Хайде на театър - 14

• 40 945
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Много благодаря!

# 676
Вчера гледах Идеалният мъж, за която онлайн имаше оскъдни опции за места. Снощи обаче в залата имаше доста свободни и доста по-хубави от тези,  за които се класирах.
Не съм никак впечтлена от постановката. Вероятно съм била с повишени очаквания заради актьорския състав и любимия ми Оскар Уайлд. Обожавам остроумието му, което и проблясва в пиесата.
Владимир Карамазов е другата скъпоценност. Великолепен е, много му отива ролята. Чудесна игра. Същото мога да кажа и за Мария Каварджикова. И двамата са с такова силно присъствие, страхотна осанка и толкова отдадени. Истинско удоволствие беше да ги гледам.
Юлиан Вергов се подпираше на патерица тип канадка (бяхте писали в темата, че има здравословни проблеми), която пък идеално се вписа в образа му на джентълмен. Някак звучеше отегчен, но той винаги ми създава такова впечатление.
Не съжалявам, че гледах представлението, но не бих го препоръчала. Има антракт и втората част е доста по-интересна и динамична. Бях с две тийнейджърки. Признаха си, че първата част им е била скучна. Не ги упреквам. От другата ми страна седеше жена, която не само заспа, но и леко похъркваше.

# 677
pileto, залата на Театър Възраждане е много малка, специално за 12 гневни сцената е разположена по средата, напречно, а публиката е разделена от двете ѝ страни. Редовете А и Б са първите два реда, точно както ги виждате на схемата. Вземете си за първи ред (А), щом имате такъв избор. Не мисля, че има значение от коя страна на сцената - актьорите са в движение, сменят си местата. Единствено Христо Мутафчиев е по-статичен (разбираемо) и когато аз гледах, седеше на стол от ляво на сцената (на схемата за закукпуване на билети - в ляво).

Аз не знам дали правилно се ориентирах, но къде трябва да седне човек, който е с нередовен стомах, за да може ако му се наложи, по-лесно да излезе?

# 678
Колебая се между Комедия от грешки и Коварство и любов, но са на еднаква дата и се налага да избирам.
Ако имате и други препоръки за периода 29 март – 2 април, ще съм много благодарна за такива.

# 679
  • София
Аз на 2 април живот и здраве ще съм на "Случаят Джем". Simple Smile

# 680
pileto, залата на Театър Възраждане е много малка, специално за 12 гневни сцената е разположена по средата, напречно, а публиката е разделена от двете ѝ страни. Редовете А и Б са първите два реда, точно както ги виждате на схемата. Вземете си за първи ред (А), щом имате такъв избор. Не мисля, че има значение от коя страна на сцената - актьорите са в движение, сменят си местата. Единствено Христо Мутафчиев е по-статичен (разбираемо) и когато аз гледах, седеше на стол от ляво на сцената (на схемата за закукпуване на билети - в ляво).

Аз не знам дали правилно се ориентирах, но къде трябва да седне човек, който е с нередовен стомах, за да може ако му се наложи, по-лесно да излезе?

Най-горе, най-вляво, в края на реда. Ще е точно до изхода и стълбището за WC. За и за да може да не притеснява хората с излизането си. 🙂

# 681
  • софия
Скрит текст:

Скрит текст:

# 682
Много ви благодаря!

# 683
# 684
  • Галифрей
Колебая се между Комедия от грешки и Коварство и любов, но са на еднаква дата и се налага да избирам.
Ако имате и други препоръки за периода 29 март – 2 април, ще съм много благодарна за такива.

Аз бих избрала Коварство и Любов. На мен тази пиеса много ми хареса. Стана ми любима. Прекрасна е и ефекти са въздействащи. История  за силата на любовта и доверието. Няма да съжалявате. Всички артисти играят велико. Много емоции дава а и двамата млади са ❤🔥 Аз като я гледах настръх.

# 685
  • София
На 1 април - Трамвай Желание в Младежкия театър
От тези двете, които си споменала, мисля, че ще се почустваш като от Идеалният мъж Simple Smile.

# 686
  • София
"Трамвай Желание" и аз го препоръчвам.

# 687
По отношение на " Театър, моя  любов"- Красимира Кузманова вече живее в Щатите.

# 688
По отношение на " Театър, моя  любов"- Красимира Кузманова вече живее в Щатите.

Благодаря! В такъв случай би било добре това нещо да се отрази в сайта им. Отделно да си обновят снимките на пиесата - има такива с Дария Симеонова...

"Трамвай Желание" и аз го препоръчвам.

След добрите отзиви тук, и аз взех билети 😊

# 689
  • София
Идеалният мъж въобще не ми хареса преди няколко години. Карамазов и Каварджикова супер клиширано играха и категорично само с обигран глас и нищо повече. Те не влязоха в образите си. Вергов беше естествен. Останалите - на ръба на бездарието. Десетки пъти се спирам да напиша отзива си, четейки възторжените думи тук. Аз скучаех и се ядосвах, че хабят текста! Този текст не беше за тях.

Общи условия

Активация на акаунт