КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ - споделяне на опит и знания, тема 41

• 7 633
  • 182
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Галчудо, аз изгубих доверие в тази жена след първия път. Нямаше да е така, ако беше казала, че не може да се справи и да потърся УНГ например.

# 31
  • Бургас
При вас от самото начало, пак добре, че не си губила време и пари. При нас не е доверие в способностите, а това, че поради други причини се получава несериозно отношение, което е жалко, защото аз съм доволна като цяло. Затова съм на кантар. Всичко наново да изграждам и минавам.

# 32
  • Варна
Галчудо, ходих при нея 3 години с 2те деца. Исках да кажа, че след първият път, в който видя, че съм и писала, че детето не се повлиява от лечението (и то за пореден път по време на конкретната болест) и не ми отговори аз спрях да я посещавам. Останах с впечатление, че при вас това се е случвало няколко пъти. На мен най-малкото би ми било обидно. Нямам никакви проблеми хомеопат да ми каже да потърся специалист. Но да види въпроса и да не ми отговори е проблем.

# 33
  • Бургас
Не съм разбрала правилно. Ние от още по-дълго, познаваме се добре и мислех, че не трудно да се определи л-вото. По принцип на всеки може да се случи нещо, аз затова бях толерантна, но последния път наистина се замислих. И аз бих приела отговор нямам възможност по-добре от закъснение с дни.

# 34
Здравейте дами🙂 Ще съм много благодарна,ако някой ме посъветва кое хомеопатично е най-подходящо за изчистване на организма след прием на антибиотици и кортикостероиди след лечение на пневмония на 14г дете. Зная,че Туя 15/30CH и Нукс Вомика 9/15 CH са препоръчителни. Моля за съвет! Не мога да питам хомеопата на детето, загубих доверие след посещенията ни там последните 2 години.

# 35
И аз знам за Туя.

# 36
Здравейте дами🙂 Ще съм много благодарна,ако някой ме посъветва кое хомеопатично е най-подходящо за изчистване на организма след прием на антибиотици и кортикостероиди след лечение на пневмония на 14г дете. Зная,че Туя 15/30CH и Нукс Вомика 9/15 CH са препоръчителни. Моля за съвет! Не мога да питам хомеопата на детето, загубих доверие след посещенията ни там последните 2 години.
Здравейте, на общо основание се дава Туя. Какво и дали ще изчисти /тъй като е на общо основание/, няма как да знаем /дори и да е най-показаното ХЛ, менажирането на приемите - дозите и потенциите - е определящо, за да има ефект/. Например има хора, които при болезнен цикъл приемат по 2 обезболяващи, вместо по едно, тъй като едно хапче не им стига. Още повече, че последствията от АБ и КС са в различна степен при всеки човек, по-здравите конституции нямат нужда от "чистене" дори. Но Нукс по-скоро Ви съветвам да не пипате, ако девойката няма ясна категорична картина на Нукс .

# 37
Мечка Малинарка,благодаря за изчерпателния отговор🌻 Хомеопата на детето ми преди време препоръча Туя преди/след ваксинация. Доколкото зная от мои познати,пациенти на същия хомеопат и на тях Туя е предписвана след лечение с кортико/АБ ... Утре започвам да я давам.

# 38
Мечка Малинарка,благодаря за изчерпателния отговор🌻 Хомеопата на детето ми преди време препоръча Туя преди/след ваксинация. Доколкото зная от мои познати,пациенти на същия хомеопат и на тях Туя е предписвана след лечение с кортико/АБ ... Утре започвам да я давам.

Не даваме преди. Хомеоптията е лечение на подобното чрез подобно, т.е. трябва да има фактическа картина, симптоматика. Превенция е единствено конституционалното/миазмично лечение, което да направи пациента по-устойчив занапред.

Има още медикаменти при кортико, просто Туя е най-популярна. А след АБ са много. Следете каквито и да било промени.

# 39

Не даваме преди. Хомеоптията е лечение на подобното чрез подобно, т.е. трябва да има фактическа картина, симптоматика. Превенция е единствено конституционалното/миазмично лечение, което да направи пациента по-устойчив занапред.

Има още медикаменти при кортико, просто Туя е най-популярна. А след АБ са много. Следете каквито и да било промени.
Нашият хомеопат дава също и преди ваксинация. Понеже не съм специалист, можех само да се доверя. Разбира се доверието ми бавно беше разбито в последните 2 години.

# 40
  • там, където ми харесва
Да питам пак , че никои не ми отговори. С хомеопатия мога ли да лекувам Синдром на раздразненото черво?

# 41
  • Пловдив
Да питам пак , че никои не ми отговори. С хомеопатия мога ли да лекувам Синдром на раздразненото черво?
Може.

# 42
Да, но установете от какво се е раздразнило това черво. На мен ми се наложи да приемам желязо и се оказа, че води до това. Смених с билков препарат по въпроса и отпадна раздразнението.

# 43
Здравейте, знам че при хомеопатично лечение е забранено да се използва алкохол. Не консумирам такъв. Притеснява ме това че използвам препарат за почистване на прозорци с алкохол. Дали това може да антидотира лечението?

# 44
Здравейте.Да ви попитам може ли да ми дадете някакви отзиви за тези хомеопатични хапчета? Понеже малкия през седмица е болен, изкара грип А ,стоя две седмици в къщи Пуснах го на градина,изкара една седмица и сега пак е с температура и даже и повърна.Нз вече какво да му давам за да спре да боледува толкова често.
Дали от тези хапчета ще има ефект?

Общи условия

Активация на акаунт