Хайде на театър - 14

• 40 923
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Някой гледал ли е "Котка върху горещ ламаринен покрив" на театър София? Премиерата е била през ноември.

# 691
  • София
Това е първият ми театър, гледах го като дете на сцената на Народния и бях запленена. Виолета Гиндева беше в главната роля. Не бих посмяла да отида, докато поне трима човека от темата не кажат, че е прекрасен, от страх да не разваля спомена си. Heart Eyes

# 692
Понякога чак се радвам, че съм изгледала определени постановки преди време и неволно може би, съм се повлияла от коментарите на хора с моя вкус. Да, “Идеалният мъж” не е нещо изключително, но на фона на толкова нелепици напоследък… И Карамазов си ми беше идеален също Wink
Моята скромна оценка е 4/5.

# 693
  • София
Моята оценка за "Идеалният мъж" от миналата година е 3.5/5. По време на антракта доста хора си тръгнаха, а втората част наиснина беше по-добра.

# 694
  • Галифрей
Някой гледал ли е “ Едни момичета” в НТ хубава ли е? Има силен каст.

# 695
  • София
Вие ме разбихте, гледала съм "Идеалният мъж" преди много години, сигурно над 15 и скоро мислех да заведа ММ, добре че не съм. Дали се е променила постановката/актьорите или възприятията ни не знам, но факт, че много рядко усещането от едно и също преживяване се повтаря.

# 696
Изобщо не се е променил "Идеалният мъж". Гледах го преди 15-тина години за първи път и миналата година отново. Абсолютно същото усещане ми остави, че даже и повечето актьори са същите. Simple Smile Приятна, класическа постановка. Нито повече, нито по-малко.

# 697
Някой гледал ли е “ Едни момичета” в НТ хубава ли е? Има силен каст.

Трябваше да ходя миналия месец, но се разболях точно тогава и дадох билетите на моя приятелка и мъжа й - много им беше харесало и ми благодариха няколко пъти. И на мен ми предстои да се пробвам да я гледам за втори път. Smile

# 698
Тази вечер бях на Това не го казвай и ми допадна много. Чудесна симбиоза между Захари Бахаров и Теодора Духовникова.
Не знам какво е да се играе клиширано (както се изрази някой за Карамазов в Идеалният мъж). За мен е важно актьорът да е убедителен и ролята да му пасне.
Бахаров, например е перфектен и в Чамкория, и в Това не го казвай.
Карамазов ще го гледам и в Трамвай желание на 1 април (благодаря за идеята на всички, които се включиха), но подозирам, че пак ще е впечатляващ. Талантлив е, интересен, умерен, не преиграва. Далеч ми е от всичко, което би могло да се нарече клише.
Идеалната постановка може би е като идеалния мъж и или се среща рядко, или не съществува, но пък е толкова приятно, ако сте я открили – да споделите. 🤍

# 699
Бахаров, например е перфектен и в Чамкория, и в Това не го казвай...
Идеалната постановка може би е като идеалния мъж и или се среща рядко, или не съществува, но пък е толкова приятно, ако сте я открили – да споделите. 🤍
Бахаров според мен е перфектен навсякъде, където съм го гледала, и във филми, и на сцената. Простичко и изчистено играе, много естествено и много въздействащо.
А идеалните постановки, както ги разбирам аз, за мен са може би две - "Синът" и "Черното пиле". Дори в топ постановки все нещо мъничко бих променила, все имам дребни забележки, които неглижирам в името на общото възприятие, но за тези двете мога да кажа, че всичко е на мястото си, няма нищо излишно, нито липсващо. Докосващи, вълнуващи, разтърсващи. Жалко, че едната този сезон не фигурира в репертоара на НТ, а Мариус не играе моноспектакъла много често, доколкото ми е известно.

# 700
  • София
Някой гледал ли е "Котка върху горещ ламаринен покрив" на театър София? Премиерата е била през ноември.
Аз го гледах, развълнува ме, помислих си колко е класически и това ми харесва. Сега обаче си спомням само второстепенните образи, но не и главните роли. Оценка 3.5/5

# 701
# 702
  • София
от имейл от 24.03:

Седмица на подаръците в Драматичен театър – Пловдив ✨

Скъпи зрители,

По случай Международния ден на театъра – 27 март, Драматичен театър – Пловдив има специално предложение за вас. От днес до 29 март всички билети за спектаклите до края на март и през април ще бъдат на подаръчна цена от 15 лв.

Освен това, всеки, който закупи 4 или повече билета за която и да е постановка от репертоара на театъра, ще има възможност да получи допълнителни подаръци.

Промоцията важи само на касата на театъра.

# 703
За "колегите, почитатели на театъра" от Пловдив, според доста сайтове, следващата седмица там ще се проведе  първият феститвал за античен театър в Античния театър, който, предполагам, ще много вълнуващ и интересен. Simple Smile
Новината прочетох тук: https://theatre.art.bg/novina.php?news_id=8814#

# 704
Алиса, има ли яснота дали спектакълът Синът ще бъде подновен е програмата и защо не е част от нея към момента?

Общи условия

Активация на акаунт