ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 37 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Илиан Атанасов е нашият инструктор. Но да ме утрепеш, ако знам името на школата.

beb40, и наборът е така - всичко сам си движи с шофьорския курс. Аз само го свързах с човека, от който имам прекрасни впечатления покрай сестра му.

Може ли контакти на въпросния инструктор?

# 616
  • София
Влизам да се пофукам малко, че съм много горда с моето гардже Hug
Първо, отдъхнах си най-накрая! Оформен е с 4 за годината по математика. Мога да си сипя на спокойствие Joy
По всички други предмети оценките са очакваните, без изненади; ще завърши с отличен успех.
Второ, направи пробно ДЗИ върху материала само за 11 клас и изкара мн.добър 4,88. Учителката му каза, че това е изключително добър резултат за това ниво и като нищо следващата година ще вдигне до отличен.
И третата радост, която разбрахме тази сутрин - спечелил е международен конкурс за училищно късометражно кино. Младежът направо лети от щастие и ние покрай него. В училище са го поздравявали всички, като първа е била директорката.
В следващите два дни имат спортен празник и не се очаква никакво учене.
Вече считам 11 клас за успешно приключен и приветствам ваканцията.
TadaTadaTada

# 617
Еха, поздравления за младежа, Кали Мей! Нека тази награда е една от многото вбъдеще!

# 618
  • София
Поздравления! Все по-успешен да е!

# 619
  • на Мелмак
Страхотна новина! Браво на младежа.
И аз да си похваля щерката, пълна отличничка е, преборихме физическото Grinning

# 620
  • София
Kally May, поздраления за успеха на младежа, да продължава все така да ви радва Kissing Heart

# 621
  • В светлината на слънцето
Kally, браво на момчето! Все така успешно да върви напред! Hug
Etty, поздравления за девойката! Heart

# 622
Поздравления на всички деца!

На мен ми стана тъжно днес, да ви се оплача. Младежът имаше три петици и две шестица по български . При което втората шестица е на класно, единствената шестица  от целия клас. Независимо от всичко не го е изпитала днес, писала му е 5 за срока и 5 за годината,  нищо че има 6 първи срок с 4 шестици. Има учители които все още успяват да ме учудя с подхода си към децата. Не че няма да му стигне за стипендия или че е голяма работа но е някак... демотивиращо. То така стана и десети клас. Тя искаше да му остави  5 за годината а той имаше най-висока оценка в класа на нво. Тогава нещо трепна в нея. Но този път ей на така стана. А моят си е горд и няма да се моли. И аз не искам са се моли. Нека си запази достойнството. Видях че и на него му е криво, но  другата година на Дзи ще покаже какво може .

# 623
  • Варна
Кали, поздравления за младежа! Много се радвам за неговите успехи.
Ети, радвам се, че учителката е проявила разбиранне и не е ощетила дъщеря ти. Опитай се за догодина да я уговориш да се съгласи да бъде освободена. Така няма да й е налага да се бори да покрива нормативи. Винаги може да си спортува, но по-лежерно и съобразено със състоянието й. Аз бях освободена от физическо и много съжалявах, защото ми се играеше, но може би е било по-добре за мен. Между другото аз от 2 години съм с ТЕЛК 50%. Не се бях явявала по-рано на комисия, въпреки, че имам по рождение проблем.
Добри, поздравления и за Горинич.
Момичета, нашият момък се очертава да завърши с две петици по БЕЛ и НЕ и с 15 шестици. Направо ни разби, имайки предвид, че не си дава зор.
За джобните: даваме му по 60 лева на седмица, а отделно за РД, театър и т.н. Не пуши, харчи ги основно за храна или дрехи. Поне от 3 години вече сам си купува дрехи и обувки. Само веднъж ходихме с него и му взех екип Адидас, тениска и маратонки. Дрехи и обувки си купува от събрани пари от бабите, дядо и приятели, които са му дали за рожден ден и други празници.
Кани се да работи лятото към киното на единия МОЛ, където да продава билети, безалкохолни и пуканки. На мен ми се иска поне за 1 седмица да отидем в Смолян при нашите с него. Надявам се или да се разубеди за работата или да отложи започването. Не ми допадат часовете: първа смяна от 10-11 до към 5, а втора от 5 до 12 вечерта. Вярно, че този мол е на 6-7 минути с кола от вкъщи и че синковецът джитка с колата силен-вилен, но да работи до посред нощ и после да шофира никак не ми се нрави. Той не е ходил на разговор с работодател, а от приятел, който работи на друга позиция: проверява билетите, разбра за работното време.
Чао от мен и приятна ваканция на наборите им пожелавам.

# 624
  • Варна
Добро утро и честита ваканция Simple Smile
При нас учебниците са издадени и ученичката реши да се самоосвободи от занятия, считано от днес, за да атакува плажовете. Очертава се да завърши с една петица, по БЕЛ, което не е изненада предвид тоталната липса на хуманитарен уклон при нея. Искаше да се моли на учителката за изпитване (тя нанася оценките с точност до стотни и средно се получава 5.44), но не знам дали се е решила финално.
Лятна работа няма да подхваща, цяла година работи, сега ще почива един месец и от август пак ще заляга над учебниците.
Ходихме на консултация с фирма-посредник за кандидатстване в чужбина и взеха да се прокрадват едни ирландско-датски идеи, които не ми харесват, но не съм в позицията да решавам Simple Smile Усещам, че ни чака интерсна година!

Поздравления за успехите! Много ми е приятно да чета за младежи, които вече берат плодовете на труда си и си поемат по пътя. Похвалвайте се по-често, момичета Simple Smile

# 625
  • София
Реге, така добре те разбирам. Аналогична ситуация по химия миналата година. Предметът за нищо не му трябва, но е много криво. Сега го преживяхме по БЕЛ. Попита я, какво да направи за отличен. Прави проект, още някакви таблици. В деня на изпитването погледнала нещата и казала - имаш потенциал за догодона, засега вече няма как да ги гледам и пиша оценка, защото вече имаш много оценки за този срок и при средно 5.46 (и тя пише всичко със стотни) и непроверени и защитени проекти му остави 5. (При нас обаче е проблем, защото оценката на някои места е.балообрацуваща), но не мога да се боря с учители.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 07:46 от magi_sveta

# 626
  • София
Честита ваканция. И моята днес се самоосвободи, защото "мамо, те по всичко са ни оформилмили и само си губим времето в училище". Утре заминава на екскурзия с училището до Баварските замъци, после я чака гръцко море с нас, после прави планове за море с приятелките си, още едно гръцко море с нас август и така купонът ще тече с пълна сила. Днес си дадох сметка, че това и е последната лятна ваканция като ученичка. Все още не е решила къде и какво ще учи след догодина, само знам, че иска да се яви на IELTS есента. Но, до тогава нека да е лято и аз нямам вече търпение за отпуска.

# 627
и при нас е същото и то точно БЕЛ, дето верно е масово балообразуващ. не ги разбирам учителите, нарочно да се заяждат, вместо малко да додадат. но това е положението. докато не се промени мисленето им или по-скоро да се пенсионират и да дойдат други с ново мислене + да се повиши контрола върху работата им...

# 628
  • София
Момичета, честито за успехите на младежите и девойките Kissing Heart Не се ядосвайте заради решенията на някои учители, аз си гризах ноктите, но дотам - важното е да са ни живи и здрави, другото ще се подреди по някакъв начин Kissing Heart

Искам да ви попитам нещо - когато се изчислява успехът от 11.клас, се вземат предвид всички оценки, нали - ООП, ПП, Гражданско образование, ФВС и т.н. Нещо изкуках, искам да сверя часовника Joy

# 629
Момичета, случайно да имате впечатления от курсовете на Дарби за подготовка за IELTS?

Общи условия

Активация на акаунт