Кредит за майка ми на мое име, не знам какво да правя….

• 5 293
  • 202
  •   1
Отговори
# 120
22години
От 16годишна живея с него

# 121
Авторке,
приемам, че темата не е пързалка. И да, имаш проблеми и то големи:
1. Съмняваш се, че майка ти те лъже, но се чудиш дали "да й помогнеш", като задлъжнееш много!!!! - Проблеми с родителско семейство.  Да си добра и да си глупава са много различни неща! Майчина любов с пари не се купува.
2. Приятелят ти има добри доходи, но ти и баща му плащате всичко.     Пак си наивна. Ако те изгони - оставаш без нищо.
За теб важи една циганска поговорка - "докато има балъци, ще има и тарикати". Пиша го с най-добри чувства към теб. Съжалявам, но отстрани изглежда така. Затова и много дами не ти вярват.

Както и други дами те посъветваха - изтегли кредит, но за да купиш ДОМ ЗА СЕБЕ СИ!
И обичай себе си, за да те обичат и близките ти.
Успех.

# 122
Ох, това ли е продълженето на съседната тема? Grinning

# 123
Ох, това ли е продълженето на съседната тема? Grinning
Не знам коя е съседната тема? Не съм прочела съжалявам

# 124
  • Далечният изток
Момиче, имаш големи проблеми с поставяне на граници и със самочувствието. Трябва ти психологическа помощ. Да, знам, че не можеш да си позволиш психолог, но можеш в нета да четеш най-свободно психологическа литература.
Започни да мислиш за себе си. Майка ти е възрастен човек, да се оправя. Ти не си длъжна да ѝ оправяш бакиите. С гаджето същата работа - не си длъжна да те мачкат и да ти държат сметка за пари и за други неща. Порастнѝ, не си бебе, че да те командват кой откъде свари.

# 125
Сега и ако в леглото го задоволяваш при всяко поискване и по всеки начин, значи е уцелил джакпота.
Ами ще се учудите, но не.

А една умна, предприемчива и амбициозна млада жена щеше да иска кариера, добър секс, независимост, разбиращ мъж...

# 126
Момиче, имаш големи проблеми с поставяне на граници и със самочувствието. Трябва ти психологическа помощ. Да, знам, че не можеш да си позволиш психолог, но можеш в нета да четеш най-свободно психологическа литература.
Започни да мислиш за себе си. Майка ти е възрастен човек, да се оправя. Ти не си длъжна да ѝ оправяш бакиите. С гаджето същата работа - не си длъжна да те мачкат и да ти държат сметка за пари и за други неща. Порастнѝ, не си бебе, че да те командват кой откъде свари.
Благодаря за съвета. Бях си записала час за психолог. На познайте-не отидох. Защо ли? Защото това били глупости.

# 127
  • София
Кога планирате бебето?

Момиче, майка ти не е възпитаваща фигура, нямаш ли лели, баба ти да се включи, приятелки?
Бачкаш без пари и обслужваш двама бея.
Трябва ти образование, стабилна работа и доход. Иначе има още много да го ядеш в тоя живот.

На всички им кажи не! и се прибери да се осафериш. Защото сега ти показват вратата на теб, след някое време на теб с бебе на ръце.

# 128
Така, с нетен доход (чист доход след удръжките) под 1000 лева, 40 000 лева ипотечен кредит за 360 месеца (20 години) в ЦКБ (доста приятелска банка за кредити) месечната вноска е 170 лева!
На 22 не трябва да работиш за заплата под минималната, да живееш в дома на приятеля  ти и ти да плащаш сметките, а майка ти да гледа да те обвърже и с огромен кредит.
На 22 трябва да мислиш как да печелиш повече и да обезпечиш на първо място себе си, защото след 5-10 години ще мислиш за семейство и за дете, а тази връзка, която имаш е все едно наливаш в каца без дъно. Тя няма бъдеще. Поне ти нямаш бъдеще там.

# 129
  • Далечният изток
Мда, познато.
Сигурна съм, че и форумът ще ти отвори очите. Има една тема "Невъзможните хора". Чети там, ще си познаеш хората...
И да, ако и бебе ти направи твоят хубостник, съвсем ще я овапсаш...

# 130
Как достигнахте сайта Бг Мамма? С какво очаквате да бъде полезен форума и хората тук?

# 131
Благодаря за съвета. Бях си записала час за психолог. На познайте-не отидох. Защо ли? Защото това били глупости.

А ти защо го послуша?

Запиши си пак час, и този път отиди! Независимо какво ти казва той.

# 132
Кога планирате бебето?

Момиче, майка ти не е възпитаваща фигура, нямаш ли лели, баба ти да се включи, приятелки?
Бачкаш без пари и обслужваш двама бея.
Трябва ти образование, стабилна работа и доход. Иначе има още много да го ядеш в тоя живот.

На всички им кажи не! и се прибери да се осафериш. Защото сега ти показват вратата на теб, след някое време на теб с бебе на ръце.

Правим опити за бебе от известно време, но нищо не се получава. И за това също ме обвинява била ми “суха почвата”
На него вече му е време за дете.
Знам, че най-доброто решение е да го оставя, но не мога

# 133
Защото някой ти е казал, че са глупости, нали?
Аз ти казвам, че не си използваш мозъка, ма ти не верваш.

Жалко, че мъдростта те преследва, но ти винаги си по-бърза.

Ми суха си да.
То подсъзнанието ти си мисли, не стига, че трябва да изхранвам голямото дете, ми сега и бебе, а после майчинство и пак да ги гледам двамата, а той какво прави.
Но ти да, ще забременееш.
И пак ще ти четем елементарните теми за да ни питаш какво да правиш с живота си.

# 134

Правим опити за бебе от известно време, но нищо не се получава. И за това също ме обвинява била ми “суха почвата”
На него вече му е време за дете.
Знам, че най-доброто решение е да го оставя, но не мога

Запали свещичка, че не си успяла да забременееш. Това щеше окончателно да ти сложи робския нашийник на врата. Сега е само психологически, тогава вече мърдане няма да има. Но явно ти харесва и не виждам какво повече да кажа. Аз бях дотук.

Общи условия

Активация на акаунт