Хайде на театър - 14

• 40 844
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Понеже знам, че поне няколко човека тук се интересуваха кога точно "Без кръв" на пловдивския театър ще гостува в Народния през месец Март, за момента датата е 11-ти (програмата в сайта е излязла, но там все още не е обявено). Просто ви споделям, та който иска да гледа, да знае кога ще е. 🤩

# 31
Аз от кога дебна да отида на постановката Синът в НТ и все няма дати.
Наистина ще е много жалко, ако не я играят вече.

# 32
  • Галифрей
Гледам програмата за март на НТ то се е видяло напред към билетите 😄 Запланувала съм да видя няколко 😏

# 33
Привет, някой гледал ли е "Откачена фамилия" ? Днес гостува ДТ Хасково в ТБА и спонтанно купих билети.

# 34
  • София
Доста отдавна съм го гледала, помня, че имах големи очаквания, но не ми хареса, но пък има и доста положителни мнения.

# 35
  • на терасата
Привет, някой гледал ли е "Откачена фамилия" ? Днес гостува ДТ Хасково в ТБА и спонтанно купих билети.
Гледах я скоро. Не зная защо все я подминавах досега. Ситуационна комедия от Рей Куни. Преди време се играеше с Геро в главната роля като "Между два стола". "Откачена фамилия" ми хареса много повече от представлението с Геро. Мария Сапунджиева, Валентин Танев и Ева Тепавичарова играха страхотно, наслаждавах се на тяхната игра и те правят представлението. Другите актьори бяха горе-долу, а Явор Костов Яша преиграваше и ме дразнеше през цялото време.
Искрено се смях по време на представлението и излязох от салона разтоварена от ежедевни грижи. Надявам се и Вие да се разтоварите и посмеете на ситуациите в пиесата.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 16:29 от рак-щрак

# 36
Привет, някой гледал ли е "Откачена фамилия" ? Днес гостува ДТ Хасково в ТБА и спонтанно купих билети.
И моето мнение е положително. И както някой спомена по-рано, подходяща е и за тийнове.

# 37
# 38
  • София
Аз пък избягвам спектаклите на Народния театър. Имам няколко разочарования преди 2 години и чакам да ми мине.
Довечера смятах да отида на Котка върху горещ ламаринен покрив, но bubanka е писала, че има крещене... Гледала съм го като гимназистка, много ми се искаше да сравня.

# 39
Аз лично нямам търпение отново да отида в Народният театър и да гледам Коварство и Любов . Толкова много ми хареса и постановката Двубой , но това вече съм го казала . За Котка върху горещ ламаринен покрив също мисля да отида , но ако наистина много се крещи е кофти .

# 40
Хареса ми "Откачената фамилия". Валентин Танев най - много. Забавление и смях, с не толкова смешна ситуация всъщност...

# 41
  • софия
Имах двоумения към постановките в Народния, но преди 2 години изгледахме всичко, което искахме от афиша, в различни зали и нямах разочарование.
Миналата (2024 г.) не сме толкова активни там, но края на седмицата сме втори опит "За оръжията и човекът". Нямам търпение, подготвила съм се за класически, неангажиращ театър.

# 42
Звънче, според мен ще го получиш. Simple Smile
Моите две единствени разочарования през последните 2 години в Народния са "Орфей" (писала съм много подробно) и в по-малка степен "Любовникът". Всичко останало по моите критерии беше на ниво.

# 43
  • София
Аз съм утре на Оръжията…, от всичко изчетено по-скоро очаквам постановка в стил Криворазбраната цивилизация (на която не съм особен фен), но не мисля това да ми попречи на удоволствието, което ми отнеха на премиерата.

# 44
  • София
Хареса ми "Откачената фамилия". Валентин Танев най - много. Забавление и смях, с не толкова смешна ситуация всъщност...
Според Вас ще хареса ли на тийнове на 14-16г?

Общи условия

Активация на акаунт