Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 969
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ви много!

Ето какво пише на моята бележка, извинявам се, но не можах да обърна снимката. На мен болничен ми издаде моята лична лекарка със задна дата и диагноза: Женско безплодие с тубарен фактор. Реално тя самата ме пита за диагноза, защото не знаеше какво да напише.
На мен личната ми даде талон направление за ЛКК. Моята бележка е същата като на Natashinka,но на турски,взех си и копие от изследванията на хормоните и документа от пункцията. Превела съм ги с изключение на изследванията. Вчера ходих на ЛКК и ме върнаха защото трябвало да имам документи,в които да има гинекологичен статус. И сега трябва да им подготвя копия на стари документи,изследвания от България и т.н. До сега не са ме връщали,но ми обясниха,че в момента много се проверяват документите от чужбина. Имало вариант да ми анулират болничния и нещата стават още по-сложни. При мен винаги диагнозата е: други методи за подпомагане на забременяването.

# 451
Ами аз все още не искам да разбираш работодателите ми по какъв път сме тръгнали, защото в частния сектор рядко се влиза в положение. Говорих предварително с АГ, който кабинет издават болнични и са ЛКК. Ще видим как ще минат и нещата при нас. Като цяло доста глупаво звучи довода им за отказ да ви заверят болничния, защото примерно аз нямам такива становища просто защото сме основно с мъжки фактор и имаме препоръки от уролог за стартиране на ин витро. Каквото такова в крайна сметка.

Благодаря ви много!

Ето какво пише на моята бележка, извинявам се, но не можах да обърна снимката. На мен болничен ми издаде моята лична лекарка със задна дата и диагноза: Женско безплодие с тубарен фактор. Реално тя самата ме пита за диагноза, защото не знаеше какво да напише.
На мен личната ми даде талон направление за ЛКК. Моята бележка е същата като на Natashinka,но на турски,взех си и копие от изследванията на хормоните и документа от пункцията. Превела съм ги с изключение на изследванията. Вчера ходих на ЛКК и ме върнаха защото трябвало да имам документи,в които да има гинекологичен статус. И сега трябва да им подготвя копия на стари документи,изследвания от България и т.н. До сега не са ме връщали,но ми обясниха,че в момента много се проверяват документите от чужбина. Имало вариант да ми анулират болничния и нещата стават още по-сложни. При мен винаги диагнозата е: други методи за подпомагане на забременяването.

# 452
Ами аз все още не искам да разбираш работодателите ми по какъв път сме тръгнали, защото в частния сектор рядко се влиза в положение. Говорих предварително с АГ, който кабинет издават болнични и са ЛКК. Ще видим как ще минат и нещата при нас. Като цяло доста глупаво звучи довода им за отказ да ви заверят болничния, защото примерно аз нямам такива становища просто защото сме основно с мъжки фактор и имаме препоръки от уролог за стартиране на ин витро. Каквото такова в крайна сметка.

Благодаря ви много!

Надявам се да не ви връщат като мен. И аз не исках работодателя да знае,но в един момент просто нямах избор. В крайна сметка пък и закона те пази...но всички знаем истории за частния сектор. Утре отново съм на ЛКК и се надявам купищата документи,които подготвих да им свършат работа. Успех.

# 453
Здравейте, моля ви да споделите при кои лекари (или болница) ходите преди да започнете стимулацията, за да измерят брой фоликули и ендометриум?

# 454
Момичета някаква идея от къде мога да намеря Biosterone 25 mg? В аптеките в Турция никъде го няма. Дали сте чували за някой по групите, който се занимава с лекарства от Турция?

# 455
Здравейте, моля ви да споделите при кои лекари (или болница) ходите преди да започнете стимулацията, за да измерят брой фоликули и ендометриум?

Следя

# 456
Още от втори ден на цикъла се озоваваш в Турция за проследяване и започване на стимулация. Иначе преди трансфер ми препоръчаха в Бг да се следя при Калчев.

# 457
Момичета, как сте? Имало е земетресение с епицентър близо до Истанбул?Как го е усетил някой, който е бил там?

# 458
Земетресението си се усети на земята, по високото вероятно е било още по-стресиращо. Всичко е наред. Местните са леко уплашени, но всичко си е нормално и със сградите и с трафика.

Момичета, как сте? Имало е земетресение с епицентър близо до Истанбул?Как го е усетил някой, който е бил там?

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 15:27 от Honeymoon’s

# 459
Здравейте!

Правя инвитро в Гърция, и докато отида там за пункция и трансфер се проследявам тук.

Исках да споделя, че днес бях на преглед при д-р Бранков в Неовитро за измерване на фоликули и ендометриум, и съм с много добри впечатления от него. Това ми е 9ти ден от цикъла, на 6ти ден са установени 2 фоликула (при лекар извън София), и той днес потвърди абсолютно същото при прегледа и също така, че нарастват. За сравнение при предходната ми стимулация имах 3 фоликула (пак установени при този лекар извън София), а при последващи прегледи в София не установиха нито един. (бях при д-р Генов във Панацея и д-р Стойкова в Марковс).

Споделям, тъй като положението със лекарите е трагично и да попаднеш на специалист е трудно.

Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 460
Здравейте!

Правя инвитро в Гърция, и докато отида там за пункция и трансфер се проследявам тук.

Исках да споделя, че днес бях на преглед при д-р Бранков в Неовитро за измерване на фоликули и ендометриум, и съм с много добри впечатления от него. Това ми е 9ти ден от цикъла, на 6ти ден са установени 2 фоликула (при лекар извън София), и той днес потвърди абсолютно същото при прегледа и също така, че нарастват. За сравнение при предходната ми стимулация имах 3 фоликула (пак установени при този лекар извън София), а при последващи прегледи в София не установиха нито един. (бях при д-р Генов във Панацея и д-р Стойкова в Марковс).

Споделям, тъй като положението със лекарите е трагично и да попаднеш на специалист е трудно.

Успех на всички Flowers Four Leaf Clover
+1 за доктор Бранков. Той беше ученик на Петра Македонова в Адела, която не харесвам, но в измерването на фоликули си вършат работата много добре.

# 461
  • Be realistic - plan for a miracle.
Д-р Бранков е невероятен млад специалист - чете много и е страшно нахъсан за работа. Според мен след време ще е от най-търсените репродуктивни специалисти у нас. В момента работи много отблизо с д-р Сенкова и попива нейния опит и знания.
Той е и единственият лекар, при който на преглед не усещам почти нищо, как го прави - не знам.

# 462
Момичета, успяха да ни излъжат в един “офис” за плащаме на тол такси HGS преди границата с България, на една бензиностанция. Взеха ни 620 турски лири за пътя от границата до Истанбул и обратно. Честно казано бяхме много изморени, реших, че се плащат и някакви тунели и т.н и не се замислих. Даде ни едно хвърчащо лостче с написана сумата и разни др неща на турски би му един печат с подпис и каза, че всичко е ок. Като се прибрахме обаче се усъмних и потърсих може ли да се провери онлайн. Оказа се, че дължим 134 лири и ако не бяхме видели за едни 7лв щяхме да имаме глоби и проблеми на границата при следващо влизане. Сайтът е https://dijital.gib.gov.tr/ и може да се плаща онлайн. Има такса 4 лири. Споделям за информация, може да послужи на някой Simple Smile

# 463
Ele_ благодаря за информацията, аз обаче нещо не мога да се оправя, какво пишеш на Tax identification number и дата на регистрация? Ако можеш да направиш един скрийншот ще съм ти много благодарна!

# 464
Ето това избираш най-отдолу се пада на страницата
И от там вече е само номера на колата и код за проверка робот ли си или не 😅

Ele_ благодаря за информацията, аз обаче нещо не мога да се оправя, какво пишеш на Tax identification number и дата на регистрация? Ако можеш да направиш един скрийншот ще съм ти много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт