Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 861
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
За това ли става дума, ако не може ли снимка или линк. Благодаря

# 706
Предполагам да, това е - и аз го търсих да го видя, ще го пробвам в един момент. Да ви се оплача - измих се с Лалга, Ш и Б за блондинки, изсуших се със сеш /сложих термозащита и масло на Керастаз в краищата/, но понеже вън е влага, съм като лъв, обемна и огромна коса ,много суха. Препоръчайте ми серии продукти за овлажняване плз. Joico златната ми е слаба, синята им серия /само балсамът имам/горе-долу бива, но понякога прекалявам с количеството и не ми я прави толкова лигава, колкото искам. Някакви идеи?

# 707
Онзи ден поднових vitamino color l’oreal-точно бях бухал в това време:с балеаж,гъса,суха…и ми се сториха “по-разумни” цените на серията все още на база общото поскъпване,много добре ми повлияха шампоанът и маската,с години не ги бях подновявала.

# 708
  • Варна
Хора, ако косата ви е здрава не ползвайте терапията К18. Първо ползване супер коса и още няколко пъти я бях ползвала, а след определено време забелязах как жестоко ми се е накъсала косата и съответно изтъняла по дължините ..
Ако мога бих погледнала колко е останало, но едва ли съм стигнала до половината на шишето, защото е ползвано супер малко и бих го разменила с някой това ужасно нещо ..
Амбро, за мен този спрей  be teknic не е нищо особено, най-добрия продукт за мен до момента, за изправяне на косата, си остава термото на Напура. 🔝

От къде е купен К18? Много фалшификати се навъдиха и много хора се оплакват и плюят по продукта. Реално това е майката на всички биомиметици.  Никаква логика няма подобен тип читав продукт да съсипе една здрава коса, но и няма смисъл да се ползва постоянно.

# 709
Ако беше фалшификат, нямаше да има никакво действие. Продуктът просто не е за всяка коса, както всеки друг продукт. В началото го рекламираха като цяр за всяка болка, но през годините част от заявките вече липсват от сайта им, по-конкретно, че лекува механично увреждане, което е всъщност, от което страда здравата коса.

# 710
Принцесо, от бютимол е закупен К18 и нямам съмнение в автентичноста.
Аз не съм писала, че съм го ползвала постоянно .. дори първия път, като го ползвах беше само веднъж и го оставих отново в опаковката. С месеци не го бях ползвала и един ден го видях в шкафовете и да съм го ползвала 3 4 пъти още .. това му е ползването.

# 711
В началото го рекламираха като цяр за всяка болка, но през годините част от заявките вече липсват от сайта им, по-конкретно, че лекува механично увреждане, което е всъщност, от което страда здравата коса.
Хм,здрава коса ако страда от механично увреждане,изобщо не е здрава,си мисля...

Проблемът е,че всеки който видя маската, взе да я ползва безразборно и без оглед на състояние на косата,навици и т.н.
Маската си е must have за блондирани,изсветлени и силно третирани коси.И то не от време на време,не постоянно а по схема.
Косата била станала суха след употреба,ами ще стане,това е знак че действа.
Всеки,който е ползвал двустъпковият протеин на Афоджи знае какъв е ефекта след него. Но,след 1-2 хидратации косата става идеална.
Силно протеиновите и възстановяващи терапии не са за всеки,четете подробно.

# 712
Точно двустъпковия на Афоджи при мен действа безотказно и това, че за мен е идеален, не означава, че ще е така при всеки. Дори не са ми необходими няколко хидратации след него, напълно достатъчна ми е втората стъпка. Но ако някой не е доволен от него, няма  да тръгна да убеждавам, че си е купил менте или не знае как да го ползва.
К18 съм ползвала по инструкции, съмнения в произхода нямам. Използвам профи козметика от 20+ години.

# 713
Може лу някакъв примерен протокол с Афоджи- никога не съм го ползвала- срамота 😀

# 714
Може лу някакъв примерен протокол с Афоджи- никога не съм го ползвала- срамота 😀

И аз искам ама ако може с картинки или линкове на продуктите, че въобще не са ми познати.

# 715
И аз искам , и освен това как така двустъпков като шишето е едно ?

# 716
Така като гледам в рибката - вече не предлагат двустъпковата терапия на Афоджи.

# 717
Хм, наистина... Има само втората стъпка (хидратиращ балсам):
https://zlatnaribka.com/collections/aphogee/products/balansirash … oisturizer-237-ml
А това е стъпка 1, познат още като "хардкор протеин" Smile:
https://aphogee.com/product/two-step-protein-treatment/
Ето и терапията в комплект, като за едно ползване:
https://aphogee.com/product/two-step-protein-treatment/
Протокол не се наемам да предложа, понеже аз съм го ползвала с каквото налично съм имала към момента, обикновено е някакъв протеинов шампоан, напр. Керастаз резист. Разбира се, като всеки друг продукт не е универсален лек за всяка коса, но ако се намери еднократна доза, може да се пробва.

# 718
  • София
В началото го рекламираха като цяр за всяка болка, но през годините част от заявките вече липсват от сайта им, по-конкретно, че лекува механично увреждане, което е всъщност, от което страда здравата коса.
Хм,здрава коса ако страда от механично увреждане,изобщо не е здрава,си мисля...

Проблемът е,че всеки който видя маската, взе да я ползва безразборно и без оглед на състояние на косата,навици и т.н.
Маската си е must have за блондирани,изсветлени и силно третирани коси.И то не от време на време,не постоянно а по схема.
Косата била станала суха след употреба,ами ще стане,това е знак че действа.
Всеки,който е ползвал двустъпковият протеин на Афоджи знае какъв е ефекта след него. Но,след 1-2 хидратации косата става идеална.
Силно протеиновите и възстановяващи терапии не са за всеки,четете подробно.
Мдаа, така е. Много хора не знаят как, кога и колко да ползват продуктите. Да не говорим, че ги купуват ей така, само защото са скъпи и си мислят, че са някаква манна небесна...
Именно поради тази причина някои марки спряха да продават продуктите си за масова употреба. Щото, чула-недочула кака Мара ползва нещо, което очевидно не е за нея и после започва едно плюене по целия бранд Grinning

# 719
Не съм ползвала никога втората стъпка.
Първо измивам с ДПШ,подсушавам,нанасям първата стъпка на Афоджи,изчаквам косата да изсъхне или я изсушавам със сешоар,напръсквам косата за да се омекоти,изплаквам и нанасям балма на Джойко(за мен той е най-силнно хидратиращ от продуктите,които имам).Продължавам с финиши и т.н.
Шампоанът може и да не е ДПШ,но за мен е добре да е протеинов.

Общи условия

Активация на акаунт