Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 736
  • 760
  •   3
Отговори
# 585
Момичета, извинявам се за спама, но някой да има опит с Пропицил?

Тъй като от хипофункция минах в хиперфункция, досега лечението ми винаги е било само с Еутирокс, ендокриноложката ми изписа Пропицил, за да се нормализират по-бързо хормоните преди трансфера.

Може да ми пишете на лични, за да не разводняваме тук.

Благодаря предварително.

# 586
Момичета някой знае ли цената на вливката с интралипид в Мемориал? На мен ми казаха че трябва да направя две вливки, едната в деня на стопиращата инжекция и една в деня на трансфера. Вие как ги правихте?

Април месец ми искаха 570 евро.

# 587
А по колко мл Интралипид ви вливат?

# 588
Момичета, да ви попитам, в София срещу МОЛ Парадайс има офис на Бхчечи, там може ли да се прави консултация или?

# 589
Здравейте,
След неуспешни опити да забременея, ММ пусна спермограма, която е със заключение Азооспермия, скоро му направиха биопсия на единия тестис от там заключение е Ранен арест на съзряване. Препоръка за ТЕСА, Доктора предписа Кломифен (Клостилбегит открихме в аптеките) и Polux Forte. Инхибин, тестостерон, LH, FSH в нормални стойности.
Ще посетим и клиника в Турция, но все още не сме избрали коя.
Ако имате някакви препоръки за каквото и да било ще се радвам да ги прочета.
Ще прочета и предишните теми.

# 590
Андролог - Башар. Доктор - Лале Бакър. Процедура в Мемориал, където имат добра ембриология. Ние сме по тази схема, правихме ТЕСА, стигнахме до добри ембриони.

# 591
Ние също. От друга клиника бяха предписани кломен, антиоксиданти и витамини - nutfeks и menopur за 3 месеца, като андролога в Мемориал каза да продължим по тази схема. Пи ги общо 6 месеца. С ТЕСА извадиха годни сперматозоиди, които оплодиха 7 яйцеклетки. Така, че препоръчвам с 2 ръце.
Андролог - Башар. Доктор - Лале Бакър. Процедура в Мемориал, където имат добра ембриология. Ние сме по тази схема, правихме ТЕСА, стигнахме до добри ембриони.

# 592
Лале Бакър в Мемориал ли работи или има частна практика и процедурите се извършват в Мемориал?

# 593
Има ги и двата варианта. Ако се мине през частната практика обаче ви следи винаги само тя, самата тя ви прави пункцията и трансфера, по-евтино е и може да се работи с Башар, а не само с андролога на Мемориал. И комуникирате директно с нея и сестрата й, а не през координаторките в Мемориал. Аз съм много доволна че избрах този вариант. Ако търсите контакт, пишете.

# 594
Момичета, иска ми се да разводня темата с идеи за приятни преживявания около Истамбул, които да може да се съчетаят с прегледите там. Simple Smile На мен ми предстои цветна снимка през август и ми се иска да я съчетая с почивка и море. Има ли готини места и плажове между Истамбул и България?

# 595
Дните между първи и втори преглед при стимулацията прекарахме в Sile на Черно море. Много спокойно и китно, вкусна храна, ок цени, близо до Истанбул.

# 596
Момичета, предписаха ми Примолут Нор за 8 дни след видяни два спукани фоликула на преглед. Трябваше да ги пия 8 дни и да ми дойде. Днес е 3ти ден и получих зацапване. Сега не знам трябва ли да спра приема, за да ми дойде и да тръгвам към Истанбул. Някой дали е бил в същата ситуация. Събота е и лекаря, който ми ги предписа не е на работа…

# 597
Здравейте. 2-3 стр. по-назад няколко момичета бяха препоръчали едно момиче Сена,която отдава апартаменти. Писах ѝ, отговаря ми,обаче въпроса ми за снимки на апартамента,все го игнорира. Днес ѝ писах отново, за да потвърдя датите ,отговори ми. Зададох отново редовния въпрос “а може ли снимки?” спря да ми отговаря. Не съм претенция за обзавеждане и такива неща,но все пак искам да знам къде отивам,какво има в апартамента. Не стига,че ще пътувам с майка ми с влак или автобус, и съм достатъчно притеснена как ще се оправим,ами като не ми отговаря за това,съвсем ми е неспокойно дали като отидем на място няма да заварим някакъв проблем.
Някой има ли линк на апартаментите ѝ от Airbnb или дали е имал такива проблеми в комуникацията с нея?

А и друго,което исках да попитам - координаторките или т.нар. преводачки в Мемориал, на английски или български говорят?

# 598
Говорят на български Simple Smile

# 599
Сена държи няколко апартамента. Сигурно не отговаря за снимки, защото иска да види кой ще остане свободен, и там да те настани. Може да ги разгледаш в airbnb: https://www.airbnb.com/rooms/51668532?viralityEntryPoint=1&s=76. Кликни на host и ще видиш другите апартаменти. Снимките не са супер реални, защото в някои апартаменти мебелите са доста износени. Но стават общо взето. В един от апартаментите хладилника работеше много слабо и миришеше на мухъл (преди 2-3г.). Дано го е оправила. Не съм била през лятото, така че не мога да кажа за климатиците дали охлаждат ефективно.

Общи условия

Активация на акаунт