Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 641
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
И аз заради координаторките се изнесох от Мемориал но сега нещата се нормализираха горе долу там и е по-приемливо. Миналата година лятото-есента беше кошмар.
Лека бременност на вас и успех!
Аз искрено ви пожелавам скоро и на вас да се случи,всички препятствия да останат зад вас и да се похвалите в групата с хубави новини.

# 106
И аз заради координаторките се изнесох от Мемориал но сега нещата се нормализираха горе долу там и е по-приемливо. Миналата година лятото-есента беше кошмар.
Лека бременност на вас и успех!

Аз бях с много тежък фактор и лекарите в Мемориал откриха проблем,който в България някои лекари не бяха и чували така,че със сигурност няма как да кажа лоша дума за тях, макар,че не успях да забременея там.

# 107
Колко се чака след ПИД? Минаха повече от две седмици, а още няма резултат…

# 108
  • София
Колко се чака след ПИД? Минаха повече от две седмици, а още няма резултат…
Около 2 седмици,но се обадете да проверите дали е готов

# 109
Питах и казаха, че не е…пък уж две седмици казаха в началото, затова се чудя какво става

# 110
  • София
Питах и казаха, че не е…пък уж две седмици казаха в началото, затова се чудя какво става
Изпратихте ли им платежната бележка за да я предадат в счетоводството.Повечето пъти заради това е забавянето.Изпратете я пак и настоявайте да проверят отново

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 18:02 от leo 18

# 111
Здравейте! Интересувам се колко дни горе долу е необходимо да си освободя за извършване на ин витро и в последствие трансфер в Турция?

# 112
Лично аз трябваше да стоя там повече от две седмици ( бях в Мемориал ), защото изчквайки бластоцидите всеки ден се вземаше решение, дали да се чака още един ден или да се премине към свеж трансфер. Така докато два стигнаха до шести ден и ги замразиха за ПИД( от общо 8 достигнали трети ден,  после 4 достигнали четвърти ден и т.нт )

# 113
Здравейте! Интересувам се колко дни горе долу е необходимо да си освободя за извършване на ин витро и в последствие трансфер в Турция?
Здравейте,не знам какво работите и как сте със свободното време,аз останах 18 дни,на 30.09 ми беше втори ден от цикъла,пункция на 10.10 и трансфер 15ти..след трансфер два дни почивах и тогава предприех да пътувам.Аз лично не желаех да пътувам нон стоп,след началото на стимулацията те викат на 5ти ден,след това след 3 дни,после след 2..не ми се виждаше удачно да съм нон стоп по пътищата,а и като порастнат повече фоликулите се налага да ги пазиш и повече почивка.След пункция,при мен се колебаеха трансфер на 4ти или 5ти ден,не ви съветват да си тръгвате,ако започне да се забавя развитието на ембриона докторът може да реши по-ранен трансфер.Това е моя съвет.Успех и хубав финал.

# 114
Здравейте, може ли да ми кажете актуални цени на инвитро в Турция?

# 115
Здравейте, момичета, изчетох настоящата и старите теми, исках да разбера понеже съм с хормонални дисбаланси и забелязах случайно по лично желание за тест че АМХ е спаднало от миналата година доста и реших да пробвам да замразя поради липса на партньор така или иначе и исках да попитам:
- ако в Турция, коя болница и горе долу какви са цените
- ако не зависи от индивидуалния случай - колко време продължават процедурите за това - например колко дни трябва да съм в болница и т.н
- в кой период се прави взимане на яйцеклетки и трябва ли това стимулиране или това са различни процедури?
- яйцеклетки или ембриони? При липсата на партньор сега и т.н. не е ли по-добре само яйцеклетки?
- трябва ли сключен брак за такава процедура
- има ли нещо което да ме притеснява при такава процедура - например че могат да ми наранят нещо там или да ми наранят други яйцеклетки, изобщо как става тази работа и рискова ли е
Благодаря ви и успех на всички!

# 116
Здравейте, момичета, изчетох настоящата и старите теми, исках да разбера понеже съм с хормонални дисбаланси и забелязах случайно по лично желание за тест че АМХ е спаднало от миналата година доста и реших да пробвам да замразя поради липса на партньор така или иначе и исках да попитам:
- ако в Турция, коя болница и горе долу какви са цените
- ако не зависи от индивидуалния случай - колко време продължават процедурите за това - например колко дни трябва да съм в болница и т.н
- в кой период се прави взимане на яйцеклетки и трябва ли това стимулиране или това са различни процедури?
- яйцеклетки или ембриони? При липсата на партньор сега и т.н. не е ли по-добре само яйцеклетки?
- трябва ли сключен брак за такава процедура
- има ли нещо което да ме притеснява при такава процедура - например че могат да ми наранят нещо там или да ми наранят други яйцеклетки, изобщо как става тази работа и рискова ли е
Благодаря ви и успех на всички!

Ако нямаш партньор, няма как да замразиш ембриони в Турция, тъй като за това ще ти е нужен донор, а донорството в Турция е забранено. На останалите въпроси не мога да ти отговоря, но ти желая успех и да намериш своето място и начин.

# 117
Донорска сперма при неуспешен опит с партньора и заключение от лекарите не се предлага като опция в Турция така ли да разбирам ?

# 118
Донорска сперма при неуспешен опит с партньора и заключение от лекарите не се предлага като опция в Турция така ли да разбирам ?

Донорството е забранено в Турция. Нито донорска сперма, нито донорски яйцеклетки можете да ползвате.

# 119
Тогава.... от колко време трябва да сме женени? Има ли такова условие

Общи условия

Активация на акаунт