Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 915
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
От съпорта отговарят, че имат технически проблем и не знаят кога ще могат да го разрешат.
Streli4ka - просто попълних данните и ми се показа таксата за плащане, нищо особено не съм правила.

Момичета, последно вече втори път ми отказват трансфера през Wise, не посочват причина. Вероятно нещо са променили, иначе картата ми е на ОББ.
Ще се наложи да платя през банка.

[/b]
Seadrop,
Сега погледнах. За 300$ таксата е била 52 лв.
Твоята банка предлага много изгодни такси. Коя е? При мен не помня точно, но излизаше над 100лв. през банка.

На мен таксата през Wise ми излезна около 15 лв. Първо от моята сметка /дебитна карта/ се превеждат в доларовата сметка в Wise, като таксата за превод за 400 долара е 8 лв, след това за превод към Мемориал още 4 долара такса.

Пишете на съпорта на Wisе, ще ви кажат какъв е проблема. Нещо, което аз не знаех при трансфер беше да не се изписват имена в полето reference.

# 481
Къде в София правите преглед на 2-3 ден от цикъла за броене на антрални фоликули и измерване на лигавица? Мисля, че бях чела добри отзиви за д-р Васил Бранков от Неовитро, но сега не откривам инфо. Също къде пускате и хормони, за да излязат бързо до няколко часа.

# 482
Хормони в Надежда, прегледи в центъра на Калчев. Не при самия него.

# 483
Прегледите в центъра на доктор Калчев кой ги прави?

# 484
Къде в София правите преглед на 2-3 ден от цикъла за броене на антрални фоликули и измерване на лигавица? Мисля, че бях чела добри отзиви за д-р Васил Бранков от Неовитро, но сега не откривам инфо. Също къде пускате и хормони, за да излязат бързо до няколко часа.

Ele, аз бях писала за доктор Бранков, бях при него преди 1 седмица за фоликули. Доста добре се справя с това, препоръчвам.

Успех, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

# 485
Благодаря!

Ele, аз бях писала за доктор Бранков, бях при него преди 1 седмица за фоликули. Доста добре се справя с това, препоръчвам.

Успех, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

# 486
Аз го пих. На мен ми казаха да го пия и че на 2-3 ден след приема ще ми дойде. Да ама не. Прожетох листовката онлайн и видях че трябва да се пият 5 дни. Изпих ги и нямаше цикъл веднага след спирането им. И ми дойде 2-3 дни след това, беше около 42-3 ден.
Момичета, някоя от вас предписвали ли са ѝ Tarlusal 5 mg 2x1 за 6 дни за предизвикване на цикъл? Колко дни след приема ви дойде? Закъснява ми вече 60 дни, изпих ги и тези хапчета и пак не ми идва. Вече се чудя какво става, мисля си да не ми спря от раз цикъла… За първи път имам такова закъснение.

# 487
Здравейте, дали има някой от София в Турция в момента? Имам нужда от една добавка, ще съм много благодарна, ако някой може да ми я купи. Ще пратя пари по револют веднага! Simple Smile

# 488
И на мен най-накрая ми дойде вчера вечерта на 4ти ден след като ги изпих. Общо 63 дни закъснение, ако може да се нарече така. Да видим утре на прегледа какво ще кажат.
Аз го пих. На мен ми казаха да го пия и че на 2-3 ден след приема ще ми дойде. Да ама не. Прожетох листовката онлайн и видях че трябва да се пият 5 дни. Изпих ги и нямаше цикъл веднага след спирането им. И ми дойде 2-3 дни след това, беше около 42-3 ден.
Момичета, някоя от вас предписвали ли са ѝ Tarlusal 5 mg 2x1 за 6 дни за предизвикване на цикъл? Колко дни след приема ви дойде? Закъснява ми вече 60 дни, изпих ги и тези хапчета и пак не ми идва. Вече се чудя какво става, мисля си да не ми спря от раз цикъла… За първи път имам такова закъснение.

# 489
Здравейте, има ли някой в Истанбул, който има нужда от инжекция Citrotide - остана ми една и незнам дали мога да я върна в аптеката.😊

# 490
Ако никой не ви я вземе, мисля че можете да я оставите в болницата. За съжаление в такъв случай ще ви изгорят парите, но може да питате и в групите във фейсбук дали някой не се нуждае.
Здравейте, има ли някой в Истанбул, който има нужда от инжекция Citrotide - остана ми една и незнам дали мога да я върна в аптеката.😊

# 491
Случайно да продават лепенки Климара или техен заместител в Турция имате ли представа?

# 492
Здравейте,момичета! Попрочетох част от темите,писах си с някои момичета и се навихме с мъжа ми да се пробваме за Турция. Свързах се с Турмед,бързо реагираха и ни запазиха час за Мемориал, при д-р Ипек за юни. Искам да Ви питам няколко неща:
- д-р Ипек ли ще проследява цялата стимулация и ще назначава изследвания/някакво лечение,ако е необходимо? Или прави само първичен преглед?
-  За влизане в Турция сме си изкарали пълномощно за автомобила,но трябва ли да е преведено? Турски или английски? Съответно някой друг документ трябва ли да има превод?

# 493
  • Be realistic - plan for a miracle.

В центъра на Калчев, освен самия него, няма друг репродуктивен специалист за мерене на антрални фоликули.
Другите са Чучумишев (акушер-гинеколог) и още един акушер-гинеколог специализант. Антралните е добре при репродуктивен.

# 494
Ние имаме пълномощно, преведено на турски. Преди няколко години съпруга ми го върнаха от М. Търново до Бургас именно защото го нямал преведено на турски. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт