Любовница

• 6 043
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
Не сте ли чувала израза?
Или не смятате, че една жена може да е моногамна след като е била любовница?

# 61
  • Пловдив
Чувала съм го - точно заради контекста, в който съм го чувала, и времената, в които се е употребявало, ми стана смешно.

# 62
Много харесвам поговорката "Всеки си шета на акъла".

За себе си съм напълно наясно: аз любовница няма да стана. Никога не съм се "оглеждала" в обвързани мъже, а когато те проявяват интерес - режа категорично и в зародиш . Ако мъжът ми ми изневери - ще го напусна. Ако дъщеря ми стане любовница - ще считам, че съм се провалила като родител. Ако синът ми си хване любовница - също. Самоуверените хора със самочувствие отстоявят изборите си, и не биха приели да са втора, трета и пета цигулка. Нито биха се крили и мишкували.

За другите хора - да се оправят, не са ми в къщата. Но винаги си имам едно наум за хора, които изневеряват. Който прекрачва границите за едно, може и за друго. И като се вгледа човек по-отблизо в поведението на изневерител, ще види още доста недостатъци.

Когато човек срещне "голямата любов", а вече е обвързан - раздяла/развод, и после да се носи на крилете на страстта колкото си иска. Другото е жалко.

# 63
Ох, темата е такова клише.
Ама и отговорите в нея и те клише.
Все едно чета лексикон на тинейджър...

# 64
В момента, в който разбера, че един мъж е обвързан, не семейство, ами просто да има гадже, става безполов за мен. Никаква емоция не изпитвам. Дори и да съм била "влюбена" в него. Мозъкът ми така работи.

# 65
  • Out of the Mix
В момента, в който разбера, че един мъж е обвързан, не семейство, ами просто да има гадже, става безполов за мен. Никаква емоция не изпитвам. Дори и да съм била "влюбена" в него. Мозъкът ми така работи.
Естествено, това е повече от ясно.
И обратно.
Или поне би трябвало.

# 66
И бре! Laughing
Никога не съм виждала човек, на когото ''така да му работи мозъка''. Няма такава глупост, честно!
Човекът отсреща може да е страшно привлекателен за теб, не с едно, а с две гаджета и съпруга, но просто да не си позволиш нищо повече от морални задръжки. Но понеже е обвързан да става безполов - няма такъв филм.
Това са абсолютно неискрени тъпотии, на които само дете може да се върже.

# 67
  • София
И бре! Laughing
Никога не съм виждала човек, на когото ''така да му работи мозъка''. Няма такава глупост, честно!
Човекът отсреща може да е страшно привлекателен за теб, не с едно, а с две гаджета и съпруга, но просто да не си позволиш нищо повече от морални задръжки. Но понеже е обвързан да става безполов - няма такъв филм.
Защо да са тъпотии? По същият начин не са ни привлекателни близките роднини, колкото и да са красиви за околния свят, просто мозъкът ни не ги приема като сексуални обекти. Сега, не е нужно да изпадаме в крайности, ясно е, че ако първо се запознаем с някого и след това разберем, че ни е брат, мъж на някого и тн, е друго. Така започват теленовелите Simple Smile

# 68
Абе, стига, бе. Как може да се сравнява обвързан мъж с роднина, като усещане, за една жена?!

# 69
  • София
Абе, стига, бе. Как може да се сравнява обвързан мъж с роднина, като усещане, за една жена?!
Казвам, че не е невъзможно мозъкът да изключи някои хора като сексуален обект. Сега, дали и кога го прави, да кажат онези, които го изключват.

# 70
  • Страната на чудесата
Не, не бих, по много причини. Освен моралните, съм и ревнива, и гнуслива😆

# 71
Според мен трябва да да знае истината пък който каквото дробил да сърба.

# 72
Бояна, ако наистина е така, това, което казва KPP , е похвално.
Обаче разбирам и Tess какво казва. Защото според мен просто не си попаднала в ситуация. Много хора са казвали, "аз никога", а се е оказвало, че е било не никога, а "досега". Супер, ако си удържиш на морала. Ще се учудиш (а може би не) какви хора ги перва съчмата в любовта или в нагона.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 15:13 от Linda*kiss

# 73
  • София
Бояна, ако наистина е така, това, което казва KPP , е похвално.
Обаче разбирам и Tess какво казва. Защото според мен просто не си попаднала в ситуация. Много хора са казвали, "аз никога", а се е оказвало, че е било не никога, а "досега". Супер, ако си удържиш на морала. Ще се учудиш (а може би не) какви хора ги перва съчмата в любовта или в нагона.
Никой не е от желязо, естествено, нито знае кога и къде ще го перне нещо.
Аз съм особен вид говедо и понеже съм егоманиак нито мога да лъжа, нито понасям мухльовци и лъжци, нито мога да съм с някого, за когото не съм единствена и неповторима. Иначе и не мисля, че човек трябва да е вманиачен морален стожер. Не сме моногамни животни и хора се събират и разделят. Наивно е да се мисли, че ако се разделят причината е в някой друг, тя си е във вече приключилата връзка. И все пак, ролята на другия/другата е най-скапаната, поне според мен.

# 74
И бре! Laughing

Ибре, неибре - това са фактите. Ти изпитваш ли привличане към баща си, братовчед си, брат си? Или са безполови за теб? В момента, в който разбера че един мъж е обвързан, става брат за мен - така да се изразя по-добре ли е? Никакви привличане не изпитвам вече, става ми абсолютно безразличен, не са морални стопери. Морал мен не може да ме спре, ако нещо съм решила

Общи условия

Активация на акаунт