Подготовка за малкия човек - тема 28

• 32 988
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
По принцип най-добре си е на село на двора, на слънчице. После с ютията и всичко е точно 😅 Специално съм си купила нова ютия от мерак 🤣
По тази логика и сушилнята не е много чиста. Тя също суши на 60°-65°, не виждам разлика. Достатъчно е за дезинфекция, не целим стерилизация.
Ютия=сушилня, но поне не са измачкани 😁 Познавам мами, които след сушилнята гладят, за да не са намачкани дрешките.
blue.angel, ефектът на стерилизация е точно 24 часа, ако имаш такъв с функция за изсушаване.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 11:22 от Kactus

# 721
Относно дрешките и качеството да споделя, днес си получих пратката от ХМ и всичките им дрешки бяха доста уголемени, като се има предвид, че поръчах точните размери. Не ги върнах, защото все ще им дойде времето, а качеството и материите са топ. Пише "органичен памук".

# 722
  • до най-прекрасния мъж
Нищо не е супер чисто, дори вие не сте чисти. Ръцете как ги почиствате, след като сте пипали 1000 неща, включително навън? Миете ги на чешмата с вода и сапун при Т около 37-38°С и ги считате за чисти. И само да вметна
Скрит текст:
Бях придружител на баща ми в болницата, лежеше опериран в хирургично. Хранех се само с пакетирана храна, миех си ръцете с гореща вода и сапун, последвано от миене със спирт. Всеки път, без изключение! Такъв вирус ме хвана, че не е истина, едва се прибрах от повръщане. Така че, ако има нещо да се случва, с нищо не можете да се спасите.
Леко раждане на очакващите бебета и не се вживявайте толкова.

# 723
Хора, хич не е ,,безумие да ни е страх от химията"...определено има защо да ни е. От години се знае колко вредна и опасна може да е. Мислите ли че пералнята изплаква всичко на 100%? Аз на ръка като пера плакна не знам колко пъти и все като че ли още Препарат има, та не мисля че пералнята може да изцеди и изплакне по-добре. Ако дрехите излизат не мокри от пералнята, не е защото са изплакнати добре, а защото изсъхват при центрофугата.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 11:44 от InYan238

# 724
  • до най-прекрасния мъж
blue.angel, ефектът на стерилизация е точно 24 часа, ако имаш такъв с функция за изсушаване.
Дописала си впоследствие и не съм видяла. В момента, в който отвориш капака на стерилизатора вече не е стерилно. Така че, ефект 24 часа би имало, ако шишетата стоят вътре. А едва ли е така. Може би не си разбрала какво имам предвид.

# 725
Дописала си впоследствие и не съм видяла. В момента, в който отвориш капака на стерилизатора вече не е стерилно. Така че, ефект 24 часа би имало, ако шишетата стоят вътре. А едва ли е така. Може би не си разбрала какво имам предвид.
Разбира се, че ако стоят вътре 😁

# 726

Общи условия

Активация на акаунт