Хайде на театър - 14

• 40 896
  • 759
  •   2
Отговори
# 75
Момичета, каква беше историята за място 72 на ред 2, място 134, ред 5 в голяма зала на Народния? Кой е обичал да седи там?

На 2-рия ред е седял Иван Вазов.

# 76
На мястото на пети ред редовно е седял Иван Вазов, а на втори - д-р Иван Шишманов.

# 77
  • Бургас
Тази седмица гледах "Отчаяни съпрузи 2". И на мен ми хареса. Много свежа комедия, особено след крив работен ден. Не ми хареса само играта на Зомбори. Една такава като от старата школа, с преиграване и театралничане. Но Даниел Пеев компенсира всичко. Този човек е създаден за комедия и смях.
Следващата седмица имам билети за "Само не това име". Ей, много ме притеснихте сега с тези псувни. За първи път взех билети и за нашите. Майка ми както не харесва вулгарен език.... Както и да е, каквото-такова.
Последната седмица на януари чакам с нетърпение "Това не го казвай". От миналата година го чакам в Бургас.

# 78
Снощи гледахме новата постановка на театър Възраждане - О(т)вързан.
Огромно разочарование.
Както както каза мъжът ми: "Надявам се бързо да забравим това, което гледахме".

Някакъв фюжън, между застарели стари ергени и леки жени, който трябва да представи трагедията на това всеки да е обвързан. Идеята, в което е облечено горното прави пиесата най-нелепота нещо, което съм виждала на театралната сцена.

# 79
На мястото на пети ред редовно е седял Иван Вазов, а на втори - д-р Иван Шишманов.

Нещо объркахте редовете. Grinning Вазов е седял на втория ред, може да се прочете в историята на театъра.

# 80
  • София
Отчаяни съпрузи 2 свързано ли е с първата част?

# 81
  • Бургас
Не, не са свързани, но за мен 1 е по-смешната част.

# 82
Отзив от мен за "Представление и 1/2" в ТБА.

Не беше моето нещо. Предварително знаех, че няма типичния театрален сюжет, но някак си очаквах повече. Макар че от Стоян Радев като режисьор не знам какво може да се очаква повече...  На сцената е целия женски състав на театъра. Общо взето разпокъсано се разказват различни лични истории на актрисите. На коя как са й минали изпитите в НАТФИЗ или пък истории от младините на Стефан Данаилов/Стефан Мавродиев/Тодор Колев и т.н. Имаше няколко интересни истории, няколко по-тъжни. Предимно двата часа от спектакъла минаха в пеене на песни, което мисля че най-много ме разочарова. По-възрастните актриси бяха страхотни - такава енергия и живот кипи в тях, те конкретно много ми харесаха. 😊

П.С Направи ми лошо впечатление, че вчера пиесата започна с 30 минути закъснение и абсолютно никой не излезе да се извини на публиката. 😑

# 83
  • София
Не е хубаво, че не са се извинили, но като цяло ТБА е един от малкото театри, в които представленията започват навреме, предполагам е имало уважителна причина.

# 84
Не е хубаво, че не са се извинили, но като цяло ТБА е един от малкото театри, в които представленията започват навреме, предполагам е имало уважителна причина.

Така е, доста са стриктни по отношение на започването навреме и недопускането на закъснели зрители, което аз много го уважавам, а не както е по другите театри в 19:15 още да влизат хора... Затова казвам, че ми се видя странно защо никой не каза, че ще има закъснение. Хората стоят в салона и чакат да започне пиесата незнайно кога. Много хора се изнервиха.

# 85
  • София
Със сигурност много неприятна ситуация, не отричам.

# 86
Аз харесвам Стоян Радев като режисьор. От постановките му, на които съм била, нямам разочарование. Но не съм.гледала “Представление и половина”.

# 87
Аз харесвам Стоян Радев като режисьор. От постановките му, на които съм била, нямам разочарование. Но не съм.гледала “Представление и половина”.

Аз съм му гледала сигурно половината представления, до момента нищо не ми е харесало... Много ми е скучна режисурата му. Кажете нещо, което ви е допаднало. Може пък да съм пропуснала нещо хубаво от него.
Както се шегува с мен един приятел: Ти си твърде разглезена от най-добрите режисьори! Joy

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 02:04 от buldoka1

# 88
Аз бях споменала наскоро негова постановка, която ми допадна: Три версии на живота

# 89

Аз съм му гледала сигурно половината представления, до момента нищо не ми е харесало... Много ми е скучна режисурата ми. Кажете нещо, което ви е допаднало. Може пък да съм пропуснала нещо хубаво от него.
Както се шегува с мен един приятел: Ти си твърде разглезена от най-добрите режисьори! Joy
“Караконджул”, “Сирано дьо Бержерак”, “Монолози за вагината” са ми любими негови. “Престъпления на сърцето” също ми беше харесало. Да, има една умереност в режисурата  му, но на мен това ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт