Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 90

• 30 493
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
Аз нямам ъглов гардероб, но то си зависи и от площта и разпределението на останалите мебели в спалнята - понякога е най-удачно да е ъглов, друг път - прав, зависи твоят случай какъв е. Направи си разпределение на всички мебели, върти ги, ако има накъде, ще си избистриш какво ти трябва и за гардероб, а и какво се събира, дали ще е удобно ползването...   

# 16
Дами, кои бяха програмите, с които могат да се подреждат мебели и да се правят визуализации?

# 17
Скоро ще поръчаме ъглов гардероб. За момента сме се спрели на паксовете на икеа. Колебая се между черен или бял. Единственото ми притеснение е да не стане твърде тромаво, предвид големите размери. В един момент се замислих да направя два отделни, уж да е по-елегантно. Иначе е практично оползотворяването на ъгъла.
Ето го текущия ни проект Simple Smile

# 18
Не точно за ъгъла ще ми е думата, но просто да го вземеш предвид при определяне на височината на двата лоста, че от снимката ми изглежда еднакво разстоянието и за двата - измери за единия най-дългите дрехи (рокли, палта), за да не се окажат и двата с височина само за сака, блузи и панталони, ако височината се раздели точно на две равни части. Ние имахме такъв Пакс преди време и долния лост монтирахме на такава височина, че да събира и дълги дрехи. Това е валидно, ако нямаш друго подходящо място за тях, де.

# 19
кубратова, благодаря че обърна внимание. Ще видя как идва като размер. Ние обаче нямаме дълги дрехи, изключая едно мъжко палто с височина над коляното.

# 20
Е, щом нямате дълги дрехи, няма да е проблем и еднакво разстояние да оставиш, а когато евентуално се появят, няма проблем с преместването на лост според тях. Ние скоро местихме лост на друг гардероб, че не го стигам, сега съм рахат  Simple Smile

# 21
  • Street of Dreams
Имам около 952 (хаха) рокли и лятото нося основно тях. Като стане време, долния лост се маха и остава само горният за рокли във всякакви дължини. Зимата си го слагам и нареждам късите дрехи на два реда. Нямам търпение пак да е лято.

# 22
Ондин, точно видях цял гардероб рокли, премерих така на око на снимката и не се сдържах Simple Smile
Докато бях с нормална фигура, носех главно рокли и бяха над 60, съответно мястото им беше проблемно, та още ми държи влага и чак чуждите гардероби от снимка по навик меря за рокли. Сега съм станала една Неваляшка и роклите ми драстично намаляха, но пък палтата също искат висок лост, няма оправия. Когато има възможност за сезонна промяна и на конструкцията, е идеално.

# 23
Той Pax-ът май е добре в този смисъл, че може да добавяш, да разместваш.

Аз единствено смятам за показания по-горе гардероб, че има твърде много рафтове. Бих оставила по-малко. Например в едното крило над кошниците ще направя само един рафт плътно над тях и отгоре пак щанга. За мен няма по-лесно и бързо съхранение от щанга за закачалки. Вместо да сгъваш. Просто и по-евтино. Вкъщи държим почти всичките си дрехи така. Удобно е и заради това, че дрехите се изпъват, нямат нужда от толкова гладене. Лесно се виждат и изглеждат някак по-подредено от сгънатите. Но то е малко индивидуално. Харесва ми цвета на този гардероб иначе.
А отворен ли ще бъде?
Кубратова,
Скрит текст:
как се сети за тая дума "Неваляшка". С глас се смея.

# 24
Е, как няма да се сетя?! Че нали всеки ден се виждам в огледалото. А ми беше любима кукла в детството.
И аз държах повечето дрехи на лост (включително пуловери, тениски), наистина е изключително удобно,  но иска и повече място за гардероб (предишният ми гардероб с такова устройство заемаше една дълга стена, за да мога да сложа много лостове на ниско.

# 25
  • Русе/Germany
Здравейте, върнала съм да чета темите назад, но искам да ви попитам за идеи и съвети.
Купихме си къща на село и като една типична селска къща и нашата има голям салон (коридор) който обмислям да преградя и да направя гардеробна. Няма да е много голяма, но иначе ще си стои една празна стая. Обмислях едно малко диванче и телевизор, но в ляво са двете детски а в дясно спалнята и не знам колко ще е удачно. Ако вие имате някакви идеи за нещо друго, ще се радвам да ги прочета.
Отделно се чудя на стената която ще се получи дали да сложа нещо като тоалетка?

# 26
  • Street of Dreams
Ондин, точно видях цял гардероб рокли, премерих така на око на снимката и не се сдържах Simple Smile
Докато бях с нормална фигура, носех главно рокли и бяха над 60, съответно мястото им беше проблемно, та още ми държи влага и чак чуждите гардероби от снимка по навик меря за рокли. Сега съм станала една Неваляшка и роклите ми драстично намаляха, но пък палтата също искат висок лост, няма оправия. Когато има възможност за сезонна промяна и на конструкцията, е идеално.
Палтата ми си имат отделен гардероб, в коридора. И тяхната бройка трябва да намалее драстично, че не се събират вече и ги тъпча, закачалката също е пълна. Колкото и големи къщи и място да имаме, все не стига. А всъщност не ни е нужно толкова много, само безпорядък става.

# 27
На мен ми изглежда добре, така преградения салон. ТВ в гардеробна не ми се вързва, тоалетката ще бъде на мястото си в нея.

# 28
Диванче и огледало/ тоалетка, и ще стане перфектна гардеробната Heart

# 29
  • Русе/Germany
Red soul, не вътре хихи преди да реша да правя гардеробна си мислех за ТВ и диванче, после размислих и реших да се прегради и да стане гардеробна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт