😄 бонус смяна на сезоните 👌🏼

# 721
То хубаво, ама аз с моята рядка коса ще трябва перука да си купя, ако продължава да пада с тези темпове. 😀 Днес се сресвам и на четката остават цели кичури....котките си сменят и те козината, абе космата работа е сега у нас. Прахосмукачката работи 24/7. 😀

Моето бебе продължава да се буди в 4. Нарочно го прави. Обича да страдам. 😃

# 722
  • Пловдив
Как имате място за робота ? При мен всичко трупам в хола - кошара през деня, активни гимнастики , детско килимче , а тази седмица почнах да вкарвам и количката им и така ги приспивам. Роботът няма откъде да мине и го пускам в другите стаи само.
И тоя бял шум така ми е писнал. Заспиваме на него и после го оставям, защото се будят лесно ако го спра. Нищо не мога да гледам с него 😂

# 723
Хола ни не е ремонтиран и там пребивават котките заключени. Там в един шкаф държа подобни неща. 😃

Вие сте добре, ние минахме от бял шум на ,,Уморени крила", обожавах тази песен, вече я мразя. Само това я успокоява. И аз нищо не мога да гледам, то едва се чува телевизора, но тя се буди. 😀

# 724
Здравейте.
Тези, които използвате Huckleberry- имате ли проблем с приложението? От вчера ми е изтрит профила на детето и не мога да го направя отново. Не ми изчислява интервалите… А много свикнах с него. Платих за година.

Оправи се проблема. Бях изпаднала в ужас, че по цял ден ще смятам интервали. 😂😂😂

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:54 от Dimitrova_s

# 725
Здравейте, вие как процедирате с ТВ? Аз съм много против екраните, а Бубка се заглежда доста вече, даже се сърди когато изключат ТВ, за да не го гледа. От друга страна имам наблюдения от едно приятелско семейство. Иват детенце на 2 години и половина. Не обръща внимание на ТВ, но те никога не са го изключвали заради него. Имаше период, в който се радваше на рекламите само. Сега се храни без проблем и не му трябва филмче както е при някои деца. Играе си с играчките, комуникативен е, спи си. И все пак малки са още.. 🤔

# 726
Аз съм много против. Виждам колко превъзбуда носи на голямото ми дете пускането на детски и зс това, когато той гледа, въртя бебето така, че да не вижда екрана. За по големи деца тв то с образи от реалния живот - новини, филми, спорт не е такъв проблем, но на бебе не зная. Лично аз избягвам и го махам от там

# 727
Ние не пускаме докато е будна, много се заглежда, а и съм против като цяло.

# 728
Аз го пускам да говори или да свири нещо, иначе ще изперкам на тихо, но той не е обърнат към тв-то. Като го сложа на земата на активната гимнастика го изключвам веднага, понеже гледа право в него. Наблюдавам да не гледа право в него, иначе през останалото време си работи. Сега като го приспах пуснах телевизора да не е на тихо.

# 729
И аз като другите съм против и въртя бебето като започне да се заглежда в телевизора или просто го спирам, не обичам да стоя на тихо, но понякога се налага

# 730
  • Пловдив
През деня много рядко пускам. Стигат ми мелодии от люлки, аеробика, бял шум. А и тилкова рядко спят едновременно. Пускаме телевизия вечер след 8, но малките нямат видимост и скоро след това ги слагаме да спят.

# 731
И аз съм твърдо против. Без да искам да обидя някой- разумен човек не мисля, че би бил за.
Когато е включен телевизора, той няма видимост.
Сред малко сме на консултация. Последните две ваксини ще му слагат от тези, които са в първите месеци. Ще обсъдим захранването.
Вчера реших да извадя и разуча уреда за пюрета и направих за проба картофено пюре. Сложих адаптирано мляко и го пробвах. Не ми хареса изобщо. Имах моркови и направих и от тях- хареса ми много повече зарази сладостта. Мисля дали да не започна с морков. Попитах и чат GPT. Според него е най-добре с морков да се стартира. Вие как мислите?

# 732
стартирахме с тиква, заради сладостта и планирам да въведа картоф след това, но в комбинация с тиквата 🤗 храната трябва да е удоволствие, а не изтезание

# 733
Здравейте мамита,скоро не съм се включвала,но когато успея ви чета.Включвам се най-вече да кажа и аз за захранването с баткото почнах с пюре от картоф.Иначе казват ,че е най-добре с пюре от моркови или тиква ,точно защото са по-сладки.Но тогава късно разбрах 😂.Аз за сега не бързам да почвам захранване с Вики .Той пък вече втора седмица на моменти ми прави проблеми с храненето,в смисъл на някое от храненията се сърди и не иска ,плюва го ,бута с езиче Тогава го оставям и на следващото явно огладнява и изяжда всичко.Миналата седмица и ние бяхме на ваксина ,беше няколко дни допълнително кисел и вечерта вдигна температура,но мина и това.Баткото реве повече от бебето😂,но за сега остава вкъщи,а за детска ще видим есента .За телевизия и аз пускам понякога,че иначе сама по цял ден с тях на моменти ми идва в повече,но гледам да не гледат те в телевизора.Забележа ли ,че гледат изключвам и така...

# 734
То и аз съм против, но някои членове на семейството са ЗА. Тяхното дете само с филмчета израснало... 🤯

Общи условия

Активация на акаунт