Азиатска козметика и грим - тема 30

• 52 350
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Ани, вече няколко пъти ползвам 700, разликата е по-големия кир ефект 2-3 дена след ползване, малко повече боцкане при слагането и зачервяване на назолабиалните бръчки първия ден, но те ми се зачервяват от всеки актив и от 300 една идея по-малко.

Пробвах и на isntree луковия бустър още ми е трудно да ги сравня, единствено мога да кажа, че ми прави по-малко кир ефект на другия ден.

Агент, има ги и в шишенца, но тия 50 мл, за нещо, което не се ползва всеки ден доста ще се влачи.
 Тези микро игли са новия тренд явно, вече доста фирми напускаха такива продукти.

# 151
Да, Зари, прегледах цените и на тестерите и на стандартните, но в крайна сметка реших да взема пълноразмерни продукти. Моята щерка и приятелките и щедро се черпят от моите шишета, та не очаквам да изхвърля нищо.

Днес ни е бил ден  Simple Smile и аз си получих тестерите!

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 23:55 от Agent Provocateur

# 152
Ох, че хубавини, Агент! Със здраве да си ги ползваш!
Аз още обмислям тоя рийдъл шот дали ще ми пасне. Ще поръчам мостри.

# 153
  • Den Haag
Охохооо, Агентче при теб ще е голям празник Heart. Със здраве да се разкрасяваш Simple Smile

# 154
Някой има ли впечатления от Shiseido Eudermine Activating Essence?

# 155
Дами, а тези мостри откъде ги поръчвате? eBay?

Този, Ани. В крайна сметка не го взех от Кокос, но няма значение. Пак ми се досвидя-49 лв срещу 15$.
И като казвам  колко проблематичен ми е по принцип този продукт, вярвайте ми. Правила съм алергии, петньосвала съм се, а последния не корейски вит С ми пресушава кожата, нищо че е с ферулова киселина.
Така, че аз се кълна в бустера на Dr Althea. Blush
При мен има ефекта, който трябва да има вит С: тонизира кожата и определено
я  изсветлява цялостно.

Привет, и аз съм на подобен лов-хейт с продукти с витамин С, затова ще се доверя на препоръката и ще го грабна този на Dr. Althea, но ми е интересно дали имате опит с този на Kaine.

И да похваля Jolse - на 9-ти пуснах поръчка, току-що получих смс, че ме чака в пощенския клон, минала е през митница, но безпроблемно. Всъщност сега като го пиша, осъзнавам, че не е чак толкова бързо, но... така го усетих Smile Доволна съм, спестих си бая надценка.*

*Редактирам: Малко ми се нулира намалението, начислили са ми 30 лв ДДС, като е минавала през митница. Тюх, досега не беше ставало.

Междувременно се сдобих с ампулата на Skin1004 със центела, за която бях питала. Много си ме радва, веднага след тонер я използвам. След 3-4 дни по два пъти на ден имам забележима разлика в зачервяванията по лицето (около носа ми беше леш) и в цялостното усещане за комфорт, много по-малко опъната е кожата. Нищо друго не съм променяла в грижата, та определено е от нея. Има причина да е популярен и харесван продукт - бюджетно, работещо, много приятно за употреба решение. Ще си я мажа с кеф.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 17:52 от Ironfeather

# 156
може ли линк към ампулата на Skin1004?

Скрит текст:
Дами, а тези мостри откъде ги поръчвате? eBay?

Този, Ани. В крайна сметка не го взех от Кокос, но няма значение. Пак ми се досвидя-49 лв срещу 15$.
И като казвам  колко проблематичен ми е по принцип този продукт, вярвайте ми. Правила съм алергии, петньосвала съм се, а последния не корейски вит С ми пресушава кожата, нищо че е с ферулова киселина.
Така, че аз се кълна в бустера на Dr Althea. Blush
При мен има ефекта, който трябва да има вит С: тонизира кожата и определено
я  изсветлява цялостно.

Привет, и аз съм на подобен лов-хейт с продукти с витамин С, затова ще се доверя на препоръката и ще го грабна този на Dr. Althea, но ми е интересно дали имате опит с този на Kaine.

И да похваля Jolse - на 9-ти пуснах поръчка, току-що получих смс, че ме чака в пощенския клон, минала е през митница, но безпроблемно. Всъщност сега като го пиша, осъзнавам, че не е чак толкова бързо, но... така го усетих Smile Доволна съм, спестих си бая надценка.

Междувременно се сдобих с ампулата на Skin1004 със центела, за която бях питала. Много си ме радва, веднага след тонер я използвам. След 3-4 дни по два пъти на ден имам забележима разлика в зачервяванията по лицето (около носа ми беше леш) и в цялостното усещане за комфорт, много по-малко опъната е кожата. Нищо друго не съм променяла в грижата, та определено е от нея. Има причина да е популярен и харесван продукт - бюджетно, работещо, много приятно за употреба решение. Ще си я мажа с кеф.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 12:46 от RMR

# 157
  • София
Много се чудя на микроиглените серуми вече н-ти месец. От една страна ме е страх, че няма да се съчетаят с третиноина, макар че се ползват в различни дни, и много ще ми дойдат активите. От друга страна все имам чувството, че пропускам нещо наистина работещо. При следващата поръчка ще поръчам пръчиците 100, пък да видим...

RMR, тази ампула я има навсякъде в дрогериите - в Лили Дрогери 55 мл. е на промоция сега.

# 158
Ето я , за да я видиш как изглежда:
https://www.yesstyle.com/en/tcuc.EUR/coc.GR/info.html/pid.112197 … BPSBoCdwMQAvD_BwE

Harpalike - ще чакам отзив специално!

# 159
Благодаря за препоръката на търговеца от EBay! В сайта пишеше, че ще си получа тестерите с околоочния фаворит в темата до 14.02., а ги получих още вчера. Определено пак ще поръчам от същия!

# 160
Идеята ми е че има доста ампули на Skin 1004 и не се ориентирах. Препдолагам е тази https://shop.lillydrogerie.bg/skin-1004-serumna-ampula-za-lice-s … tela-55-ml-534546

RMR, тази ампула я има навсякъде в дрогериите - в Лили Дрогери 55 мл. е на промоция сега.

# 161
  • София
Да, точно тази е. Няма нищо друго освен центела в нея. Както писах и преди - понякога като ми е чувствителна кожата, слагам по няколко слоя от нея. Успокоява и дава лека сияйност.

# 162
Това е ампулата и действително е на много добра цена в момента в Лили. "Тънка" текстура има - като плътен тонер е. За 7 skins method може би не, ама спокойно 3-4 слоя може да се нанесат.

Благодаря за препоръката на търговеца от EBay! В сайта пишеше, че ще си получа тестерите с околоочния фаворит в темата до 14.02., а ги получих още вчера. Определено пак ще поръчам от същия!

Може ли да издадете кой е?
Върнах се едни 10-тина години назад и ми стана мило на душата - тогава нямаше корейска козметика никъде и всичко си поръчвахме от ибей - и пълноразмерни продукти, и мостри Blush

# 163
Благодаря Flowers Hibiscus
Да, точно тази е. Няма нищо друго освен центела в нея. Както писах и преди - понякога като ми е чувствителна кожата, слагам по няколко слоя от нея. Успокоява и дава лека сияйност.

# 164
Ironfeather, фирмата е Style2030. В миналата тема и в тема 27 я препоръчаха.
И околоочният крем: https://www.ebay.de/itm/386821573248?_skw=Cheonyuldan+ultimate+r … kp%3ABFBMlqzfhJNl

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 14:59 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт